148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 874
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Много сте мнителни, моят мъж като е американос да не мислите, че знаеше нещо за застраховките. Сума ти време се оплаквах от зъбобол, но не исках да отида на зъболекар, защото ме бяха наплашили, че е безумно скъпо, накрая се оказа, че имаме застраховка, а и не е безумно скъпо  ooooh! За здравните, също не знаеше особено много, още по-малко пък за стъпките при бременност.
TheBlackWidow, как така цената на раждане зависи от това къде ще раждаш? Важното е колко е максималното аут ъф покет, и дали болницата работи със застрахователя. Или бъркам нещо?! И ние плащахме 10% до максималното, но не го достигнахме. За раждането платихме около 800 и 250 за Гого.
Ей Зоуи, да те попитам, имах две запитвания по мейла, през крейгслист, но отговорих пак през мейл, и още нямам върнат отговор, та те къде си получават отговора, или да им звъня на телефоните, които са ми дали?

# 631
Честит ви празник! В мързел и с голям кеф да си го изкарате!

Солей, Самсунг сме били имали, безчет програми, програмки и видове пара/екстри. Miele-качество не е, но доволна!

Вики, говориш по тел със застраховател и след това пак, със същите въпроси и новите, породени от 1-вия разговор, ако има каквото и да е разминаване - говориш 3-ти път. Със доктор е безмислено да се коментира, те не са наясно, така че финансови въпроси с тях не се обсъждат.

При нас са свежи 96Ф и съм се опънала на верандата на сянка с бяло винце и фотошоп докато дойде момента за барбекюто при съседите. На ухо да ви кажа, че Уинкс има такъв сладкиш безумен за щерка, че ти идват мисли безумни за трето  Grinning

PS  Нещо benefit of the doubt за разнообразие, хм?

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 18:37 от Agent Provocateur

# 632
Аз пуснах децата в басейна и ще опека палачинки - не съм правила от месеци. За обяд има таратор и твърдо сварени яйца, а десертът ще е диня или суров сладолед.

През Крейгс съм продавала само гардероб. Браво, Зоуи!

# 633
Аз бих чакала за следващ и-мейл, Има такива който само питат. Ако наистина се интересуват от обявата, ще се свържат с теб отново.

Честит празник дами   bouquet

# 634
Фея Кръстница  ,  TheBlackWidow  благодаря за инфото! Много ще ми е полезно! Златни сте! Съпругът ми има една приятелка, която работи в клиника, но е чак във Флорида и изцяло разчитаме на нея, а това доста ме тревожи. Така де той е разчитал на нея винаги и не се напряга много.

Zоie  , много си права, но това което направи той е да ме свърже с въпросната приятелката, на която нямам много доверие за сега. Заради това взех нещата в свои ръце и къде другаде да потърся съвети, освен при вас. Направо питах, понеже не исках да се представя започвайки с :" Нямам доверие на една приятелка на мъжа ми да се грижи за здравето ми, която освен всичко е и в друг щат"   Blush  
А иначе милото почти не си е у нас, постоянно пътува, ако е в къщи си почива и рядко излизаме. Не си представях нещата така, когато тръгнахме, но пък той се грижи за нас. Сега например ще си е тук чак в понеделник. В този ред на мисли приемам идеи и за някоя  здравословна и лесна вечеря за тогава, че готвенето не ми е силна страна.

Извинявам се, ако съм ви притеснила или натоварила по някакъв начин  Peace

Весел празник на празнуващите   newsm51

# 635
  • WA, USA
Вики, има хиляди застраховки с различни планове. Просто се обади на номера отзад на картата ти и попитай какво се включва, какво доплаща и прочие.

Колкото до болницата, пак зависи от болницата. Вмомента застраховката ми има три тиера, ако съм в първия е покрито на сто процента, във втори само  90, а в трети болницата не се покрива, само процент от процедури и лекари.

Весел ви празник момичета! Ние ще си останем на къщен басейн, че много трафик от туристи по нашенско.

# 636
От къде купувате агнешкото Simple Smile

----
За застраховките - може да се регистрираш на сайта на застрахователя и там да си прочетеш какво ти се полага, да си намираш лекари, които работят с този застраховател (in network).

Прегледите за следене на бременността са без co-pay, но ако кажеш, че имаш някакво оплакване - хоп слагат някакъв код и вече не е обикновен преглед и има co-pay...

----
За Craigslist - питала съм по мейл продавача и съм получавала отговор по мейл.

# 637
А иначе милото почти не си е у нас, постоянно пътува, ако е в къщи си почива и рядко излизаме. Не си представях нещата така, когато тръгнахме, но пък той се грижи за нас. Сега например ще си е тук чак в понеделник.

Кофти  Sad Сигурно ти е много трудно.  Hug Какво работи мъжът ти, та толкова му се налага да пътува? И ти сама с детенце... На колко каза, че е дъщеря ти? А за нея намерили ли сте лекари, или и за нея на познатата трябва да разчитате?  Confused

Терми, и-мейл изпращам. Но ако са ти изпратили телефон, може и да очакват да се обадиш.

# 638
Ще взема да се обадя в крайна сметка, аз имам интерес да си продам детското легло Simple Smile най-много да ми теглят една майна по телефона Simple Smile)), но те американците са възпитани, твърде вероятно е да се въздържат Wink
На бременните-горещо препоръчвам мидлайфките по болниците (ако бременността ви протича нормално и нямате някакви притеснения).
Искам да ви попитам, онзи ден купих от онези като солети обвити в "кисело мляко", само че смърдят ужасно на лепило-Рила. Искам да ги дам някъде да проверят дали са безопасни. Не е от кутията, дъхът-ужасно силен, си идва от самите солетки.

# 639
Руми, честит рожден ден! Здраве и успехи!  bouquet
Какво значи "тиера"?
Мен ще ме гледат на видеозон всеки месец, за заплащане нищо не са казали. Не ми поискаха копей за първия преглед.
"The Government has been tracking who's mailing whom." Току що по радиото. Сканирали всеки пакет и писмо пратено по USPS и събирали инфо в база данни. Това след първите случаи на писма с антракс.
За първи път чувам за агнешкото, каква е традицията?
Ходихме до Йосемити, сега към Секвоя. Страхотна природа!

# 640
И аз не знаех за традиция с агнешко. Купувала съм го от Giant.

Хич не ме изненадва записването на данните от УСПС и не ми дреме. Знам какво правя, когато попълвам митническа декларация. Не съм живяла нито в заблуда, нито съм се самозалъгвала.

# 641
  • WA, USA
Mишки, нещо като група е - tier.

# 642
Мишки, системата явно навсякъде е различна. Аз ходих по спешност преди 2 дни и очаквам една хубава сметка.

# 643
  • WA, USA
Мишки, системата явно навсякъде е различна. Аз ходих по спешност преди 2 дни и очаквам една хубава сметка.

да повторя пак - не е въпрос на система, а на застраховка и съответна полица.

малкото ми момче се научи да плува днес самичък, още е с флоутис но маха с ръце и крака като кученце.

# 644
  • USA, Steak State
Нинка, всяка болница има различна цена, както и всеки застраховател има различен deductible и %. Примерно, ако имаш $1000 deductible и 10% след това, ако раждането струва $25,000 (както е в Канзас) излиза общо:

(25,000 - 1,000 deductible) * 10% = $2,400.

Ако макс аут оф покет ти е по-малко от $2,400, плащаш колкото е максимума, но ако не е, ще има разлика. Примерно, ако болница А иска $25,000 и болница Б иска $27,000 и твоя макс е $3,000 в Болница А ще струва $2,400 а в болница Б $2,600 от джоба ти Simple Smile.

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 01:08 от TheBlackWidow

Общи условия

Активация на акаунт