Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Пивал, съжалявам за случилото ти се. Желая ти скоро отново да си бременна и да се радваш дълги години на твоето чудо Hug

Веси, браво на вашия Дунди Hug

Принцеска, дано да не сте се заразили Praynig

Кашмирче, вие си действайте пък каквото стане. Не отписвай месеца Hug

Флауърче, радвам се, че си заредена с положителни емоции Hug

Тони, мерси за инфото, как си ти Hug

Желая ви прекрасен ден Hug

# 166
  • София

Добро утро и от мен  Hug

Бяхме няколко дни при майка ми на къщата, та там се отдадох на релакс малко и да се понаспим, доколкото е възможно....

Пивал- съжалявам за преживяното от теб  Tired Дано скоро се сдобиеш с твоето щастие...

Аз може да не съм писала, ама ви четох, че чаках новинки от прегледите ви  Hug Hug Hug Да не си помислите, че съм пускала палците де  Twisted Evil
Относно варицелата- да може да пуснете антителата да видите за имунитет, този бум е направо ужасен. Аз съм я карала 2 пъти и явно съм предразположена, та сега седя и треперя....

А сега видях... лелееееееее как съм сбъркала мАцани  ooooh! ooooh! ooooh! Нищо, ризка ще ти купя и на теб и на Ема  Mr. Green Hug

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 12:23 от rainy...

# 167
Благодаря ви, момичета!  Hug
Още утре ще пуснем едни антитела, та да видим.
Рейни, радвам се, че ни следиш!  Hug Надявам се мама и баба да са добре... както и вие с малката Ирен след релакса Hug
Маги, ти как си?

# 168
Рейни, хубава почивка сте си направили, а и малката съм сигурна, че е била доволна при баба Simple Smile
Нещо забелязвам, че днес, както и вчера нямаме много, много активност, явно вече започна лятното настриение и на никой не му се седи във форума, а като почне и морето след някоя и друга седмица ..... не ми се мисли, ама нищо де, пък дано след почивките лятото много от вас да бъдат приятно изненадани.
Пивал, много съжалявам за случилото се, от сега на татък вярвам, че само хубави неща ви чакат Simple Smile
Зазу, ама ти пък нещо ни забрави Simple Smile
Веселушко  Hug

# 169
Черен гологан не се губи, момичета - днес нищо ми няма  Mr. Green От утре си подновявам тренировките.
пивал - съжалявам искрено за това, което си преживяла, моите кумци имат сходен тежък житейски опит. Сподели, ако сметнеш за необходимо, какво е сгрешил докторът.

# 170
Иха, мама Рейни се разписа, от снощи си мисля за вас с Ирен и смятах да ви проверя  Mr. Green

Моме, ти си уникално същество Mr. Green  Hug

# 171
Хей ме на и аз от преглед идвам....Тези дни се бях паникьосала , че нещата пак не са наред...пък те са си  Mr. Green

Зузке, честито мила за хубавата новина и добрите резултати от прегледа , да си растете все така скоростно  Crazy Hug

Пивал. мила, много съжалявам за преживяното , добре дошла в темичката, ще те подкрепяме до колкото можем, можеш да разчиташ на нас. Пожелавам ти възможно най кратък престой в темата и пухкав финал след нея.

Ние сме много пораснали  Crazy Crazy  Отговарям си точно на 5 седмица и 6 дни и имаме струпване на клетки , както каза доки. Вика ме чаааак след две седмици и след това горе долу ще ме вика по веднъж на месец  ooooh! ooooh!  Аз ще лудна, тооолкова време да чакам. ако можеше постоянно на ехографа да седя, най добре щеше да е, да ми е мирна главата, че в такива сценарии се вкарвам  Tired Wink

# 172
  • В къщурката на хълма на феите
За себе си реших обаче, че не искам излишно напрежение и нерви ..

много добра политика, само с едно уточнение - по-добре знай срещу какво се изправяш, отколкото като щраус да си забиеш главата в пясъка и да си мислиш, че като ти самата не виждаш опасността, тя също не вижда теб Peace
Не мисля че си задълбавам главата като щтраус, и всъщност може и да няма срещу какво да се изправя.

а откъде ще разбереш имаш ли срещу какво да се изправиш или нямаш, след като не си проверила и се оставиш съмнението да те яде отвътре?! напълно разбирам желанието ти да захвърлиш всичко и да вярваш, че се случват и хубави неща, но нищо не губиш като се застраховаш Peace

имам чувството, че имаме втори зъб, само дето Ема толкова се съпротивлява като посегна към нея, че най-вероятно ще разбера така ли или не, едва когато трябва да й купя четка за зъби Mr. Green

# 173
или ако се надупиш..... и те гризнат изотзад  Laughing Laughing hahaha

И аз подкрепям с две ръце мнението на Мецка, че щом има някакъв вид проблем, трябва да се търси причината, а не да се успокоява човек, че е било случайност.....аз лично не вярвам в случайностите и смятам , че за всяко нещо има причина и ако с няколко изследвания можем да открием и да предотвратим последващ неприятен случай, то ние сме длъжни и отговорни да го направим ....нищо не ни коства. На принципа сме да правим каквото трябва, пък тогава да става каквото ще.

# 174
  • В къщурката на хълма на феите
или ако се надупиш..... и те гризнат изотзад  Laughing Laughing hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

значи поне още месец два съм в безопасност или докато Ема не прояви интерес към паяка Mr. Green

# 175
  • Пловдив
Момичета, няма смисъл да ви натоварвам със случилото се. Важното е да гледаме напред. Не мога да поправя и върна времето Sad.
 Препоръчаха ми д-р Амалиев. Имате ли впечатления? Страх ме е от следващия добър и сигурен гинеколог....
Колко време трябва да изчакам? В болницата ми казаха 6 месеца, но в една статия прочетох за 18 месеца  Shocked. Гинекологът ще прецени, но все пак..

# 176
ех, пивалче.
следях те в другата тема. даже ти написах, че и моето дете се роди доста преждевременно в 32 седмица. исках друго да прочета, но живота е гаден.
кураж мамче и дано скоро да се радвате на нова и здрава рожба  Hug

# 177
За себе си реших обаче, че не искам излишно напрежение и нерви ..

много добра политика, само с едно уточнение - по-добре знай срещу какво се изправяш, отколкото като щраус да си забиеш главата в пясъка и да си мислиш, че като ти самата не виждаш опасността, тя също не вижда теб Peace
Не мисля че си задълбавам главата като щтраус, и всъщност може и да няма срещу какво да се изправя.

а откъде ще разбереш имаш ли срещу какво да се изправиш или нямаш, след като не си проверила и се оставиш съмнението да те яде отвътре?! напълно разбирам желанието ти да захвърлиш всичко и да вярваш, че се случват и хубави неща, но нищо не губиш като се застраховаш Peace

Меци, всеки сам преценява за себе си както казах! Все пак имам един аборт, до 3-ти месец е критичния период. Рабирам ако е на по-късен етап или имам повече аборти - ДА! Не мога да изследвам всеки каквото каже, нали така? Shocked Всеки си носи отговорност за постъпките! Но както казах според мен аз нямам такъв проблем! Не се съмнявам, аз не съм повдигнала въпроса да правя това изследване, напротив - вие споделихте, и след като казах, че няма да си правя такова изследване се започна.... Имам си едно дете вече, ако имам и друго - хубаво! И аз започнах да мисля като лекарите, че след един аборт до 3-ти месец не трябва да се изследва толкова задълбочено, но при повече загуби задължитено! Peace аз така мисля, може и да греша, може и да съм права, но си е мое мнение! За мен естествено това е най-правилното решение, което съм взела! Не искам да се коментира повече това, моля ви! Но лично аз много се засегнах от някои изказвания, моя грешка, но съм чувствителна и приемам повече нещата навътре! Всички харесвам в темата, хубаво ми е, но не знам какво стана и точно моя случай се взе толкова навътре и все критики срещу мен?

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 14:09 от @Daniella@

# 178
Пивал, искрено съжалявам за случилото се. Съжалявам за загубата на малката ви кукличка. Дано скоро отново бъдеш бременна и износиш своето бебче до термин. Praynig

# 179
Прашулке, я ела ся малко тук да ми обЯсниш нещо  newsm78 'начи...първо са ви видяли, че сте в почти 6 седмица, а после имало струпване на клетки..едното изключва другото Mr. Green И къв е тоз идиот, дет' ще те гледа 1 път в месеца  ooooh! Поне в началото се изисква преглед почти всяка седмица или в най-лошия случай на 2

Общи условия

Активация на акаунт