Отговори
# 585
Днес като никога е толкова тихо в темата, а уж всички си стоим по домовете и не излизаме на жегите
Фортуна, аз също ще следвам схемата глутен-месо-жълтък. След два дни съм запланувала да въвеждам глутена, но после се сетих,че тогава ще съм на консултация и май ще ни правят манту, че белега от БЦЖ-то никакъв го няма. Може ли да споделите дали при бебчетата, на които им правеха манту имаше някаква реакция и след колко време се проверява резултата?

# 586
  • София
Днес като никога е толкова тихо в темата, а уж всички си стоим по домовете и не излизаме на жегите
Фортуна, аз също ще следвам схемата глутен-месо-жълтък. След два дни съм запланувала да въвеждам глутена, но после се сетих,че тогава ще съм на консултация и май ще ни правят манту, че белега от БЦЖ-то никакъв го няма. Може ли да споделите дали при бебчетата, на които им правеха манту имаше някаква реакция и след колко време се проверява резултата?

Писах го като се върнахме от предишния преглед. Белегът в много случаи е просто по-червено или черно-синьо петънце под кожата, огледай за такова  Peace

# 587
Аз пък размених тази схема и първо дадох жълтък-месо-глутен Simple Smile Добре си е детенцето.
Страхотни снимки на сладки дечица видях  Hug
Аз в много случаи пускам климатик и гледам температурата да е над 23 градуса и да не духа към Елина. Засега не съм събрала смелост и го спирам, когато спи, че е без одеалце, защото се завива с него през глава  ooooh!
Днес ще въвеждам пилешкото. Заека се прие много добре. Другата седмица ще въведа и домата.
Тук в Димитровград е ужасна жега! Искам си във Варна вече  Tired

# 588
Аз също като Just a Dreamer размених схемата и въведох, както тя е описала. Глутена го започвам от понеделник с кашите. Жълтък давах няколко пъти около Великден заради пресните яйца, но педиатърката каза да спра и да продължа след 10 навършени месеца.
Мишката нещо домата не го харесва, явно му киселее.

# 589
  • Бургас
Момичета, вчера бяхме на консултация и Иво е +200гр. и 1см. Откровени си се разочаровах. Бях свикнала по половин килограм и сега шок Simple Smile
И аз въведох първо месото, а после глутена. Пилешкото и пуешкото са на почит, но заешкото беше отхвърлено въпреки упоритостта ми. Ама все пак не ядем всеки ден  зайци Simple Smile За яйцата ще чакам след 10 или 12м., защото аз съм алергична.
Ние бяхме нахапани от бълхи и аз пак направих алергична реакция. Добре че на малчо нищо му няма.
Това лято нещо не върви... аз пак съм болна. Не мога да си взема и направление за гинеколог, че личния само се оправдава, че няма... Почна ми някакво течение (явно от 1000 разболявания)... Наоплаквах се...
Иво много намали яденето, но на консултацията ме успокоиха, че е от жегите. И все още не са избили зъбите, а се виждат.
Снощи бяхме на ПЪРВИ РД на едно вече не бебе. Беше много хубаво Simple Smile И Иво много слуша и спа, та постояхме до 12 Simple Smile Почваме да си връщаме нормалния живот с таткото Simple Smile и това много ни радва Simple Smile
Да се похваля вчера си взехме и Фоксито (благодаря на момичетата, които споделиха) и днес на вечерната разходка ще сме с новата каляска Simple Smile
Аз пиша, Иво трие Simple Smile
Ще пиша вече по- редовно (надявам се)
И мама ще идва за няколко дни и ще си почина пак малко. Миналата седмица беше свекървата. Не мога да се оплача. А другата седмица ще идва моя приятелка с годеника й Simple Smile (та отмяна има)Обичам лятото Simple Smile И на плаж се гласин да ходим... но все има нещо. До септември се надявам все да иден поне 1 път Simple Smile
Много слънчево настроение и послушни бебета Simple Smile       

# 590
  • София
И аз да се отчета: 10.100 (+200 гр) и 70 см (+1 см).

Момичета, за новото колажче какви снимки ще пращаме? Може би изправени деца? newsm78

# 591
stefi_sv, ако нямате белег ще ви направят Манту. Отчитането на резултата е на 72ч. Ако няма реакция, ще ви сложат БЦЖ, но не знам дали веднага. Нашата ЛЛ ни праща във Варна в туб-диспансера да правим Манту, но не можахме да отидем в началото на този месец, не било проблем и по-нататък да се направи (като минат изпитите на каката ще се заемем с това, за да не отлагаме прекалено дълго).  Simple Smile
Деси, вярно, че е дошло време за нов колаж.  Simple Smile Може да пращаме на изправени деца или на такива в проходилка като нас.  Laughing Катрин не се изправя, но много обича вече проходилката и се придвижва с нея напред-назад.

# 592
Здравейте! Мишо е по добре от вируса, почети няма Т. За съжаление обаче, наистина има проблем с бъбреците  Confused Та сега ще ходим на консултация с детски нефролог. Имаме 3 имена, 2 доцентки в София и една в Пловдив. Ще трябва в най кратки срокове да заминаваме, да не се влошат нещата.

Аз също въведох жълтък, месо, глутен.

# 593
Иве, всичко ще е наред, стискаме ви палци!  Praynig

# 594
Здравейте момичета, извинявам се, че не се включвам често, но ви чета редовно. Стискам палци болничките да се оправят бързо. Страхотни са снимките на малките дами  Heart Eyes Heart Eyes
Нашият Ивайло не търпи топлината. Също е с пъпчици. Купих и една подложка за количката, че много се спарваше. Много често взе да се събужда нощем и си развали хубавия досегашен режим, може и да е от жегите... за съжаление нямам климатик. Как ги обличате за сън. Много се развива, а в торбата му е топло???

# 595
Лоша работа Иве, но дано се размине безобидно и леко.
Азария аз като е топло го оставям по памперс в спалния чувал. И ние в стаята където спим нямаме климатик , а и аз не мога да стоя на климатик - заболява ме главата. Обикновено пускаме в другата стая и отваряме вратите. Иначе също сме с пъпки навсякъде - ужасна работа. Ръцете му вечно са мокри, голямо потене.

# 596
  • София
iva_83, дано да се оправи бързо и лесно  Hug

Ние също не спим на климатик, и аз не мога, а и климатикът ни е в другата стая, Танчето май не се впечатлява особено от високите температури, като й се спи си спи нормално и не се буди, но пък също все е потна и изприщена. Иначе спи с една съвсем тънка пижамка с къс ръкав и без крачоли, само по памперс под нея, не я завивам, нито я слагам в чувал откак е топло, спим на отворена балконска врата, но чак към ранна сутрин околната температура става малко по-нормална.

# 597
Здравейте и от нас! Също много ни морят жегите, нямаме климатик и Сиана спи по памперс и тънко боди с къс или без ръкав и без крачоли. Не я завивам, слагам една тензухена пелена през кръста, защото тя обича да си държи нещо докато заспива, но тя я смотава в единия край на леглото като заспи.  Laughing Спим на отворен прозорец и врата.

# 598
Здравейте мами!
И Диляна е обрината леко от жегите, спи с памперс и тънко боди с къс ръкав. Почти постоянно е отвита. Днес мислех да отидем малко на басейн, но май ще ни се размине Simple Smile
Искам да ви питам нещо за кашите. ДО сега не е яла никаква, но купих овесена на Хип и мисля да дам другата седмица. Проблем ли е като не е яла други?? А и на кутията пише да я приготвям с мляко, но аз я кърмя и нямам АМ. Ако я направя с вода и после с плодово пюре дали ще стане?! Хич нямам идея как се процедира с тези каши и ще съм много благодарна ако ми обясните:)
Предварително благодаря, лек ден на всички:)

# 599
Nana_87, аз кашата винаги съм я правила с вода и после съм добавяла плодово пюре и Дани много я уважава. В началото започнах с АМ да я правя, но много бързо се втечнява и не и допадаше това.

Иначе ние сме що годе добре, малко ми е забързано тези дни и само попрочитам. След консултацията сме 8,800 (+500гр.) и 73 см. (+2).

Това е засега от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт