Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • In a surreal moment!
Аууу...  Shocked Това е за люти фенки  Grinning  Една чашка не отказвам и аз, виж за чанта малко ши мъй срам  Flutter

# 436
А така,Беллора,вече знаем и какво е оправданието му.

Горкото му братче,трябва да лети за Америка,че батко му да има оправдание,ама няма как,ще се жертва  Joy

# 437
  • In a surreal moment!
Аз ще налея гориво във вашата теория с тез хубави снимки , весело да става, пък знае ли човек  Grinning

Сладури!

# 438
Този момент с рожденият ден на Емко ще го почакаме да го пуснат от БТВ.

# 439
  • София
Икси,снимките на Мелих страшно ми харесват,благодарско че ги сподели Hug.Той явно нещо го влече фотографията,гледам и ефекти доста ползва,не че съм разбирачка,ама брат ми е пощурял с тея фотоапарати ooooh!
Значи викате братчето-параван,хм...може

# 440
Добър вечер момичета. Виждам изтървала съм много и ще трябва да наваксвам.
Отново има прекрасни колажи, които ти пълнят душата.
Един поздрав (тъжна песен, но пък за сметка на това чок, ама чок убава) за положения от всички вас труд да ни доставите удоволствие  Hug

# 441
# 442
Тази снимка не съм я виждала:

# 443
Аз да питам-38 епизод дали е преведен, нямам търпение?

# 444
И Мелих удря един малък разкрач  Laughing

# 445
Да ти имам разкрача направо не мога вече. Joy Joy

# 446
  • Под Сините камъни
И Мелих удря един малък разкрач  Laughing

hahaha hahaha hahaha а Хазалчето на трупче

# 447
Здравейте момичета, Hug Hug Hug

darida65, delfin, dessi_kf, diana7484, galq_222, greti4ka, klari, meli_mel, MrsPetrova, petgab, rossi_22, rumina, tatarova, teyabg, Zhana Georgieva, Манка, Пепиту
затънала съм в тръстика и т.к. няма изглед да свърши скоро, реших да проверя какво става с великата конспирация докато си почивам, а после пак ще продължа.

Виждам много красиви снимки и колажи, хубави клипчета и хранителни изкушения, Фемирски диалогчета и обещания за следващи серии.  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51
И тъй като съм изнервена, направих няколко грозотийки.

# 448
Бурда им бе къзлар Stop Stop Stopвсички ви  Hug Hug  Hug

Благодаря  за поздравите и пожеланията newsm51 newsm51 newsm51
Хубаво ни е момичето,току виж са я харесали за някой сериал Heart Eyesама то Америка не е Турция я
ама пък то  знае ли се .Тъкмо ще иде при Хазалчето да се понаучи и тя.Па може и връзки да пуснем
покрай нея Grinning Нали сме си комшулук BlushГледайте в Турция к'во правят който спечели конкурс все е по сериалите Heart EyesАма по хубаво от нашето ЧААТАЙЧЕ йок няма Heart Eyes
Икси  Hug Аталай е с девет години по малак от Чаатай Blushсмятай къз,на колко години е и в кой клас е Peace
да ви вмъкна нещичко
Скрит текст:
и нещо цветничко

# 449
MrsPetrova дай Боже по-често да си изнервена  Mr. Green, че да ни радваш с такива грозотийки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт