Отговори
# 645
Ами тези които не стоят изправени и не използват проходилки?  Laughing   Дискриминация надушвам!  Laughing

# 646
Ами тези които не стоят изправени и не използват проходилки?  Laughing   Дискриминация надушвам!  Laughing

И аз се чувствам, като в небрано лозе  Laughing

# 647
Ще са в отделен колаж...  Joy и един виц/стар, но точно на място/
Събира лъва животните и казва - Умните от ляво..красивите отдясно
И жабата изкряква - И аз какво..да се разчекна ли? Mr. Green

# 648
късметче, и Катрин спи по веднъж през деня (след обяд, по два часа и половина, дори три). Отдавам го на това, че сутрин става към 8часа, вечер най-късно в 21ч. е заспала. На тази възраст според книгите трябва да спят  около 15ч.  Peace И да ти благодаря, че сподели, че правиш кашата със студена бебешка вода - пробвах и аз, стана, после добавих затоплено плодово пюре (тъкмо умувах другата седмица като пътуваме как ще приготвям кашите, улесни ме, благодаря   bouquet).
За овесената каша: (някой питаше, извинявайте, че не запомних) постепенно се увеличава количеството. Добре е да се дава всеки ден поне в началото. Не бива да се пропускат няколко дни без глутенова храна след като започне тя да се дава.  Peace
vitanova, напиши лично съобщение до "октомври 2012" (това е общия профил) с информацията, която искаш да бъде вписана за теб и детето.  Simple Smile

Прохладна нощ на всички!  Hug

# 649
И аз се чувствам, като в небрано лозе  Laughing
И ние сме от компанията на дискриминратите деца  Laughing

Боби е с един предиобеден и едн следобеден сън за по около час всеки

# 650
Мерси за отговорите момичета Hug
Фортуна, радвам се, че и аз съм била полезна с нещо   bouquet
Давахте ли зелен фасул на децата, че имам малко и се чудя дали утре да не направя едно пюре с картофче, морковче и малко зелен фасул?
За море - също мислим да ходим към средата на август. За басейните, както и Миленита е писала, знам, че не е добре бебоците да се топят. Ще я слагаме в морска вода, в басейнче под чадъра и само по малко. Тати и кака ще плажуват повече, а ние ще почиваме в къщи...

# 651
Късметче, аз вече давах и се понесе много добре. Даже вече е сезона на зеления боб  smile3521 Гледай да е млад и ако се притесняваш от ликото мини пюрето през финна цедка

# 652
Добро утро момичета, днес Сианчето е рожденичка - става на цели 8 месеца.  newsm59!
Да се почерпим!
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0&am … ;bih=775#imgdii=_

# 653
  • София
Да ти е жива и здрава, щастлива и късметлива!  newsm67

(Да споделя вчерашната си находка - и Holle имат бискивти без сол и захар, от спелта са, ама малко са скъпички...)

# 654
  • София
Честита месечинка на Сиана   bouquet

Аз давам зелен фасул отдавна, някъде от втория месец на захранването, няма никакви проблеми с него, но все пак не прекалявам с количеството. Ако сложа 1 морков, половин тиквичка и шепа карфиол, слагам 5-6 стръкчета фасул  Peace

# 655
Здравейте момичета,нямам време да пиша...Емили от вчера пак е с висока температура... Sick   а зъб още няма Sick уж я пазя да не се разболее пък то обратното стана,а минаха само 20 дни от последното боледуване  Sick  Ще се включа и аз по късно по темите ако имам време  Hug

# 656
  • Бургас
Иво спи и аз да се включа Simple Smile
Иво спи сутрин от 10-11 или от 11-12, а следобед от 14-16 или 15-17. Вечер ляга различно 20.30-21-22 и сутрин става в 7-8.
И ние сме от дискриминираните Simple Smile но ще го снимам и моето гардже Simple Smile Неходещи, нелазещи, трудно седящи и беззъби Simple Smile
Аз пипнах летен вирус и ми отидоха мераците за плаж Sad Е няма такава каръщина... След като родих постоянно съм болна Sad Та днес ще сме наказани в къщи Sad
Кажете с какво да си мажа и крака, че нещо съм го изкълчила горе от ямката?
Деска, щях да пиша вчера ама се разсеях... И моите охапвания от комари, бълхи и алергии са винаги с водна пъпка. Аз се мажа с джинджира алба и бързо завяхват. Изписаха ми го докато бях бременна, а на опаковката пише, че става и за подсечено дупе. Горките дечица. Бързо да се оправят! И моето чаве го нахапаха бълхи освен мен, но не се поду. Тайничко се моля да прилича на баща си.
Хубав ден момичета и кротки бебета!

# 657
  • София
red_nelitka, хиляди благодарности! Изобщо не се бях сетила за "Джинджира"  ooooh! Мазах го с "Фенистил" и "Траумил С", значително по-добре е, макар че пъпките се спукаха, но поне не го боли и не го сърби.

За крака може с въпросния "Траумил С" (то е хомеопатично и е баш за такива неща) и ето това http://magazinbilka.com/index.php?route=product/product&manu … mp;product_id=312. На мен много ми помагат и двете  Peace

# 658
За ухапването и пъпчиците от комари, бълхи и др. подолни може да се маже с чаено дърво или т.нар.чаевец. Донесоха ми една кутийка като ни беше подсечено дупето и имаше много добър ефект. Сега мажа доста неща с него даже изгорено и е много хубаво мазило.

# 659
  • София
За ухапването и пъпчиците от комари, бълхи и др. подолни може да се маже с чаено дърво или т.нар.чаевец. Донесоха ми една кутийка като ни беше подсечено дупето и имаше много добър ефект. Сега мажа доста неща с него даже изгорено и е много хубаво мазило.

Аз имам масло от чаено дърво, но доколкото е забранено при бременност, не смея да намажа и Зарчето  Tired

Общи условия

Активация на акаунт