Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 048
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Dimeto_M мерси   bouquet Много плодовит мъж  Joy Joy Joy

# 106
привет моми4ета Hug с пожелание за усмихната и слън4ева събота. newsm47. маллеее, жал ми стана за йешмката. милата,с какво ще се сблъска. ама на своя глава тръгна да се жени,без да говори с момъка newsm78. искаше да го изненада,ама изненадата ще бъде за нея smile3518

# 107
Здравейте,имам един въпрос Неджиб ли е отвлякъл бебето Ляле?И защо? newsm78

# 108
Здравейте  Hug Hug Hug
Ще ме приемете ли при вас  Flutter
Гледам епизодите по диемата и прочетох в темата за предстоящите събития и ако може някой да ми каже дали съм разбрала правилно
Скрит текст:
Чънар има дете от Лале, от Йешим и от Топрак така ли  Crazy
Хриси нали не виждам размазано ти си добре дошла  Hug
Я сега кажи кой ти харесва  Whistling
Той Чънар е плодовид и 4-то щеше да има ама Зюмрют го уби щото стреля по Топрак  Mr. Green
Добре дошли на всички нови в темата  Hug

Здравейте,имам един въпрос Неджиб ли е отвлякъл бебето Ляле?И защо? newsm78
За да се отдълечи Чънар от Топрак и да обърне внимание на Йешим и накрая вината върху Йешим с извинение че тя го е заплашила  ooooh! да не казва жалка история какво да ти кажа  Tired

# 109
  • Варна
О Диди  hug Май не съм те виждала сто години  Laughing Hug Hug Hug
Абе Чънар да сложи една табела, че жените да не се доближават много близо до него, че забременяват  Joy Joy  Joy
Зямруд ми напомня малко на майката на Бихтер от ЗП. Харесвам Лале и  Йешим. Последната е доста лоша, но аз откакто се влюбих в Деймън все лоши харесвам  Joy Joy Joy А то от мъжете кой да харесам  newsm78 Те едни лигльовци да не кажа нещо по лошо ooooh! ooooh! ooooh!

# 110
Абе Чънар да сложи една табела, че жените да не се доближават много близо до него, че забременяват  Joy Joy  Joy
Зямруд ми напомня малко на майката на Бихтер от ЗП. Харесвам Лале и  Йешим. Последната е доста лоша, но аз откакто се влюбих в Деймън все лоши харесвам  Joy Joy Joy А то от мъжете кой да харесам  newsm78 Те едни лигльовци да не кажа нещо по лошо ooooh! ooooh! ooooh!
Аз си харесвам Йешим  Laughing
Видяхме се най-сетне  Hug
Зюми си я бие нея хитра жена умна работи и мозъка  Whistling
А за мъжете съм съгласна  hahaha единия хвани другият чукни  Joy

# 111
  • Варна
Аз си харесвам Йешим  Laughing
Видяхме се най-сетне  Hug
Зюми си я бие нея хитра жена умна работи и мозъка  Whistling
А за мъжете съм съгласна  hahaha единия хвани другият чукни  Joy
Видяхме се  Hug

# 112
Да почерпя и аз че станах на 18 вече  Mr. Green остарявам бавно славно  Joy

Почерпете се виртуално за мое здраве  Hug

А заедно с мен днес рожден ден има и Серенай Саръкая (Йешим)
ето и моето клипче честитка за рождения и ден  Heart Eyes

# 113
  • Варна
Диди Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug

# 114
Диди ,Честит Рожден Ден!  Много здраве и късмет!  Весел празник!
 newsm59  party023  bouquet

# 115
Диди Честит Рожден Ден   bdbaloni Много здраве щастие и късмет  Hug
Скрит текст:

# 116
Благодаря на всички ви за милите пожелания  Hug

# 117
Диди честит рожден ден

За сериала- честно да си призная и се чудя на Йешим какво толкова му харесва на Чънар
Да красавец е но до там .липсва му най важното нещо за един мъж , а именно мъжеството ,доблестта и смелостта
Дори  наивната и скромна Зехра показа по голяма смелост и доблест от него.Защо и е на енергичната , непокорната Йешим един мъж който не е способен да вземе важни решения за собствения си живот,мъж който не отстоява желанията си и не и дава нищо в замяна

Сага  пристига и с нова непозната жена , а Йешим се готви за сватба- поредния ударот страна на Чънар,поредната му низка постъпка

# 118
Диди честит рожден ден

За сериала- честно да си призная и се чудя на Йешим какво толкова му харесва на Чънар
Да красавец е но до там .липсва му най важното нещо за един мъж , а именно мъжеството ,доблестта и смелостта
Дори  наивната и скромна Зехра показа по голяма смелост и доблест от него.Защо и е на енергичната , непокорната Йешим един мъж който не е способен да вземе важни решения за собствения си живот,мъж който не отстоява желанията си и не и дава нищо в замяна

Сага  пристига и с нова непозната жена , а Йешим се готви за сватба- поредния ударот страна на Чънар,поредната му низка постъпка
Съгласна съм така и не му повярвах че обича някой освен собствения си задник  Peace
Мерси за пожеланието

# 119

Общи условия

Активация на акаунт