Отговори
# 60
  • Ямбол
Добре де, авторката като е помолила, не е задължила, а и не може. Та, който искал се е съобразил, който не искал - не искал. Авторката пуска темата и толкова, после има потребители, които пишат.
И не, не бихме си отворили, щото Пенка, ... а-а .. Хе... Helloweenka така нареди. Място имат всички тук, ако искаш някой да няма място някъде, го затваряш и си седиш сама.

Непушещите също могат да разсъждават на тема "Край на тънките цигари" със или без мнението на някого.

# 61
Моля, нека в темата пишат само пушачи, или толерантни непушачи.
Плюс това всеки ден ми четат лекции за цигарите, достатъчно ми е.

Самоцитирам се, за да поясня - разбира се, че всеки може да пише тук.Молбата ми беше предупреждение за заклетите непушачи, които си умират да пишат колко сме зле ние пушачите, как може да даваме пари, за да се тровим, колко не е модерно да пушиш, колко това, колко онова...
Просто не искам да се караме. Wink

# 62
Аз съм пушачка и ако видя тема "Непушачите сме дар Божи за света" ще я подмина веднага, без да ми дойде наум да я отварям, камо ли да опонирам в нея. Просто не ми е в интересите. Но в тема, в която се говори за цигари, да цъфнат светиите непушачи и да коментират как трябва да се забранят всякакъв вид цигари, еми... тъпо е. Има ли някаква награда, ако пишеш във всяка създадена тема и евентуален бонус ако се заяждаш?

# 63
Има голяма вероятност да отпадне пълната забрана, така, че пак ще си пием наравно кафенцето с непушачите.

# 64
Аз пушех слим и тютюн (който си свивах като слим). Като "хапнех" голяма цигара, имах чувството, че съм зинала с цяла уста. Но се свиква, за ден два, едва ли това ще е причина за някой да ги откаже.
За картинките - пушачите са наясно с раците, много други хора, които не са помирисвали цигара, също, за съжаление. Никой не знае какво го чака, пушач, непушач, всичко е руска рулетка, така че и това не мисля, че ще има ефект.

Това го пиша от позицията на бивш пушач, не пуша вече повече от 5 месеца, но нито едно от двете не би могло да е причина за отказ, ако съдя по себе си. Забраната в заведенията също, спрях заведенията, и дори сега, когато не пуша, не ги посещавам нарочно  Simple Smile

Голяма част от заведенията не спазват забраната, а останалите бележат загуби.
Инспекторите са нагли и корумпирани.

Абсолютно. И какво ще стане? Ще намалее корупцията, чудо голямо  Laughing

# 65
  • София
Като забременея живот и здраве ще ги спра...
Само имай предвид, че когато установиш, че си бременна, бебето ще е на около 3 седмици, ще е започнало оформянето на сърцето, дихателната, нервната система. Докато превключиш на вълна спиране на цигарите, кой знае колко още време ще е минало. При повечето пушачки така се случва, че пушат точно когато плодът е най-уязвим. Peace

# 66
И при повечето пушачки няма никакъв негативен резултат.
Да не се разбира, че ги съветвам да пушат.

# 67
  • София
Радвам се, че си убедена.

# 68
Не аз, лекарите. Не съм специалист и не ми е това работата Simple Smile

# 69
  • София
Очевидно. Simple Smile

# 70
  • София
Аз съм пушачка и ако видя тема "Непушачите сме дар Божи за света" ще я подмина веднага, без да ми дойде наум да я отварям, камо ли да опонирам в нея. Просто не ми е в интересите. Но в тема, в която се говори за цигари, да цъфнат светиите непушачи и да коментират как трябва да се забранят всякакъв вид цигари, еми... тъпо е. Има ли някаква награда, ако пишеш във всяка създадена тема и евентуален бонус ако се заяждаш?
  202uu
Затова и се записах в тази тема, за да си говорим за цигари, дебели, тънки и прочие...Тук всички които са, са пушачи. Мрънкаме си за цигарите, онези, Slims дето им викат, ако ги спират - добре, ако спрат всички цигари - пак добре. Ще мина на пури и пак ще ми е добре. Защо трябва да се появяват някои, които са отказали пушенето категорично и се започва драма около тези цигари  newsm78. Наш избор е, наш вариант е да си ги търсим тези цигарки. Тавтологията е нарочно, подчертаваща е!
Ако наистина ги спpат ще мина на контpабандни
НСЧ, изключително си толерантна. Забелязала съм го и в други теми.   bouquet

# 71
Мх, дайте някакъв линк с подобна новина...Нищо не намирам в нета...Азз толкова години пушех дебели цигари, едва минах на тънки и сега ще ги спират.Ужас!Няма да ги зарежа де, но ще ми е терсене 2-3 месеца сигурно.А и марката дето я пуша , мога да пуша само слима, дебелите не ме кефят.Пък и то бая марки ще се затрият така.Някои цигари имат само Слим вариант.

# 72
  • София
Еее, чудна тема  Peace

Не съм чула, че ще спират тънките, а пуша точно такива от доста години. Голяма работа - ще мина на дебелите, и без това подпушвам мъжа ми и не ми е странно. Картинки е абсурд да ме стреснат (колкото ме стреснаха и надписите).

А след забраната за пушене в заведения изобщо престанахме да посещаваме такива  Peace, макар че дотогава излизахме на кръчма поне веднъж седмично.

# 73
  • София
Мх, дайте някакъв линк с подобна новина...Нищо не намирам в нета...
Няма такави новина, само се говори. Днес си купих един картон, имаше още  много.... оставих и за вас пушачите които са.
Веднага ми предложиха и контрабанда, но нямат от моите. Така че...споко. Ще имаме пак.

# 74
Мх, дайте някакъв линк с подобна новина...Нищо не намирам в нета...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1675937

Общи условия

Активация на акаунт