Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 546
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Момичета здравейте! Три дни ме нямаше и май много съм изтървала  Sad Какво е това "ние" което сте разисквали за Хазатай  newsm78 Минах през темите на бързо, но не разрбах нищо, може ли някой да каже с две думи, че след три почивни дни много работа се е събрала ... Благодаря ви предварително   bouquet

# 331
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 332
Ренка, благодаря  Hug

Наде,на мен не ми хареса ПЕ,но това не ме прави анти-фен или каквото и да означава това.

Началото ми хареса,играта на Зейнеп също,сценария им малко куцаше,но ако бяха продължили можеше и да се получи нещо доста по-добро от ПЕ.Помъчих се да гледам най-вече заради Чаги,но какво да правя Гизем като не ми хареса с играта си,подчертавам с играта си,а не защото не е Хазал.

Хайде да видим как ще се справи Серенай,може и да не го искам,но може и в началото да го има съпоставянето на Хазал със Серенай,тоест играта им,както и по какъв начин стоят и двете до Чаги.Но ако ми допаднат като двойка в сериала и ми хареса замисъла нищо няма да ме спре да гледам Simple Smile

# 333
Надя Hugблагодаря Hug

Лудосче Hugвзимам си пласето  bouquet

# 334
А аз си направих такова кафе и си пия от него  Mr. Green

Скрит текст:

ФЕмир  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 11:11 от romanti4ka

# 335
Малко толта от Фериха Laughing

# 336
Добро утро  Hug тя тая Фериха мноу малка торта направила  Mr. Green за едното зъбче на Емир  Mr. Green

# 337
Добро утро  Hug тя тая Фериха мноу малка торта направила  Mr. Green за едното зъбче на Емир  Mr. Green
Hugсъбуди се първо пий кайве и после мрънкай за толта Mr. Green

Ето и за другия зъб на Емир Laughing
Скрит текст:

# 338
Кайфето го е сервирала систърчето  Hug и Лудостчето ще се гътна от толкова кафе  Mr. Green и наблягам на толтите на Фериха ,а това ще му се отрази добре на другите зъбчета на Емир  Mr. Green

# 339
Момичета здравейте! Три дни ме нямаше и май много съм изтървала  Sad Какво е това "ние" което сте разисквали за Хазатай  newsm78 Минах през темите на бързо, но не разрбах нищо, може ли някой да каже с две думи, че след три почивни дни много работа се е събрала ... Благодаря ви предварително   bouquet

Голямо търсене беше,ама го открих  Mr. Green

Нова статия за Чаги и Хазал.
http://www.televizyongazetesi.com/hazal-kaya-cagatay-ulusoy-ile- … 0374#.UaHc5tJ7LEX
Говори се, че ще участват заедно в нов проект. Взели са интервю от Хазал и ето накратко какво казва: Славата я е застигнала от рано, но е имала късмет с училището, където е учила. То й е оказало голяма подкрепа. Училището е било малко, с 380 ученици и всички са се познавали и обичали. Питат я дали готви нов проект, който да изненада феновете й и тя казва, че в момента на преден план е ученето и ще се съсредоточи върху това. Във вторник заминава за Америка и не е ясно колко време ще остане там. За килограмите си казва, че причината е в това, че има хипогликемия. Според нея не съществува неотложна необходимост от загуба на тегло. В момента не работи върху това, но се опитва да се храни балансирано. И все пак не се храни на някакъв режим и не спазва диети. Но внимава с нивото на захарта на храната, която яде.
Питат я дали би работила отново с Чаатай и тя отговаря "Защо не. Зрителите искат да ни видят заедно отново, но и двамата искаме да имаме отделни кариери и да правим различни неща.  Но разбира се и двамата можем да получим добри роли в един и същ проект."

Eто, че не е изключено да ги видим отново заедно на екран. Дано да стане.  Praynig Heart Eyes

# 340
http://ask.fm/tlylsy
вече може да питате момчето за брат му хахах

# 341

Наде,на мен не ми хареса ПЕ,но това не ме прави анти-фен или каквото и да означава това.

Скрит текст:
Началото ми хареса,играта на Зейнеп също,сценария им малко куцаше,но ако бяха продължили можеше и да се получи нещо доста по-добро от ПЕ.Помъчих се да гледам най-вече заради Чаги,но какво да правя Гизем като не ми хареса с играта си,подчертавам с играта си,а не защото не е Хазал.

Хайде да видим как ще се справи Серенай,може и да не го искам,но може и в началото да го има съпоставянето на Хазал със Серенай,тоест играта им,както и по какъв начин стоят и двете до Чаги.Но ако ми допаднат като двойка в сериала и ми хареса замисъла нищо няма да ме спре да гледам Simple Smile
Случайно в поста ми да видя името си или нечие друго име на момиче от темата?
Арабския текст, който публикувах редом със снимката  гласи, че е направена от фенове, затова и написах, че феновете му го следват навсякъде и т.н.

# 342
  • Още у мъглата ...
Добър ден и хубава седмица на всички Hug Hug Hug

Най-после успях да се докопам до вас, че нещо много юруш ми почнаха нещата в тръстиката днес Laughing

То още малко ще слагате кюфтаците за обяд, та да побързам с кафено-сладките нещица Laughing

Малко гурме съм ги спретнала, та да не се прекалява

Скрит текст:

Скрит текст:

Туй и за половин зъб не стига, само за опитня, ама гледам, че на Ренката доставката си е бая достатъчна newsm62  

И разбира се - заверка и печат - ФЕмир

Хубава, ползотворна и щастлива седмица ви пожелавам newsm51

# 343
Габи Hug  bouquetми на Булката все не и стига еденето Mr. Greenто и на мене де Laughing

# 344
Наде,не съм видяла името си,но говориш за фенове,които харесват Чаги и които са станали антифенове на ПЕ.Аз поне така го разбрах и затова писах за себе си и изказах личното си мнение.  Peace

Иначе самата дума анти-фен не я разбирам:или харесваш някого или не.Може в даден момент,на даден етап от кариерата му играта му да е по-слаба,но все пак ти знаеш на какво е способен.

Вяра и нека започнат въпросите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт