Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 973
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
По принцип много ми е смешна Икбал (майката на Чанар) -жена, която се мъчи да е в тон с "аристократичното" си положение, модата и изобщо, но просто не й се получава. Дори и с коженото палто изглежда комико-трагична. А сега е супер смешна с интригата, която крои с актьора - евентуален съблазнител за г-жа Зюмрют. А пък Неджиб май започва да ревнува Икбал Joy  Голям майтап ще стане, ако той нахлуе при възлюбената си Икбал и актьора в хотелската стая.   Joy

# 91
Много ме издразни тоя Чънар пак.Как изхвърли всичо,поне нещо мъничко не си остави от Лялe.

# 92
И аз недоумявам за хвърлянето на вещите на Леле в Босфора -  #Crazy
Първо, това е голяма простотия от екологична гледна точка - Босфорът не е буклуджийска кофа! Представям си плуващи мебели, ако беше решил и тях да хвърля  Joy   Също така е нормално Чънар да запази спомените за голямата си любов Леле (независимо че той изпитва известна вина за катастрофата) - човек се отървава от вещи, които са свързани с лоши спомени. Разбирам, че той иска да отвори нова страница в живота си, но това не става така - и да изхвърли вещите й, не може да изхвърли от съзнанието си спомените за нея.

# 93
Чънар ще се ожени ли за Зехра? newsm78 newsm78 newsm78

# 94
  • Plovdivtsi, Plovdiv, Bulgaria
Чинар няма да се ожени за Зехра!Ешим ще развали работата,после се появява Топрак ,Чинар се жени фиктивно  за нея,Ешим е бясна и в същото време е бременна ,лъже че прави аборт и оставя детето ,
после се опитва да раздели Топрак и Чинар,Чинар се жени за Ешим ,Зюмруд е бременна от Наджип бей,Рейхан от Мехмед и т. н. има досто развитие ,на моменти доскучава но е интересно!

# 95
Ще се гледа Simple Smile

# 96
И аз недоумявам за хвърлянето на вещите на Леле в Босфора -  #Crazy
Първо, това е голяма простотия от екологична гледна точка - Босфорът не е буклуджийска кофа! Представям си плуващи мебели, ако беше решил и тях да хвърля  Joy   Също така е нормално Чънар да запази спомените за голямата си любов Леле (независимо че той изпитва известна вина за катастрофата) - човек се отървава от вещи, които са свързани с лоши спомени. Разбирам, че той иска да отвори нова страница в живота си, но това не става така - и да изхвърли вещите й, не може да изхвърли от съзнанието си спомените за нея.
Няма нужда от вещи ако някой е жив в теб то е в сърцето ти  Peace
лично мнение живота продължава  Peace както видяхме много скоростно при това hahaha

# 97
И аз недоумявам за хвърлянето на вещите на Леле в Босфора -  #Crazy
Първо, това е голяма простотия от екологична гледна точка - Босфорът не е буклуджийска кофа! Представям си плуващи мебели, ако беше решил и тях да хвърля  Joy   Също така е нормално Чънар да запази спомените за голямата си любов Леле (независимо че той изпитва известна вина за катастрофата) - човек се отървава от вещи, които са свързани с лоши спомени. Разбирам, че той иска да отвори нова страница в живота си, но това не става така - и да изхвърли вещите й, не може да изхвърли от съзнанието си спомените за нея.
Няма нужда от вещи ако някой е жив в теб то е в сърцето ти  Peace
лично мнение живота продължава  Peace както видяхме много скоростно при това hahaha
Да да така е Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 98
  • София
Като цяло сценарият е едно безумие за мен, ама....нейсе. Влюби се в Лале, в сестра й....остана само и със Зюмрют да беше извъртял едно флиртче и цялата фамилия щяха да родят по едно дете, което да е хем брат, хем сват, хем баща, хем чичо, хем вуйчно на останалите  Laughing
И на финала любовта дойде ненадейно в лицето на Топрак (не знам името на героинята й  Embarassed ).

Еми...честито на печелившите  Laughing Очаквам в новия сезон да се ориентира към родата на жената и да ги започне по ред на номерата  Laughing

Абсолютна недомислица за мен  Tired Хубаво започна сериалът, но явно напускането на актрисата, която играеше Лале, тотално е объркало плановете на екипа  Rolling Eyes

# 99
  • София
Еееее, точно започнах да го следя и да ми става интересно и сега като прочетох започвам да се разочаровам  newsm78

# 100
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Може ли някой да ме "светне" защо Неджип позволява сестра му да го командва така?  Не знам дали тя е по-голяма от него, но и така да е, все пак е жена. Така ли е прието? Много ми е странно и смешно, а Зюмрют беше потресена. Иначе пък тя как бързо се усети, че ще се опитат да сватосат Чънар със Зехра. Страшна хиена е.  hahaha hahaha hahaha

# 101
  • София
Много дразни тази дъртата. И като цяло ми е много изсмукана от пръстите като присъствие в сериала.

# 102
# 103
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
Ще ме приемете ли при вас  Flutter
Гледам епизодите по диемата и прочетох в темата за предстоящите събития и ако може някой да ми каже дали съм разбрала правилно
Скрит текст:
Чънар има дете от Лале, от Йешим и от Топрак така ли  Crazy

# 104
Здравейте  Hug Hug Hug
Ще ме приемете ли при вас  Flutter
Гледам епизодите по диемата и прочетох в темата за предстоящите събития и ако може някой да ми каже дали съм разбрала правилно
Скрит текст:
Чънар има дете от Лале, от Йешим и от Топрак така ли  Crazy

Здравей и ти! Peace
Да точно така е,както си го написала в спойлера,но има още много време до тези събития!

Да ви кажа откровено хващам от време на време сериала,но сценарият е направо пълен боклук!
Не знам каква е била целта на сценаристите-драмата в личните отношения на тези семейства или просто са решили да ни покажат един абсолюютно безхарактерен млад мъъж.Направо са го направили ветропоказател.Кой както го хване му пълни главата с глупости,а той вярва като първият мухльо и се подвежда по всички.
Язък му за възможностите,които има -  материални.Той с парите си можеше да направи така,че да живее ,както иска и да остави другите да си говорят сами.Ама нали не може без мама и чичо Tired Crossing Arms
Ще видите Йешим-стоножката / много ми хареса това сравнение Joy/ с паричките на Чънарко какви ще ги надипли в бъдеще.
В понеделник ще е голямата драма,май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт