Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Зузка, аз също залагам на 12-ти и 13-ти ден...дано сме хванали каквото трябва  Praynig
Ти с това безапетитие, вероятно сваляш килограми, в разрез с общото покачване... Дано скоро се нормализират нещата  Hug
Тоничка, сега следва "любимата" ми част на дългото чакане  ooooh! Дано си заслужава поне....
Съни, аз не мога да ти помогна с инфо за съжаление. Пия аспирин протект, но въз основа на друго....

# 646
  • В градината...
Моме, серологията защо предварително я правите - тя има "трайност" 3 месеца ?

# 647
А колко е горе-долу цената на генетичните, Моме?
Перу - ти как си? Какво става при теб!

# 648
Перу, щом ще се замразява сперма, я искат задължително. А и започваме в рамките на 1-2 седмици някъде, да видим цикльо кога ще се появи.
Съни - вродени тромбофилии пълен пакет е 320 лв - ето сайтът на Геника http://www.genicalab.com/bg/prices.html

# 649
  • В градината...
ясно.

# 650
Зузи - ти нали си на фраксипарин, та моля те кажи на теб правено ли ти е това изследване протромбиновото време?

не мила, не са ми правени никакви изследвания за съсирване, понеже нямам тромбофилии и дозата ми на фраксито е профилактична и не се налага следене на никакви показатели. Изследването, което определя нуждата ти от фракси е това за тромбофилии - генетични и придобити  Peace

# 651
Хей ме нааа нагъваща бисквити си ви чера сладко , сладко

Моме , стискам палци мила и ще те посъветвам от личен опит, не давай оценка на шансовете си, защото тоя отгоре съвсем други неща мисли. На мен толкова ми бяха потънали гемиите покрай великден, така без обезверена и ядосана и твърдо убедена, че няма такива разни сили, късмет, чудеса и тем подобни. Бях взела документи за осиновяване, направих няколко кризи точно преди великден, бях решила да се разделяме, че няма смисъл от нашата връзка....ей такива неща и за да мисе натрие носа баш тогава стана бебето.....е аз продължавам да съм Тома неверни и всяка сутрин да се събуждам с мисълта, че няма да я бъде....ама напук на мен, бебето си расте и сърцето му тупти, за да ми напомня, че чудеса има и се случват . Всяка ще има своето чудо, а това какви проценти и оценки си дваме ..няма голямо значение май , то детето си решава кога и идва.

Перу, кога ще върнат сладоледчето?

Тони на мен гинко ми даде същи една зелена бланка на която пише с арабски ml II и прекрепена снимка, плюс името ми и егн- то и датат и печат и подпис. Каза, че това е документа

# 652
Прахи, гемиите ми си плават, просто гледам реалистично на нещата  Mr. Green
В тази връзка, при лоши спермограми, колко е добре да има въздържание - 3 или 5 дни? Да знам ММ дали и кога да го точа  Blush

# 653
3 дни, Моме

# 654
Бе и аз гледах суперреалистично, ембриолозите и те оценяха реалистично....ама май реалността към момента е друга  Wink.

По мой опит ако морфологията е кофти, трябва да се обновява възможно най често, че и на 2 дни, през това време, многоооого течности и витамини, за бройката , за да не спада  Wink колкото повече застоява спермата, толкова повече се влошава морфологията и преди съм писала. За жалост нямате време сега, но който се съмнява може да пробва и двата варианта и да прави спермограми след това, за да се увери, че се вдига и качеството и количеството/ след два три месеца/ при редовно изпразване. Стимулира се репродуктивната функция по този начин  Wink. Вие действайте сега, че намате време за експерименти, както каже лекарят, те знаят най добре.

А смея да кажа, че до някъде имам голяма заслуга за направата на моето бебе  Blush и то не само впозата и секса, ами и в лечението на мъжкият фактор....зарязах всички лекари и самички си действахме....е вдигнахме бройката  за около половин година / в началото с редовно изпразване наистина спада, но след като минат 4-5 месеца, се вдига и то осезаемо, при нас от 6 млн на 12 , което е двойно, след това имахме и една 15 млн и си продължихме с редовният секс - всеки ден през седмицата на овуто или най много 1-2 дни а изпуснем/ и явно сме успели и с морфологията / сслед ин витрото не сме правили спермограма за да съмсигурна за морфологията, но щом бебо е добре за сега би трябвало да е добър матряла/

# 655
Мерсиии, значи днес ще се ощастливяваме  Joy А с какви витамини да го блъсна, бърканицата си я хапваме и двамата?

# 656
Фолиева, много ядки, магданоз ако обича, давах му и коензим q10 у цинк. Освен бърканицата. Другото е да яде мазни риби/ при нас е лесно де, щото сме морски / и редувах различни масла нерафинирани за дресинг на сакатите , гроздови семки, шарлан, сусамово.....зехтин

# 657
И пак мерси   bouquet
Току-що ми се обадиха и от Фонда - взимам заповед в понеделник - започва се с пътуванията 3 пъти седмично до Сф, дупе да ни е яко - почерпкааа

# 658
  • В градината...
Моме, честити ти пътувания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На хаир да са и от първия път да стане  Blush Blush Peace

Аз съм на противозачатъчни - имах задържан фоликул след стимулацията. След 2 седмици - пак в София, за да започвам нова стимулация.

# 659
  • София
Зузи - ти нали си на фраксипарин, та моля те кажи на теб правено ли ти е това изследване протромбиновото време?

не мила, не са ми правени никакви изследвания за съсирване, понеже нямам тромбофилии и дозата ми на фраксито е профилактична и не се налага следене на никакви показатели. Изследването, което определя нуждата ти от фракси е това за тромбофилии - генетични и придобити  Peace
И не само ,изследването на молекулите на плацентата също показва дали има нужда от фракси или не,какво и каква доза Wink
От призмата на моя опит- въпреки,че и аз нямам тромбофилия,нищо че имам 4G/5G-това не е тромбофилия, изследване на пълна Хемостаза/тук включва и протромбиново/ е препоръчителна в трети триместър.С малкия на всеки две седмици я изследвах, нищо че и аз бях на профилактична доза,имаше риск по едно време от хеморагичен инсулт, та се наложи да разредим боцкането.

Общи условия

Активация на акаунт