Да бъдат ли учебниците безплатни в учебните заведения ?

• 8 794
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
  • London
Факт е наистина , че ако вместо пари се купят лап топи ще е по-добрия вариант , защото с парите не се знае дали бащата няма да си купи ракия , а майката да направи някой шопинг из моловете.Принципно нещата в натура са желателни като говорим за някаква помощ пред парите на ръка. Вчера споменах за хора , които са тук на помощи и с тях си купуват да речем кола и то не каква да е ами СКЪПА и после отива да се подписва за безработни и си паркира отпред количката. Цяла страница статия имаше във ежедневник тук за такива случаи. Изтъпанчили го бяха тариката с количката пред учреждението на снимката. ooooh!

# 241
  • out of space
Лаптоп, не лап топ. Както Икони, а не и-кони. Както Методий не е фамилията на Кирил.

Абе, защо се позволява жени с мръсно-жълти коси и тотална липса на душевна хигиена да обсебват Форума с тоталните си глупости от едно известно време?

# 242
  • София
И с лаптопите вече децата няма да могат едно изречение да напишат и един триъгъник да начертаят с молив в ръка. Съвсем друго е усещането да хванеш учебника, отпечатан на хартия, да го разлистваш.

# 243
Правилно е изписването лаптоп. Думата е чуждица и се изписва Laptop.

И да подчертая , че аз нямаше да ти направя забележка , защото не определям човек по запетайките , а по това което ми говори. Peace
А ако запетайчиците и точиците не ги слага където им е мястото как точно го разбираш този човек.

Факт е наистина , че ако вместо пари се купят лап топи ще е по-добрия вариант , защото с парите не се знае дали бащата няма да си купи ракия , а майката да направи някой шопинг из моловете.
А ако продаде лаптопа няма да може да си купи ракия.... 

# 244
  • London
Лаптоп, не лап топ. Както Икони, а не и-кони. Както Методий не е фамилията на Кирил.

Абе, защо се позволява жени с мръсно-жълти коси и тотална липса на душевна хигиена да обсебват Форума с тоталните си глупости от едно известно време?

Така със спам ли навъртя 50000 поста ??? Има зададена тема....

# 245
  • London
38 човека гласуваха с ''ДА'' !!! А иначе вие си съскайте. Аз бях дотук с тази тема и е време за ключ тъй като никой не говори по темата.

Общи условия

Активация на акаунт