Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
И аз пожелавам по пътен вятър на Хазалчето и безавариино кацане в Щатите и да се завърне от там с гръм и трясък и да се появи наесен още по-добра.
+1

# 406

Ето ви една усмихната Хазал.

# 407
  • Под Сините камъни

Пепи,да се оправяте бързо!Незнам от къде си,но Сандански е супер за вашиия случай.

Скрит текст:
Снежи
Скрит текст:
От Сливен съм.За Сандански знам ама ни е доста далечко.Тук на близко ни е Бакаджика,където също е подходящо за него,а и лятото изкарваме на Шкорпиловци по 20 дни пак заради него.Отразява му се доста добре  Peace,ама по това време на годината сме така.Няколко пристъпа за кратък период и после до есен затишие.Благодаря ти все пак за съпричастноста.
Попътен вятър и от мен на Хазалчето.Ще я чакаме с нетърпение да се завърне за да я гледаме в нов проект.
Жана честито и от мен на твоята племенница.Страшна чаровница е  Hug

# 408
  • In a surreal moment!
От инстаграма на Мелих/Мехмед

Не знаех, че тази снимка на Хазал е негова. Ако е така невероятно е уловил красотата и!

Много живот се усеща в това момче. Забавен, умен, интересен ми се вижда. Въобще нищо общо с образа в АФК. Ето да разгледате всичките му снимки, може и без профил да се видят.
http://instagram.com/melih_selcuk/

# 409
Ренка, ще хулиганстваш ли довечера.Аз вчера изгледах всичко до тук и се чудя дали да не те последвам,ама...ще видим  newsm7
Пепи, далече ти е,но пробвай.Има сносни картини,а е и прекрасно.Много го обичам тоя район.Но есеннта...лятото е мор.Много мои познати го практикуват/със сродни проблеми/.Обаче ти си знаеш. PeaceТака ли ще е лятото...скука  newsm78
Едно ФЕмирско поздравче...

Скрит текст:

Икси!  wavey

# 410
Икси  bouquetи за мен е коренно различен от образа от АФК Peace

Галя  bouquet

Снежи чи как Partyднес се очаква кекс ма да видим Mr. Green

# 411
  • Под Сините камъни
Ренка, ще хулиганстваш ли довечера.Аз вчера изгледах всичко до тук и се чудя дали да не те последвам,ама...ще видим  newsm7
Пепи, далече ти е,но пробвай.Има сносни картини,а е и прекрасно.Много го обичам тоя район.Но есеннта...лятото е мор.Много мои познати го практикуват/със сродни проблеми/.Обаче ти си знаеш. PeaceТака ли ще е лятото...скука  newsm78
Едно ФЕмирско поздравче...

Скрит текст:

Икси!  wavey
Снежи
Скрит текст:
Може, то от опит глава не боли.И аз съм чувала че лятото е ужас там.На есен ще видим  ,че  ще е и първокласник.
И да е по темата

Днес съм малко депресивно настроена.Само тъжни неща гледам и слушам

# 412
ийи геджелар тътлънки  Hug ко прайте  newsm78 и това дете брата на Ча щял да ходи по Хамерика да не е компъни на Хазалчето нещо  Joy

# 413
  • In a surreal moment!
Вери - то преди около месец каза момчето,в Ню Йорк ще ходел, ма не разбрах точно защо. Май при приятели. Сигурно да си усъвършенства езика. Той към колко е годишно ,в кои класове е , знае ли някой? Не , че ме интересува ,ама да знам  Grinning  като клюкарките на пейките сме, само  ,че скрити тук  Joy

Ето как Мелих е уловил Чаатай

Има и с други от сериала. Още разглеждам...и то няма край, явно му е страст снимането.

# 414
  • In a surreal moment!
И още една с Чаатай

# 415
  • In a surreal moment!
Тук явно е снимал в работна атмосфера

Хазалчето пак с телефона  Grinning

# 416
  • Още у мъглата ...
Ехооо Hug Здравейте пак Heart Eyes
Приземих се вече в къщи, ето ме и тук Laughing

Верче Hug, ти току-що допълни щрих в конспиративната програма Хазатай Laughing
Ми така де, може ли Чаги да пусне Хазалка без контрол в една огромна Америка, и ето - брат му ще бъде придружаващия Хазал и изпълняващ обгрижващите искания от Чаги за нея, неговата принцеса newsm03
Хей така едно по едно ще се подреди пъзела smile3508

Една принцеса от мен и до скоро  love001, че трябва малко да се завъртя из къщи #Crazy

# 417
Икси,благодаря за снимките  Hug

И аз съм разглеждала доста на Мелих,добър е,но тези с Чаги не бях ги виждала  Peace

# 418
Да ти имам работната атмосфера само ракията дето не са я извади ли а извинете нашия приятел Джак трябва да има на масата.

# 419
Да не стане както в сериала,братчето на Емирр-Джан където му казва:Бате,ако ти не я искаш,ще я взема аз  Laughing Та затова малкият брат да отива в Америката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт