Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Наде,не съм видяла името си,но говориш за фенове,които харесват Чаги и които са станали антифенове на ПЕ.Аз поне така го разбрах и затова писах за себе си и изказах личното си мнение. Peace

Иначе самата дума анти-фен не я разбирам:или харесваш някого или не.Може в даден момент,на даден етап от кариерата му играта му да е по-слаба,но все пак ти знаеш на какво е способен.

Вяра и нека започнат въпросите  Mr. Green

Това, което ти си разбрала, няма нищо общо с посланието на поста ми съдържащ текст на арабски, който съм разяснила какво значи и феновете му, които се превърнаха в антифенове и тръгнаха по улиците и в социалните мрежи с апел ПЕ да бъде спрян, а уж бяха фенове на любимецът си Чаги.
А това кой е харесвал и кой не ПЕ сме го коментирали безброй пъти.

# 346
ще им изневеря на Фемир почнах нов хамеркански сериал  Mr. Green

# 347
Добър ден, момичета! Hug Hug Hug

Ирка, Габи, Снежи, момичета Hug снощи пак сте нищели големи конспирации и мистерии Thinking, а това "ние" на Хазал много добре сте го разплели от край до край. Ама като ви прочетох, имате право и много вярно мислите Hug Благодаря ви и за музикалния купон!   bouquet

Благодаря за кафенцата, закуските, сладкото, за Фемирските красоти и за музикалните клипчета на фона с Фемир и не само!  bouquet Hug

Жана, Hug честито на племенницата, да е жива и здрава и много успехи в бъдеще

Пепи, Hug дано детенцето ти да се размине с леко и това е много лошо за мъжа, дето починал spoko
Скрит текст:
Всеки ден ставаме свидетели на жестоката война, която се води по пътищата на България. Новините ни заливат с черна хроника постоянно. Стотици невинни хора стават жертви на безмилостни катастрофи.Често си задавам въпроса каква е причината за тези трагедии. Страшно е, че хората свикнаха да възприемат информацията от медиите като някаква традиция, която не ги засяга. Слушат мрачната статистика, възмущават се за момента и после забравят.

Хубава седмица ви желая и усмихнат ден с много положителни емоции!  love001  Hug

# 348
Привет  wavey
Скрит текст:

# 349
  • Още у мъглата ...
Габи Hug  bouquetми на Булката все не и стига еденето Mr. Greenто и на мене де Laughing

Ренка Hug
Чи то рънътъ праи борбътъ си го знаем де, ама малко по-възвишено да гледаме нещата, я Mr. Green

Духовна храна например
Скрит текст:

Heart Eyes

За FEmir - Empty rooms Hug Heart Eyes

# 350
Наде,явно се дразниш,спирам.  Peace

Сис,
Скрит текст:
кой сериал ще гледаш?

Джеси,ох добре ще ми дойде скритичкото,въпреки,че при мен си е хладничко Simple Smile

# 351
Наде,явно се дразниш,спирам.  Peace

Няма причина да се дразня,  просто ти обясних в детайли написаното от мен, за да ме разбереш какво имах в предвид, а дали си ме разбрала, това е друг въпрос но се надявам, че в крайна сметка ме разбра правилно.
Нови снимки на Джейда от сета на новият й сериал.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 13:38 от Neidjal

# 352
  • Още у мъглата ...
Кали Hug
Вярно мислим, я Grinning
То като излезе на бял свят, че е истина, ще вземем да отворим едно Бюро за конспиративни разнищвания /БКР/, пък като почнат да валят поръчки, лелееее, а след поръчките и парички Money  smile3508
Ама, стъпка по стъпка, де dance

Жес Hug
Мале, колко вкусно това сладкото Heart Eyes
Ох, така ако продължавам със сладкото, таз година вместо на море, май ще отида на Аляска, че там с кожите няма да ми се виждат рубенсовите форми Rolling Eyes  smile3521

ФЕмир - Everything

Heart Eyes

# 353
  • Под Сините камъни
Аз пак съм тук.Завърнах ме се от болницата.Ще съм в болнични 5 дни,а малкия е пак с асматичен пристъп  ooooh!.
Айде по едно следобедно
Скрит текст:
И едно клипче от мен.Тъжно е

# 354
Габи  Hug май май всички ще ходим в Аляска с тия изкушения  Joy

# 355
  • Още у мъглата ...
Аз пак съм тук.Завърнах ме се от болницата.Ще съм в болнични 5 дни,а малкия е пак с асматичен пристъп  ooooh!.
Айде по едно следобедно
Скрит текст:
И едно клипче от мен.Тъжно е

Пепи Hug, миличка, пожелавам ти по-леко и бързо да се оправи малкия Simple Smile
Мерси за следобедното Grinning
А клипа, като го видях как почва, ще си го оставя за довечера, че нещо не искам толкова много да тъгувам сега Cry Знам, че е страхотен клип Heart Eyes

# 356
  • Под Сините камъни
Габи  Hug
Пускам последно тъжно клипче и спирам за да не ви деприсирам и вас

# 357
  • Под Сините камъни

# 358
Сис,
Скрит текст:
GRIMM  се казва
 Mr. Green

# 359