Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп,оп,привет,мривет как сте златни Hug Hug Hug Оххх аз какво ви казах,цяла вечер дебнах и накрая йок снимка,а за клуба още снощи ви го показах,даже отвътре какви партита се вихрят,пишеше че именно снощи Ча се е забавлявал с приятели там,и на по-късен етап изскочи снимката на Исмаил,а на още по-късен тази на Чатайчо,аз пиша инфо,ама явно никой не му обръща внимание newsm78

# 181
# 182
Опалянка  newsm47
Незнам какво ме кара да вляза тук да ви видя, ама те систърите говорили за мен Crazy Heart Eyes Heart Eyes направо се усещаме мисловно  Laughing

Как сте, мъчите ли се с Халидутко още  hahaha Joy

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
И честито на всички преоблекли се,да не пропусна някой,видях Неврачето и Романтичето,ако има и други извинявам се Hug Hug много сте харни Mr. GreenА и Мартина,добре дошла bye

# 184
Мартина welcome

# 185
Оп,оп,привет,мривет как сте златни Hug Hug Hug Оххх аз какво ви казах,цяла вечер дебнах и накрая йок снимка,а за клуба още снощи ви го показах,даже отвътре какви партита се вихрят,пишеше че именно снощи Ча се е забавлявал с приятели там,и на по-късен етап изскочи снимката на Исмаил,а на още по-късен тази на Чатайчо,аз пиша инфо,ама явно никой не му обръща внимание newsm78

Ирче, лично аз снимките ги видях в нета преди да влезна тук в темата и не съм чела всичко, защото пътувахме за да се приберем. Иначе, мерси, че споделяш всяко инфо с нас.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:20 от Neidjal

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега прочетох,и а дано ме отрази някой Mr. Green,Наде ти ме отразяваш Hug За пръв път   WARNER BROS ще работи съвместно с Ай Япим и Стар тв по-новите серии на ОК,и в скоби пише,чудесни новини Peace

# 187
Ирка, много интересна новина, значи ще го гледам на есен нашето момче Heart Eyes обещаващ изглежда проекта на новия сериал  Peace

# 188
Вили,сис  Hug радвам се да те видя тукаа каква си ми хубавка  Heart Eyes ох искам вече септември да гледам Чагитко  Mr. Green

# 189
# 190
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази не знам дали сте я слагали,ама пак ще я сложа Mr. Green Пу,пу,пу хубавото ми момче,ама позаслабнал ми се вижда нещо май ooooh!
Виолетка Hug сега прочетох,че представители на Уорнър са в Туркиш,именно заради този проект,очертава се наистина да бъде интересно,щом и такива величия ще им помагат Heart Eyes

# 191
Ирка, Hug Heart Eyes  bouquet
отразена си.

# 192
Сега прочетох,и а дано ме отрази някой Mr. Green,Наде ти ме отразяваш Hug За пръв път   WARNER BROS ще работи съвместно с Ай Япим и Стар тв по-новите серии на ОК,и в скоби пише,чудесни новини Peace
Ирка дай да прочетем и ние джанъм Hug

# 193
# 194
Оо супер и аз чакам с нетърпение есента искам да гледам вече Ча  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт