Да бъдат ли учебниците безплатни в учебните заведения ?

• 8 831
  • 245
  •   1
Отговори
# 150

Ако чакаш да видиш всичко това с ОЧИТЕ СИ , никога нищо няма да видиш. Приемам позицията ти , приеми и ти , че моята е различна и толкоз.
Когато се говори за сериозни обвинения, като кражба, убийство, трябва да имаш сериозни доказателства. Документални, за да го докажеш.  

А за позицията ти я приемам.  Колкото и да не ми се иска да приема, че има хора, които все още разсъждават така. Ама факти и трябва да "живеем" с тях.

# 151
  • London
Подскажете ми по темата :
"Да бъдат ли учебниците безплатни в учебните заведения ?"
Къде, в коя държава / университет/ са безплатни?

"По данни на Министерството на образованието в САЩ 94% от завършилите бакалавърска степен напускат университета с дългове. Средностатистически всеки американски студент има дългове в размер на 25 250 долара.
.... само 38 процента от студентските заеми се погасяват редовно..."
http://www.dw.de/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B … %D0%B5/a-15973449

Ти какво очакваш в неолиберален строй ???? То и ние сме тръгнали натам или не го забелязвате ? Майка Америка и Татко Израел. Mr. Green

# 152
  • London

Ако чакаш да видиш всичко това с ОЧИТЕ СИ , никога нищо няма да видиш. Приемам позицията ти , приеми и ти , че моята е различна и толкоз.
Когато се говори за сериозни обвинения, като кражба, убийство, трябва да имаш сериозни доказателства. Документални, за да го докажеш. 

Брейнуош казах одеве и го повтарям отново.Намериха се някои да съдят , че някой е предложил безплатни учебници , обаче в същото време ми говори за доказателства и едва ли не оневинява виновните политици , олигарси и мутри. Живей си Корина в твоя свят с двата апартамента и си гледай къщичката. Околния свят не те интересува очевидно. Повече нямам какво да ти кажа Simple Smile

# 153
  • Ямбол
Когато се казват думи някакви, те трябва да бъдат подкрепени, ако някой се интересува откъде са тези направени изводи. И когато на такива въпроси се отговаря нападателно, значи не могат да се подкрепят думите и те остават празни - хвърлени без смисъл.
Празнодумие е цялата покана за безплатни учебници, които да се платят от бюджета на образованието, който ще се напълни от парите за коли на депутатите. Не може да стане това и не малко хора го казаха и подкрепиха твърденията си с факти и логични обяснения, обаче русото момиче си тропа с крак и вика "няма пък" и в типичен познат ни стил показва картинки.

# 154
"Един на всеки шестима висшисти във Великобритания не работи по специалността си"
http://www.karieri.bg/karieren_klub/novini/926007_edin_na_vseki_ … _velikobritaniia/
"... Все повече висшисти не могат да намерят работа, адекватна на квалификациите си и се затрудняват да изплащат огромните си образователни кредити."

Потретвам:
В библиотеките учебниците са безплатни!  Peace

# 155
  • London
Значи всички 28 човека гласували с ''ДА'' нямат думата ??? Русото момиче изложи достатъчно факти и доводи , който иска ги е видял. А ако на учителката Лиляна не й се нравят това не е мой проблем.

И както каза една потребителка преди няколко страници няма как ''дежурния змиярник'' да не се активира !!!

# 156
  • London
PAV1 и депутатите могат да се движат със велосипеди на работа , ала не го правят. Защо на тях не им го препоръчаш , а си тръгнала да пращаш всички ученици в библиотеките ? Ще измислим всичко да усложним живота на крайната единица за да има олигархията парички за безграничен лукс.

# 157
Има едно бутонче "Редактирай". Пускането на пост след пост се преследва от... Татти.  Mr. Green Както и СПАМ-а и безсмислените теми. Нищо чудно да я заключи и тази.
А ако на учителката Лиляна не й се нравят това не е мой проблем.
Празнодумието си е голям личен проблем. И това се опитвам да ти кажа, но Лиляна си е по-пряка, не като мен.  Grinning И не РАВ праща учениците в библиотеките. А до сега винаги е било така. Учениците не са ощетени от нищо, че чак да се ядосваш. А ако успеем да вкараме в библиотеките 12 годишните на токчета с устенца тип "кокошо дупе", пирсинг на езика и коса Братц   ще бъде страхотно. Може би тогава ще имаме надежда в моралното израстване на обществото.
И вместо да крещиш за безплатен учебник е по-добре ако има такива пари те да влязат в заплатите на учителите. Така и учителската професия ще стане по-симпатична и ще има борба за надмощие и съответно по-високо ниво на преподаване. Съответно и високо изискване към знанията на учениците.  
В системата на образованието има такава спешна нужда за реформи, а тя застанала да тропа с крак безплатни учебници, та безплатни учебници. Разбираш ли сега защо за мен и за повечето тук идеите ти са плоски, повърхностни и т.н.

# 158
Аз ти казах, че си нямам свой апартамент, ти отказа да ми купиш! Crossing Arms
Сега Корина каза, че имала свое жилище, що пък се била изхвърляла, колко много апартаменти имала, видиш ли! Crossing Arms
Ей, няма угодия и това си е! Crossing Arms

# 159
  • London
Да виж , ако беше темата да увеличим заплатата на учителите Лиляна бе да е първа защитничка на тезата.

Корина след бисерите , които избълва последните няколко страници и цитата , който ще вмъкна пак и отново , защото ме забавлява изобщо не ме вълнува , кое е плоско за теб.

Вмъкни Цитат
''Съответно и  не искам да плащам за повече "безплатни" за другите.''

Това ми стига за да знам що за личност си и да не чета повече изобщо изказванията ти.

# 160
Има анкета , а мъдруването всеки е свободен сам да си го направи и да гласува. Wink

E, то всеки иска безплатно по принцип- дали сирене, учебник или кола-все тая...

# 161
  • London
Сега Корина каза, че имала свое жилище, що пък се била изхвърляла, колко много апартаменти имала, видиш ли! Crossing Arms

Джуличка ,а ти си от онези редовни спамери , които върви да поправя на хората запетайките из темите. Грозно и прясно впечатление от няколко теми по-надолу как форумка си пише и ти ни в клин , ни в ръкав и подчертаваш грешките. И по нито една сериозна тема не влезе с някакво смислено изказване. Та , ако пак си дошла колкото да разпишеш клавиатурата , защото почти всички твои постове в тази тема са летаргични сами по себе си ще ти кажа , че съвсем не смятам да ти влизам в тона , игричките и заяжданията на дребно тип ''изтрещяла домакиня''. Wink

# 162

Джуличка ,а ти си от онези редовни спамери , които върви да поправя на хората запетайките из темите. Грозно и прясно впечатление от няколко теми по-надолу как форумка си пише и ти ни в клин , ни в ръкав и подчертаваш грешките. И по нито една сериозна тема не влезе с някакво смислено изказване. Та , ако пак си дошла колкото да разпишеш клавиатурата , защото почти всички твои постове в тази тема са летаргични сами по себе си ще ти кажа , че съвсем не смятам да ти влизам в тона , игричките и заяжданията на дребно тип ''изтрещяла домакиня''. Wink

Писах още в началото на темата, както и доста пъти след това, но на теб моите писания не ти харесват, което пък мен не ме притеснява.
Всеки има право на мнение, а ти се опитваш да поучаваш всички останали колко хубаво било във Венецуела и в... къде беше още, на Мелмак ли? Tired
Ми, като е толкова хубаво, айде, бе, госпойце - джапанките в сака и билет за влака!

# 163
Е, как коя, 100% Венецуела  Mr. Green
Обърках се в превода. "Тук" и "Държавата" са абстрактни понятия. Вече не знам България ли е, Англия ли е... Венецуела ли е ...
Мургавки, що да не минат за нашите роми, а?
Шмекеруваааш, аааа?  Joy Joy Joy  

Който се интересува знае откъде е тази снимка и къде се раздават жилища. А

Ама Карталке, то и Тук раздават. Цели блокове има населени ей така раздадени.

Я пусни сега една тема-да бъдат ли безплатни апартаментите, входа в зоологическата, лифта на Витоша, автомобилите Форд (като народни, да не сме нахални, не искаме БМВ)

# 164
  • London
Има анкета , а мъдруването всеки е свободен сам да си го направи и да гласува. Wink

E, то всеки иска безплатно по принцип- дали сирене, учебник или кола-все тая...

Не е все тая !!! Ако вчера Джуличка ревеше тук за С класа , не каква й да е кола , а С класа... някои хора се молят да имат достъп до пречистена вода. От искане до искане има разлика ! Както от изгъзица до неща от първа необходимост. Никой и нищо не може да ме убеди , че образованието и здравеопазването трябва да са средство за печалба за сметка на отделната единица , те са основни негови права и достъп до тях трябва да има абсолютно всеки безусловно. Визирам паричните граници , които са факт и в двете сфери. Е преди няколко поста в др. тема жена пропищя , че заради не подадена декларация 7 , сега няма как да има достъп до иначе скъпи лекарства. Всеки знае , че следват глоби и то не от рода на 5 лева. И вие пригласяте на тези неправди !!! Май забравихте , че живеете в Абсурдистан....

Общи условия

Активация на акаунт