Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер  Hug

Зуз много добре си расте твоята кенга, все така да продължава!
Весе браво и на твоя дунди, мног се радвам!
Мраве прекрасна и скорощна среща ти желая!
Кашмирче не го мисли фукито, историята знае всякакви сличаи, като например  моята!
Феичка браво на учениците ти, радвам се че стеси изкарали добре!
Моме много гасно с тези бъбреци,оправяй се бързо! Hug
Стефа добре дошла, стискам ти палци всичко да е наред и скоро да сбъднеш мечтат си! 

Момичета много ви благодаря за отговорите и куража!
Аз незнам как ще издържа за преглед, мислех утре да ходя, ама после се разколебах, че май нищо няма да се види с мойта късна О.....

Скрит текст:
Ние вчера се прибрахме благополучно и днес ми се обадиха че този който ни удари,  са го намерили и е подписал протокола! Но той сега иска да се разберем и да ни плаща , а в същото време овърта и не е съгласен с условията!  ooooh!

Лека вечер момичета, нагушвам ви всичкии!  Hug

# 151

Кашмирче Нали ти казаха, че в темата много момичета са забременели без доминантни фоликули.  Peace

+1  Peace

На 18-ти ден без доминантен фоликул и съвет да не си хабя тестовете, че няма да има О. този месец. Аз обаче не исках да повярвам и на следващия ден започнах да се тествам. След 4 дни засечена О. ( дали спонтанна, никой не може да каже), след още 12 дни- положителен тест. Между дугото графиката ми още е в подписа. Тъй, че Кашмирче хич да не правиш тестове, то поне се обичайте през ден, ей така... защото така стават бебетата  Wink

Маги, Инофолика се пие през целия цикъл, тъй че няма значение кога ще го почнеш  Peace

Сандре, на док. най- малко след 10 дни закъснение.

# 152
10 дни закъснение, ама да се има предвид късната О, ако тя е била примерно 5 дни по-късно от нормалното,тогава на док на 15 дни закъснение.

Моме, к'ви бъбреци те погнаха пък тебе ooooh! Я бързо да ми се оправяш Hug

# 153
10 дни закъснение, ама да се има предвид късната О, ако тя е била примерно 5 дни по-късно от нормалното,тогава на док на 15 дни закъснение.
Да, Зу. Аз например си чаках М. на 36-ти ден ( 14 дни след О.) и отидох на док. на 46-ти ден. Точно това има в предвид. Нали М. се смята след засичане на О. Моя МЦ никога не е бил редовен и нямах фиксиран период за М.  Не можех да кажа, на 30-ти ден имам 2 дни закъснение  Crazy
Или по друг начин казано- на док. 24 дни след О.  Mr. Green

прости ми за цитатите  Blush

# 154
Момичета, сън не ме хваща  ooooh!
Зузи, да ме извиниш, че написаното може да изглежда спам, но пък ми е много важно... направо се скапах от всякъде  Tired
Вечеряхме с ММ, когато се обади свеки да се "похвали", че брат му се е изринал от варицела. Ние вчера се върнахме от там, където изкарахме 3 дни заедно  Tired... Направо ми иде да се  #2gunfire
И сега какво се случва с нашето бебеправене?  newsm78
Знае ли някой как се предава тази шарка? Мога ли да пусна някакво изследване към момента, за да знам дали ще се боледува или просто трябва да седя и да чакам 2-3 седмици, за да ми избият евентуално пъпките? Аз съм карала някаква шарка, но не помня коя. А мъжо нищо не е карал...
Айде... пак отиде по дяволите зелената светлина  Cry
Съжалявам, че ви притеснявам, но кой ако не вие да ми кажете какво да правя точно сега...
Прегръщам ви и ви обичам....смятам знаете!  Hug Hug Hug

# 155
Май просто трябва да изчакаш, аз на 25 години карах някаква шарка, и брат ми се чудеше дали ще е болен и той. Помня, че дойде с мен на лекар и му казаха да чака 2 седмици, ако до тогава не се изрине, значи го е подминала. Дано съм помогнала и късмет. Hug

Скрит текст:
Лекарите много му се смяха, че е дошъл с мен да пита дали и той е болен. Е, след седмица я хвана.  Mr. Green Laughing

# 156
Принцеске,аз изследвах това Varicella-Zoster Virus IgG дали имам иградени антитела към варицела и дали мога евентуално да я повторя(момичетата казаха че повтаря) по време на бременноста.Броят се 21 дена след избирането на пъпките като два дни преди избиването е най заразен болния до избиването на последната пъпка около 5-6дни.Но ние вече почти 2 месеца броим.Ако друг с който сте имали контак се зарази примерно на 10 ден се почва на ново с броенето. ooooh!
Има бум на варицела ,може да си продължи цяло лято така че не се отказвайте и дано си я карала или те размине  Peace и успешно бебеправене може да е вашия месец.Това си е мое мнение,ако трябва направи и една консултация с компетенти лица.

# 157
Добро утро и от мен  Hug

Принцеске и ние сме с варицела вкъщи, само че аз вече съм я карала и не се притеснявам толкова. Лилка ти е предложила да направиш това изследване за антитела, което е добър вариант, ако не помниш дали си я карала... Лично ние питахме доки вчера на прегледа и тя ми каза, че в периода, в който ММ е болен разбира се, не бива да бебеправим, но щом оздравее, няма проблем. Лично ММ се обрина 16 дни след сестра си - ние по подобно на теб нямахме представа, че е болна. Предава се по въздушно-капков път.

Това, което в бъдеще може да повтори, дори и да си карала варицела, е Херпес Зостер - доки ми обясни, че след като човек оздравее от варицела херпес зостер остава в латентно състояние и ако има срив на имунната система, се проявява - пак е обрив, по-скоро лишей и се образува на лента  локално някъде по тялото.

Консултирайте се с лекар какво да правите, но инкубационния период на болестта е много дълъг 11-21 дена и може да се мине доста време преди да разберете дали реално сте се заразили или не.  Hug Успех, мила, дано да се размине при вас.

Моме, бързо да ти минава, че бъбреци болят ужасно  ooooh! Ти си същински феномен  Hug

Кашмирче, действайте, мила  Hug Praynig

Флауър, много се радвам, че сте изкарали добре  Hug

# 158
Добро утро!  Tired
Долфейс, Лилка, Агар, благодаря за съветите!  Hug
И аз мислех над варианта, който Лилка предлага... Дори мислех да тествам и IgM за варицела, т.е. дали сега съм болна, но може би е твърде рано и нищо няма да покаже. В общи линии май ще трябва да се чака 20 дни и да спрем опитите за бебе  ooooh!, защото към 3/4 юни ще е О , а ако после се шарна какво правим??? Мамка му хич не ми се пропускаше тоя месец  ooooh!..... Аман вече!  #Cussing out Явно и през февруари бебе няма да има  Tired
Хубав ден ви желая и добри новини!...
Ще надничам за още съвети и варианти.....

# 159
  • Пловдив
Здравейте!
Преди 6 месеца успях, видях двете чертички, но родих преждевременно. Преди няколко дни почина малкото ми коте Sad. Сега съм в почивка, но исках да се включа и настроя към предстоящото. Скоро ще започна с изследванията и трябва да изчакам, но след няколко месеца ще бебеправим.

# 160
pival, много съжалявам за това, което си преживяла  Confused Нека всичко лошо да е зад гърба ти, а пред теб светлина и щастие  Praynig Hug

# 161
Пивалче много съжалявам, знам че каквото и да ти кажа няма да има смисъл! Просто те прегръщам много силно, а ти бъди силна!

# 162
  • София
pival, съжалявам за това, което си преживяла. Това е едно от най-лошите неща, които могат да се случат на човек  spoko
Дано всичко лошо е зад гърба ти  Hug и хубавите неща да предстоят.

# 163
pival много много съжалявам за това, което е трябвало да преживееш  Cry Незнам какво да кажа - думите са излишни  Sad Скоро си мислех за теб- помня те от предната темичка! От цялото си сърце ти пожелавам следващият път всичко да  е наред и да си гушнеш едно живо и здраво бебенце накрая  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 164
  • Пловдив
Чувствам се ужасно, защото аз се доверих безрезервно на частния ми гинеколог. При него ходя от 12 години, той ми е следил и предишните бременности. Но ето, че подцени ситуацията...

Принцес, моите момчета също изкараха варицела преди няколко месеца. Веднага си пуснах изследвания за антитела и след 5 дни излизат. Струваха около 20 лв.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 10:31 от pival

Общи условия

Активация на акаунт