148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 931
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Като почнете така с тия теории на конспирацията...

# 166
... винаги е добре човек да е наясно със това, колко много не знае  Wink
Имаш ли нещо в предвид или? То е така, но колкото повече живея и срещам различни хора, толкова повече се потвърждава мнението ми, че най-малко знаещите, са най-убедени колко много знаят и са запознати по всички ?си.

"The problem with the world is that intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence." Charles Bukowski

+++

Някой да е правил скоро Бг паспорт/ лична карта? В какъв срок стават, ако се използват услугите на консулството? Мерси.

# 167

+++

Някой да е правил скоро Бг паспорт/ лична карта? В какъв срок стават, ако се използват услугите на консулството? Мерси.
[/quote]
И аз се интересувам от издаването на български паспорт.Изтича ми този месец,а миналата година си бях в БГ,но не съм обърнала внимание.Знам,че в рамките на 3 месеца след изтичането ,трябва да се смени,но не знам къде и как.Моля,ако някой има идея,да каже.Благодаря.

# 168
И аз се интересувам от издаването на български паспорт. Знам,че в рамките на 3 месеца след изтичането ,трябва да се смени,но не знам къде и как.Моля,ако някой има идея,да каже.Благодаря.

http://www.bulgaria-embassy.org/webpage/consular%20information/p … %20procedures.htm

# 169
  • Boston, MA
Агент, тая Алхамбра ми взе акъла. Чакам да разказваш. И за Белгия искам да чуя и да видя!

Пускай покрай ушите, докато не почне да става хейтърско за евреи, цигани, гей. Вече само така действам в тоя форум, пръста на бутона за информиране на модератор.

# 170
Аз пък съм фенка на подобни теориите, свикваш да подлагаш всичко на съмнение, което за мен лично, дава добри резултати.

# 171
Аз пък съм фенка на подобни теориите, свикваш да подлагаш всичко на съмнение, което за мен лично, дава добри резултати.
Вероятно си права... Аз не мога да живея така. Събирам информация и правя изводи, но не мога да се съмнявам във всичко.

# 172
Е съмняваш се до един момент, взимаш решение, което е правилно според теб, и живееш щастливо Simple Smile)))

# 173
  • USA
Аз няма да успея за срещата на 7, защото ще съм в Пловдив. За 15 засега съм на линия.

# 174
  • The QC to be!!!
На Бг. земя съм от седмица та до края на месеца, но няма да мога да отида за среща в Сф. за съжаление.

# 175
Местопребиваващите да се организират и да намерят време!  Flutter

Среща: утре, петък, 7 Юни, Южен парк, вход откъм бул. Витоша, при фонтаните - 10 ам

Ако всички сме с деца тази площадка може би е добра цел:
http://www.sofiautre.bg/2013/06/01/170208-otkrivat_kombinirana_d … ka_v_yuzhnia_park

Прогнозата за утре:
http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/hourly

В случай на валежи предлагам 2 варианта за спасение, но приемам и други:

1. Детски кът в Сити Център
Повече за къта:
http://www.ccs-mall.com/fun/fancy-kids-kingdom.html
Адресът:
Бул. Арсеналски 2

2. Детски кът Плейкидс в Парадайс Център
Адресът на този Мол:
бул.Черни връх 100

За да не се разминаваме ми звънете на 0888 882 722 след 9ам! Силно се надявам да поиграят в парка, аман от молове!

# 176
ehaa мерси АП
Ако вали изведро,хайде в мола (че ми е на 1 разкрач Mr. Green). Ако повалва не много драматично-парка

# 177
Kой от двата, че и двата са молове по мое разбиране - 1 или 2 Wink

# 178
Даниел в 11пм се събуди от следобедния си сън.  Twisted Evil  Свеж е като репичка и не мисля, че ще заспи преди 4-5ам. Тоя негов джетлаг ми разказва играта. Ако до час не заспи, не ме чакайте. Ако ще удвам, ще звънна на Агентката. Не си трий тел, плз!

# 179
NP, но твоите бебета не спят ли в количка  Grinning

Белгия...

Belgium by Agent Provocateur 007, on Flickr

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 01:49 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт