Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Записвам се и аз с надежда в списъчето! Успех ,мили дами!

# 136
Принцеска, Дунди е работното име на малчугана на Веси  Laughing
Схванах, ама си мислех, че щото ви се вижда дебелчо, та затова така....
И аз мисля, че си носиш девойка в коремчето  Blush
Понче, добре си наминала... Hug
Ей, Суити, много ми стана мило
Целувам ви всички, а Принцеска специално, заради зелената светлина. Дано да ви се получи от първия път!!!
Дано!!! Praynig

# 137
Суити, има много време още, докато издам темата, тъй лесно не се давам  Mr. Green
Радвам се, че си публикувала написаното за преодоляване на проблема с достъпа до темата, така и други ще се възползват. Благодаря ти!  Hug

Стефа, добре дошла!  Hug

Пончи, как е Дафи?  Mr. Green

# 138
Зузи, аз не казвам да бързаш, за това написах, когато му дойде времето, но просто от любопитство попитах!  Hug
Стефа - добре дошла и дано не останеш дълго тук! Ако искаш можеш да ни разкажеш малко повече за себе си, за да те опознаем!

# 139
ще пуснем анкета или ще действаме според ситуацията Mr. Green Може до тогава всички тук да сме се изпарили към отчетни  Praynig  Mr. Green

# 140
 Зузи- благодаря, добре ни е момата.Живее си живот по бебешки - ядене , спане , гушкане  Whistling, е , малко и коремчето я мъчи , ама то без това не може  Crazy.
 Принцеса - сега видях за зелената светлина, бързо да я оползотворите  Heart Eyes.
 Като публикувах ми излезе съобщение към заглавието на темата, че може да съдържа не повече от 80 символа и просто изтрих част от заглавието  Mr. Green.

# 141
  • София
Имах пробеми с ПАП-а,правиха ми какви ли не изследания и пих какво ли не. Тази седмица имам час за прфилактика и много ме е страх.Много искам да имам бебе също като всички момичета  тази тема.Благодаря за милото посрещане! Hug

# 142
Зузи, чул те Господ, мила ..... как ми се иска тази тема и въобще такива от сорта да не съществуват въобще и всички да бъдем щастливи с нашите малки същества, но силно вярвам, че всяка една от нас ще бъде възнаградена за усилията си. А до тогава ще се нагушваме виртуално и ще бъдем силни, за да се случи това!!!

Принцес, радвам се, че съм те зарадвала. Знам как всяка една от нас чака своето щастие и силно се моля за всички!!!
Понио - абе прекрасно си живеете с малката Дафи, все така да сте здрави и щастливи, а ти ни навестявай по-често!!!
Стефа - стискам силно палци всичко да е наред!

А сега да си взема малко от Мравето и от Тоничка  
Скрит текст:
newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79

# 143
Прашулина да се яви на отчет  Naughty

# 144
  • Sydney
не съм ви чела...

# 145
Здравейте, милички  Hug

Прашулина да се яви на отчет  Naughty

newsm26

Весе, браво за новините, мила, твоето момче все така да расте да се роди като здрав и чаровен беб да завладява женските сърца  от раз  Hug

Принцеска, супер мила, стискаме ти палци скоро да ни зарадваш с  EFP

Стефа,  welcome

За всички мноооогооо  Hug

Аз да ви се похваля, че ММ свали температурата и е много по-добре... А аз вчера бях в О и ми  luvbed, та пушек се вдигаше...  Blush за съжаление физическият контакт с милото беше да го мажа с ментолов спирт по обрива ... Романтично, а   hahaha  hahaha И днес съм така астроена, но явно ще се задоволя с една голяма салатка и винце  Crazy Поне док каза, че няма да има проблем да бебеправим от другия месец   bouquet

# 146
  • София
Весе, бравос за малкия мъж! Стискам палци все така да вървите до финала!  Praynig
Стефа  welcome дано скоро се сбъдне твоята мечта.

Да се отчета - нямам доминантен фоликул. Или ще съм с късна О или ще е ановулаторен тоя месец.  Crossing Arms Имам две фукита, които имат шанс да се развият, в петък ще ходя да ги видя как са. Има и някаква възможност за попил в матката, който го нямаше преди 10 дена.  Tired Док, каза че шансът да се махне сам е 90%. А дано, че не ми стига един на шийката, ся и тоя.  Crossing Arms Другият месец след М ( дано не идва гадната вещица  Praynig) ще направим микро, хламидии и ЦС.

Ем тва е. Надявах се док да каже "Нападай", ма ше чакаме. Даже за тестове за О каза, че ми е рано, ма аз си ги правя.  hahaha

# 147
Аз пък ви прочетох   Mr. Green  Hug

# 148
  • NE
И аз мога да кажа, че успях да ви изчета на половина.
Глухарче Надявам се твоя дядо да е по-добре. Praynig Моята баба доживя до 92 и знам колко е трудно. Hug
Дани Всеки е сам за себе си и всяко решение е изцяло твое.
Кашмирче Нали ти казаха, че в темата много момичета са забременели без доминантни фоликули.  PeaceПожелавам ти да бъдеш част от тях. Hug Hug Hug
Твоята маца е по-лоша и от моя кот. Такова нещо не съм преживявал още. Mr. Green
Веси Браво за хубавите новини и официално честит момък. Hug

Аз съм без сили, но много заредена с положителна енергия. Всички емоции ми се отразиха супер и за миг не съм мислила за бебета. Joy
Скрит текст:
Оженихме първия от нашата компания за най-доброто момиче, което познавам. Сватбата беше много хубава, булката беше невероятна и цялата атмосфера. Бяхме много близки приятели и това ми беше достатъчно. Роклята не ме предаде за миг. Mr. Green, а сандалите ми видяха сметката  hahaha.  Рано си тръгнахме и пропуснахме подлия план да ни разпитват с моя половин пред 120 души кога ще се женим. Joy Joy Joy
Щях да забравя ... качих снимка при булките, нищо че не съм такава. Peace
Благодаря за палчуците за моите ученици. Падна се лесен вариант на изпита и бяхме работили по всички задачи. Естествено, че очаквах повече от тях, но не са и зле. Peace

# 149
Такаа, днес не съм писала, защото кака ви Неродена мома си роди днес една бъбречна инфекция  Mr. Green Заболя ме кръста доста /бай дъ уей, и друг път ме е болял така/, позната лекарка ме видя на ехограф, пусна ми едно пикливо тестче /мислех си за вас в този момент  Mr. Green/ и лъсна виновникът. 2 бусколизина, 2 хомеопатии, 1 друго хапче и бутилка бира - с това се лекувам  Joy Колегите обявиха, че ще ме впишат в Гинес за най-увреден човек, защото се видя, че имам някаква вродена "любопитност" на единия бъбрек и той всъщност е двоен - като забатачим финансово положението, мога да продавам   tooth
Веси, радвам се, че всичко е ток и жици с малчо  Hug
Пони, липсвате с Дафи  Hug Heart Eyes
Флауър, отивам да те гледам  newsm49

Общи условия

Активация на акаунт