Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Може и така да стане хоп Чаги изтърва ама брата намаза.

# 421
бати вика : брат виждам тееее не я гледай  Joy

Габи радвам се че поне с една част от пъзела съм помогнала  Praynig
а сега чета че Ча-то щял да участва във филм някаква драма  ooooh! отново шЪ ревеме  Mr. Green

# 422
  • Под Сините камъни
Да не стане както в сериала,братчето на Емирр-Джан където му казва:Бате,ако ти не я искаш,ще я взема аз  Laughing Та затова малкият брат да отива в Америката  Mr. Green
А сакън нидей такива работи да пишеш.Джан поне беше чаровно хлапе,а Аталай  ooooh!.Не я даваме току така на всеки

# 423
Да не стане както в сериала,братчето на Емирр-Джан където му казва:Бате,ако ти не я искаш,ще я взема аз  Laughing Та затова малкият брат да отива в Америката  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 424
Ей ме на отново тук,привет. Докато си ровех в нета и попаднах на това#NEWS : From the new season CAGATAY will take a role in a film.The movie is going to be a drama under the direction of OSMAN SINAV. (!!!!!)

# 425
Пепи,шегувам се,тя може да му е кака   Grinning

Обаче ,ако му е истинска страницата отговаря даже и на въпроси на английски  Laughing

# 426
Пепи,шегувам се,тя може да му е кака   Grinning

Обаче ,ако му е истинска страницата отговаря даже и на въпроси на английски  Laughing
за коя страница говориш  newsm78

# 427
За тази:

http://ask.fm/tlylsy

Извинявам се,че не помня днес кой я публикува.

Доколкото разбрах в Ню Йорк ще ходи,а Хазал накъде отива  Mr. Green

# 428
  • In a surreal moment!
Вай, вай , къзлар, ама като ще правите теория на конспирацията поне се съобразете с някой мъъънинки географски подробности. Нереде е Ню Йорк, нереде е Лос Анджелис, нали.... Източен бряг, западен бряг... Е, то винаги може да се спретне нещо тайно и либовно, ама все пак... Пък и нали Ча ще снима, кога ще се мотка до Америката и обратно. Тц, нема хляб в този уклон на теорията ,така мисля аз.  Thinking

В Станбул ще си остане Ча...Ей го  ,до Босфора у лево Grinning  На една ръка разстояние, къз  Wink  Grinning

romanti4ka - Хазалче в ЛА отива, нали там в неква школа много известна. Не помня подробности.

# 429
Водя ви Халилудко и компания  smile3534

# 430
За тази:

http://ask.fm/tlylsy

Извинявам се,че не помня днес кой я публикува.

Доколкото разбрах в Ню Йорк ще ходи,а Хазал накъде отива  Mr. Green
ааааа
аз бях  Mr. Green

# 431
Пу,е жалко.Ама пък то самолети си има за тази работа,колко му е да прелетиш от една точка до друга.Докато прочетеш няколко страници сценарии и си там  Laughing

# 432
А не можа ли да доведеш Чаги или Юсуф....

# 433
Водя ви Халилудко и компания  smile3534
Еее най после нещо наслада за очите Heart Eyes

# 434
  • Варненска клюкарка
Верче Hug, ти току-що допълни щрих в конспиративната програма Хазатай Laughing
Ми така де, може ли Чаги да пусне Хазалка без контрол в една огромна Америка, и ето - брат му ще бъде придружаващия Хазал и изпълняващ обгрижващите искания от Чаги за нея, неговата принцеса newsm03
Хей така едно по едно ще се подреди пъзела smile3508

Joy Joy hahaha
 Привет на всички иии... аз за конспирацията

Та като хукне сега Ча всеки уикенд  да прелита към Хамериката и като вземе да се оправдава пред журналята, че навестява братото пък ние ще си знаем при кого ходи Laughing Laughing...

пп Абе това "ние" и на мен ми се видя мааалко странно...ама хайде Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт