148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 41 790
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Оооо, Агенткатаааа! Прелест!

# 181
  • The QC to be!!!
АП   bouquet както винаги - снимките ти направо ме размечтават, независимо от настроението ми. Сори, този месец няма да съм на Сф. Ще съм по провинцията, и за срещата  Sad  Кога летите обратно?

# 182
ей как ме дразни АП,ейййййййййййййй...как кой мол?ДЪ мол,перъдайз,най-новия и великия на света и под слънцето (мисля че ще ни се размине,слънце грее поне към момента)

# 183
Шери, как точно Париж те превърна във фен на молове Wink
Ние сме в таксито към Южен...

Мерси, мерси за изпросените комплименти   Mr. Green

# 184
И аз се интересувам от издаването на български паспорт. Знам,че в рамките на 3 месеца след изтичането ,трябва да се смени,но не знам къде и как.Моля,ако някой има идея,да каже.Благодаря.

http://www.bulgaria-embassy.org/webpage/consular%20information/p … %20procedures.htm

Благодаря ти,Фея.

# 185
  • WA, USA
Очакваме снимков материал от срещата, да си оплакнем окото с хубави мами и деца, пък и да си починем и ние работещите. Grinning

# 186
аа няма снимки,тайното общество не си споделя току така Mr. Green на АП децата са чудесни и на живо,и тази година, ако искате да знаете..
друга важност-в мол Перъдайз на ч.връх има детски кът,деца 3-7 седят без родител,7 лв/час,под 3  с родител,чисто,ново,бива и може да спази дъжделиви дни..самият мол е блестящ и нов,може да се тича ок,но доста народ се разполага там...

# 187
Аз пропуснах, по-точно проспах. Даниел заспа в 5, съответно и аз. Невъзможно ми бе да стана в 9 за среща. Надявам се да успея на 15ти.
Ще чакам снимки от тази. Simple Smile

# 188
Baby, летя на 3 юли! Тел го имаш!

Снимки няма, опасявам се, че ме домързя силно, а и светлината не беше оптимална, меа кулпа с 2 думи!

Чудех се да ли да не ги заведен на куклен театър като част от следващата среща, но е само за хлапета над 4  Sad Да ви дам програмата като съм я изровила де:
http://theatre.art.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5 … %D1%8A%D1%80___10

# 189
  • The QC to be!!!
Baby, летя на 3 юли! Тел го имаш!
Супер, ко се натръгнем към Сф. ще ти дрънна.   bouquet

# 190
Брей че затишие...   Thinking

# 191
И аз съм тук, Мишки! Ето ти едно коте - моя Рижик Wink

Скрит текст:

Днес си взех поредната порция от фермата. Сега правя кейл чипс, за вечеря измляскахме една страхотна, свежа салата. Даже бобтейлът намаза зеленищен бъркоч с няколко парчета диня в него.

# 192
Фея, ама много сладък този Рижик!   Flutter
Аз пък писах на нашия фермер да не ни носи моркови и чесън утре, че не можем да преборим още количеството от миналата седмица.  Спукахме се от зелени салати, като пролетна диета ни се отразява тая ферма   Laughing  Ти ме утрепА с тоя чипс, отивам да ровя в интернет.   Hug

# 193
И ние всичко си изяждаме от нашата ферма. Пресен чесън на всичко слагам.

# 194
Аз си ви чета от Тексас, но нали все за срещи си говорите, скатавам се.

Тук много ни харесва, на мен направо не ми се връща в ПА. И който ми каже вече, че американките не са хубави, ще го пращам на родео. Изплакнахме очи, егати жените. 

Като се върна ще проуча дали имаме още шанс за ферма.

Общи условия

Активация на акаунт