Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Sydney
zuzi_79 мерси за темата, много е хубава Simple Smile

# 31
  • Варна
 smile3558

# 32
Ха добър вечер!
Зуз мерси за темата прекрасна е!
Момичета сега рабирам какво ви със всичките ви страхове! ooooh!

Скрит текст:
Днес решихме с мама и с ММ  и дойдохме при баба на село така се радвам, че се бях затъжила! А за късмета взе че ни удари един пиянка  ( малко ни остърга едната страна) нее нещо страшно, но много се изплаших, а шофьора надругата кола избяга! А ние останахме да  чакаме 2 часа КАТ, всичко мина леко само протесненията ми дойдоха в повече! Само се моля всичко да е наред и скоро да си видя точицата!

# 33
Малко късно, но Честит празник, момичета!   bg  На днешния ден винаги ми е много мило и тържествено, нищо че и тази година за мен беше работен ден.

Заглавието е трепач Simple Smile ЗуHug Hug

Чери, откакто спряхме да се пазим, всеки месец имам гадене и дискомфорт няколко дена след Ову.

Една Мечта, надявам се нещата при теб  да са добре!

Дани, утре да се похвалиш с добри новини Hug

Пепитка, дано скоро гаденето отмине Peace

Flower-че, стискам палци на твоите седмокласници да дадат най-доброто от себе си Simple Smile На теб и на Маги пожелавам весело и приятно изкарване на хубавите поводи!

Кашмирче,
Скрит текст:
Ха наздраве Drunk

Сандре,
Скрит текст:
важното е, че всички вие сте добре. А този тъпак не стига че пиян, но и бяга Sick Дано има как да го открият кой е и да си понесе последствията.

# 34
Сандре, нищо й няма на точицата ти, спокойно  Hug

Аз утре в 4.30 съм при док чак Whistling Ще влизам пак нелегално, без час и 100% ще стане панаир в коридора, където има винаги по 100 човека да чакат, ама кво да направя, да се поставят на моето място  Crossing Arms

# 35
Зузанче, благодаря за старанието. Прекрасна тема си подготвила Flowers Bouquet Хайде да се опупат в нея неопупените    babydust7 babydust7 babydust7

Ние също бяхме на село днес. Видяхме се с родата, хапнахме, някои пийнаха и си дойдохме. Изкарахме си много добре.
Маги, Инофолика го пиех по 2 прахчета на ден- сутрин и вечер. Но аз малко го пих и трябваше да го спирам  preggo
Зузко, много късно бе душа. Ама аз от сега съм ей така  fingerscrossed Ихх, че мило, среща с Кенга  Heart Eyes
Сандре,
Скрит текст:
кофти случка. Не го мисли. Аз като се ядосам си повтарям, че трябва да не тормозя точицата и гледам по ведро. То си е за пияндурника...
Кашмирче, ммм гъбки, ммм винце  newsm24

Флалърче,
Скрит текст:
палчета и за твоите седмокласници

# 36

Кашмирче, ммм гъбки, ммм винце  newsm24

който може да яде, да яде, аз вече ще почвам да паса трева Joy
Скрит текст:
От всичко ми е гадно, всичко ми мирише, луда работа hahaha Мъжо умря от глад, милия, та днес го наградих в кюфтета..не питайте как гипържих Sick Аз си направих кекс и установих, че и той ми мирише..на ванилия Sick (която обожавам, когато не съм бременна)

Тони, и аз се надявах сутринта да мина да надникна Кенга к'ви ги върши, но док е адски натоварен и пак съм благодарна, че ме приема. Да ми в жив и здрав, голяма душа има този човек Whistling

# 37
  • София
 Heart Eyes  Зузи, мерси, нямам никакво време, но стискам палци на всички  Heart Eyes

# 38
  • София
Сандре, е*ати и тъпака!  #Cussing out Вярното е, че си добре. Не се тревожи за точицата.
Точника, ама съм и патка, как можах да пропусна да те нагушам. smile3537 Няма да се повтори!  Hug Оп и от твоя прашец ще събера newsm28
Зу, стискам палци за утре.  fingerscrossed Ай нИ сЪ оплаквай за яденето и аз искам да ми се гади по тая причина.  Crossing Arms Ше хапна и за теб.  Mr. Green
Кокосе, как сте вие?  Thinking
И Понйо отдавна не съм я виждала.  Hug

Oфф
Скрит текст:
Моята мачка пак е разгонена  cry

# 39
  • NE
Санда Важното е че нямате по-сериозни травми. Стреса е голям, но важното е да се поддаваш за по-дълго време.
Зузи За утре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дани Имаш моите палчета за резултатите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Ние минахме през разгонването преди две седмици когато пострадах, така че съм дала бойна кръв. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря момиче за палчетата. Моите детита имат нужда. Hug

# 40
  • В къщурката на хълма на феите
искам да помоля гУспожа Зуза аааааакооо е възможно да махне тирето от името на Ема и аааааакккоооо е възможно да ме запише като мЕцани, а не мАцани в списъка, че без малко да не се позная Mr. Green Mr. Green

# 41
Сигурно идва от Мацко Mr. Green Hug
Flower, тъкмо изгледах един филм за учителската професия, мнооого ми хареса, но е доста натоварващ - Detachment се казва, ако те заинтригува.
Зуз, утре искаме докладната asap  Crazy
Кашмирче, то освен позитивизмът, какво друго ми е останало  Mr. Green Ако трябва да съм сериозна, смятам, че животът може да бъде осмислен и без деца, което не пречи да се боря до дупка за тях, разбира се. Просто ако не стане, не смятам да рухна в самосъжаление.
Сандре, добре, че е бил малкият дявол  Peace Иди да запалиш свещичка /само предложение/.

# 42
искам да помоля гУспожа Зуза аааааакооо е възможно да махне тирето от името на Ема и аааааакккоооо е възможно да ме запише като мЕцани, а не мАцани в списъка, че без малко да не се позная Mr. Green Mr. Green

готова си Mr. Green не бях забелязала грешките, явно и аз спя, като зеленото Joy Да ти кажа и мацани ти отива hahaha

Кашмирче, не се оплаквам, споделям  Mr. Green

# 43
Кенгу, да се чувствам ли опрашена  Mr. Green Благодаря за темата  Hug Може да използваш противогаз  Joy Направо си те представих как пържиш кюфтета с това чудо на главата  Mr. Green
Честит празник и от мен! Той ще мине вече, а и тая година не го отбелязах по никакъв начин. Сега ще прочета някое стихче  Heart Eyes
Цвете, стискам палци за учениците ти, а утре да си изкараш супер  Hug
Кашмир, добре сме  Hug Папаме, пръцкаме, спим, разхождаме се и така  Mr. Green
Лека нощ    Simple Smile

# 44
  • В сърцето на любимия човек
Добър вечер и честит празник!

Зузе - благодаря за новата тема - прекрасна както винаги  Hug

Извинявам се за краткия пост, но решихме спонтанно тази сутрин, че трябва да си направим ремонт на коридора  ooooh! и цял ден мажа, боядисвам и се надишвам с боя  ooooh! Тези дни ще ми е малко трудно да ви наглеждам, но ще се опитам.

Целувки за всички и много стиснати палци за всички , които имат нужда  Praynig
Лека нощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт