Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега чета,че е бил сам,ухххх кеф,Киарче защо ни баламосваш така Mr. Green И фотографите,дебнали но нищо не могли да снимат,те милите като мене Mr. Green а снимките били разпространени от негови фенове,които били в клуба  Peace

# 196
бая слабичък изглежда на тези снимки  newsm78

# 197
Сега прочетох,и а дано ме отрази някой Mr. Green,Наде ти ме отразяваш Hug За пръв път   WARNER BROS ще работи съвместно с Ай Япим и Стар тв по-новите серии на ОК,и в скоби пише,чудесни новини Peace
А дано е успешен проекта.
Диана, Петрова, последните Ви ФЕмирски колажи много ми харесват.
Букет/Нехир, едва я познах.

# 198
Тази не знам дали сте я слагали,ама пак ще я сложа Mr. Green Пу,пу,пу хубавото ми момче,ама позаслабнал ми се вижда нещо май ooooh!
Виолетка Hug сега прочетох,че представители на Уорнър са в Туркиш,именно заради този проект,очертава се наистина да бъде интересно,щом и такива величия ще им помагат Heart Eyes
к'во нема да ти се види позаслабнал Heart Eyesто покрай т'ва заминаване на Хазал за Америка се стопи момчето направо Heart Eyesза теб е да видиш,че те отразявам
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 199
Ох, редя си аз субовете на 45-ти и в момента съм на сцената, в която Мехмед бие Фериа. Е нема такава отрепка. И колко злоба само  ooooh!, че се била целувала с "онзи мъж". А той с неговата Сахерлита целомъдрена  #Cussing out

Ей така  Sick съм от яд. Идва ми аз да го подпукам

fight fight fight fight fight    341uu    341uu   341uu

Успокоява ме единствено фактът, че след малко Емко е на ход.

Ума ми не го побира - как може така да биеш жена и то собствената ти сестра-близначка. Няма питане, няма обяснения. Ама така е, като знае, че не може да му отвърнат подобаващо и е ербап.

Ама и Фери, как се нахвърли на Ханде за няма нищо, а тук грам не се защити.

# 200
Добър вечер,момичета!
Как сте?

Ирка  Hug Neidjal  Hug Zhana Georgieva  Hug Петрова  Hug ,  Heart Eyes Манка  Hug

Мартина,добре дошла при нас.  Hug

Видях нови снимки на Чатай.Много е хубав.Ирка и на мен ми изглежда поотслабнал.Надявам се,че новият му проект ще бъде успешен.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:28 от лава

# 201
Добър вечер и от мен, лудетини! Hug Hug Hug

Как сте? Нещо ново през тези дни?  Hug  Как изкарахте почивните дни и готови ли сте вече за новата седмица? Grinning Не съм ви чела, после ще ви чета! Simple Smile

Аз си изкарах перфектно...починах си Simple Smile

Рени, Hug благодаря за новата прекрасна тема, от която лъха топлина и уют!  love001 newsm51

Снежи, Ирка, Петрова, Габи, Жана, Наде, момичета Hug благодаря ви за Фемирските красоти от началната страница, които красат нашата невероятна тема!  love001 newsm51

Рени, Звезде, Hug сигурно вече е отминала еуфорията от бала Simple Smile Да си ви живи и здрави порасналите деца, много да ви радва и да се гордеете с тях! А на тях - ЧЕСТИТО
 ЗАВЪРШВАНЕ!!!На добър път!!!Пожелавам им да имат куража да реализират всички мечти, да имат късмета във всичко да им върви, да имат вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдет винаги красиви, както сега!Не само завършват една успешна стъпка от живота им, но и започват един нов етап от живота им. Нека този успех им носи увереност и свежи сили. Успех в живота и само напред и само нагоре! Simple Smile

Сега се връщам да ви изчета...

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми любовна мъка явно милото тюх бре ooooh!Жанка,мерси,мерси Hug Манка,аз там ми идеше като теб да го измъкна и   341uu  341uu ама хубо,че Емко е като стрела,и сега ще му даде да се разбере на това говедо мръсно,то него си не гледа бе,тръгнал да бие сестра си,а пък него до сега трябваше да го убият с тия мизерии,които направи,то наистина голяма злоба пфуууу,кой знае с кой се целувала,ама аз като почна да живее с Емко,имах чувство,че даже и завижда брат и ooooh! Тя ако беше все така както се държа с Ханде в началото,много хора щяха да си помислят преди да почнат се занимават с нея Thinking Едже,нея трябваше да запука,когато бяха в болницата и Емко береше душа заради нея,а тя излъга полицаите мамицата и гадина долна #2gunfire #2gunfire

# 203
добър  вечр и от мен момичета Hug
страхотни снимчици и клипчета качвате,за което благодяря Hug

# 204
Жани,Лава,Манка,Кали, добре сте се появили!
Днес наистина има сравнително много новини и снимки  Hug.И двамата изглеждат супер! newsm10
Ирка, хубава новина за Уорнър...не си я сънувала,нали... hahaha hahaha hahaha А,дано  Praynig
Жани,утре е понеделник...може и ти да ме зарадваш с някоя новинка...нали,къз  newsm78
Неви, скачай от балкона,че материал за нищене бол...адии  icanfly

# 205
Наде, Heart Eyes  bouquet Манка, Heart Eyes  bouquet Кали, Hug Heart EyesЛава, Hug Жана, Hug
Нехир и аз не я познах.

# 206
Снежи, Hug Heart Eyes  bouquet
И Габито трябва да скача от балкона.

Ирка, Heart Eyes каква любовна мъка?
На Чаги хем му се иска, хем не ну стиска.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:52 от MrsPetrova

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брех,тоя сополвил ми писал в канала,че боклука от далеч си личал,че и друга пък ме нареждала,че съм накарала Пейкова да дойде при нас,Боже за пореден път те умолявам,слез си прибери версиите  ooooh! ooooh!

# 208
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Здварейте мили дами   Peace

# 209
Брех,тоя сополвил ми писал в канала,че боклука от далеч си личал,че и друга пък ме нареждала,че съм накарала Пейкова да дойде при нас,Боже за пореден път те умолявам,слез си прибери версиите  ooooh! ooooh!

Не му се коси,джанъм...подмини простака с мълчание...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт