Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 733
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Привет! Сериалът е интересен, но много драма и интриги, както разбрах, затова и гледам само от време на време. Зюмрют може да изглежда прозорлива жена, но се надценява. По-добре да беше оставила Лале сама да разреши въпроса с Неджип.  Така в двубоя Зюмрют - Неджип, мисля, че Зюмрют е губеща. Ако броим труповете накрая... Не може да се справи и с по-малката си дъщеря. Трябваше да унищожи диска, не да го крие.

# 16
  • София
Снощи Йешим ме издразни за пореден път. Не е добре това момиче  Tired Как е възможно да е толкова гадна и то спрямо сестра си  ooooh!

# 17
Добро утро! Йешим май ще постигне целта си, но по какъв начин! Сега ако кадрите с целувката излязат в пресата, не само сестра й ще бъде засегната. Мисля си, че лошото на Лале и Чънар е, че прекалено се влияят от близките си. И от двете страни успяха да ги убедят да си траят и да не споделят за научените тайни от миналото, уж за доброто на семейството. С интригите си старите отравят живота на младите. ooooh!

# 18
И Лале ме дразни.И тя непрекъснато изисква нещо от Чънар свързано с близките си.А и доста често е недоволна от това какво е направил той за родата и
Според мен такъв брак не би оцелял дълго време дори и да не се стига до смъртта на Лале
Прекалено много  външни фактори има около тях,прекалено много проблеми се опитват да им създадат, прекалено са загрижени за другите,почти не им остава време един за друг
Рано или късно щеше да се стигне до раздяла
А и когато Йешим вилнее наоколо с подли номера,развръзката е ясна

# 19
Здравейте
Записвам се,за да следя темата,понеже не бих казала,че гледам сериала от-до....Дават го в часове,които ми е невъзможно да съм пред ТВ,но вечер след 22ч. и нещо хващам част от него и разбирам долу-горе какво е станало.Харесва ми историята в сериала,дрехите на актьорите,някои артисти PeaceКолкото и да се опитвам не мога да го следя като хората,но от тук ще получавам ценна информация Hug

# 20
  • София
.....
Според мен такъв брак не би оцелял дълго време дори и да не се стига до смъртта на Лале
...

Или поне би оцелял, ако се разделят, променят се с времето и пак се съберат  Peace

# 21
здравейте момичета newsm47. искам да споделя с вас колко много се дразня от мълчанието на г-жа ташкаран.защо не се развихри и не каже всичко което знае. защо мълчи и леле. какво още чакат? newsm78 кой момент чакат? май докато разобличат гадното натрапчиво семейство,ще се сблъскат със смърта Thinking неджип е голяма гад smile3511 и много се надявам зюмрут да му го върне тъпкано smile3508

# 22
Здравейте
Записвам се,за да следя темата,понеже не бих казала,че гледам сериала от-до....Дават го в часове,които ми е невъзможно да съм пред ТВ,но вечер след 22ч. и нещо хващам част от него и разбирам долу-горе какво е станало.Харесва ми историята в сериала,дрехите на актьорите,някои артисти PeaceКолкото и да се опитвам не мога да го следя като хората,но от тук ще получавам ценна информация Hug

пробвай да ги гледаш оттук http://www.vbox7.com/collection:1900763 опитвам се да ги качвам възможно най-бързо след излъчването по Д.Фемили

# 23
Здравейте

пробвай да ги гледаш оттук http://www.vbox7.com/collection:1900763 опитвам се да ги качвам възможно най-бързо след излъчването по Д.Фемили

Благодаря!Ще се възползвам от предложението ти Hug

# 24
Здравейте

Благодаря!Ще се възползвам от предложението ти Hug
аз също се възползвам, и не само за този филм,за което много благодаря и сърдечни прегръдки за "бурни времена" сезон3 Hug

# 25
благодаря, момичета  Sunglasses

# 26
Здравейте и от мен аз съм си казала че каквото и да стори Йешим съм си зад нея,но и забравих да кажа какви симпатии имам към Зюмрют тази жена освен че е борбена си личи на кой е майка Peace
Какво да кажа за Йешим нещата които стори на сестра си нямат обеснение,но влюбения бил сляп, лудия не виждал и не проумявал а любов и лудост са просто ужасно гледам един сериал едно момиче беше влюбено в едното момче отраснали са заедно буквално,но той не я вижда и тя се запозна с друг и се влюби в него а сега този реши и той да се влюби в нея е а това си е живо незнам какво а на всичкото отгоре и двамата са братя само че единия незнае а другия си отмъщава напразно на семейството защото майка му не го е зарязала,но момичето докато беше влюбено в другия брат не показваше нищичко супер честна и почтенна чиста душица, а Йешимчето си жива лисица  Mr. Green не ми се получава да я намразя незнам защо колко пъти се мъчих ,но явно симпатиите към любимката ми Серенай ми пречат  Peace

# 27
Здравейте,момичета!
темата изпаднала на втора страница и то в дъното!
Явно филмът при нас не се ползва с голям интерес,такъв като при комшийките!
Аз го гледам,ама от немай къде - поне до 9 юни докато в този час започне друг сериал,който ще следя по друга програма.
Отвращава ме поведението на Йешим.И причината не е това,че е влюбена-това е чудесно и винаги съм била на страната на влюбените,колкото и безнадежна любов да има понякога.Но тук става въпрос за родната сестра,при това Лале е бременна.Ужасно поведение има Йешим.Болен мозък има това момиче.И това каквото и да стане няма да я направи щастлива.Твърде много тайни крие Йешим-гадни,отблъскващи.Не може да градиш щастието си върху нещастието на сестра си.Колкото и тази фраза да е клише,животът показва,че е вярна.
Лале и мен ме дразни с това мълчание и цупене.Изобщо двамата с Чънар според мен нямат бъдеще,ако продължат да живеят в тази обстановка.
А пък Икбал и Неджиб са ми толкова смешни с техните изисквания към морала на другите,след като излезе наяве тяхната извънбрачна връзка,че не знам да се смея ли,да ги съжалявам ли.
Зюмрут ханъм май изобщо не й пука за бракът на Лале - вече е убедена,че той няма да просъществува дълго.И сякаш ми се струва,че мълчаливо подкрепя порочната си щерка Йешим.
Тя отчайващо търси път за спасение на социалния си статус и е готова на брак с Неджиб.Подозирам,че ще му разкаже играта  и то типично в нейн стил - с железна ръка в кадифяна ръкавица
Не знам как можаха да създадат толкова безличен и неинтересен персонаж като Чънар.
Баси младия мъж Mr. Greenвсеки му влияе както и когато го хване на мушка.Жалко за Толгахан като актьор,ролята му не е нищо особено според мен.
Най-големи симпатии изпитвам към братът на Лале - това момче наистина преживява тежко случващото се в семейството му.
Това е личното ми мнение,надявам се да не предизвикам негативни реакции.Аз мисля така!

# 28
Привет! Ами явно не сме чак такива любители на безконечната драма като туркините. Пък и сценарият е що годе известен. Не е като да очакваш с нетърпение всяка серия, за да разбереш какво ще се случи.
  Иначе и мен ме учудва двуличието на майката и чичото/баща на Чънар. Снощи ми бяха направо смешни с влюбените си погледи. Зюмрют си е егоистка до мозъка на костите. Намерила си е навремето по-млад любовник, само парите на съпруга й не са й били достатъчни. И сега лукса й е по-важен от щастието на децата й. Горката Лале. Какво да каже на Чънар, като той я блокира с признанието си, че чичо му го е отгледал вместо баща и сам я помоли да си мълчи. Сега като гръмне и новината, че Зюмрют ще се жени за виновника за смъртта на баща й, предполагам съвсем ще се обърка.

# 29
Зюмруд може да е егоистична ,но не мога да не призная че страшно я харесвам особено как сви сърмите и остави с пръст в уста онази змия с изрусения бретон Икбал/Като Круела де Вил е с тази прическа/

Общи условия

Активация на акаунт