Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Габче, джанъм!   love001

И Вахидето тутунясва...

Не е нова,ама не съм я виждала  newsm78

От фейса...

# 136
Много добре изглежда клуб Boom.
Честито на преоблеклите се.

# 137
# 138
Алооооо - девойките, по - полека с бройките (на темите) нямате настигане.  Laughing

Докато вие тука си пишете, аз снощи бях с Ча на рожден ден.  Twisted Evil Mr. Green Праща ви много здраве.  Wink

Рени,  Hug
Скрит текст:
честит ти абитуриент! Да е жив и здрав и попътен вятър!

Хайде и един ФЕмирски поздрав!  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:c27aedeb2f

Аз си ближа сладоледа, ето и на вас  Hug
Скрит текст:

Рая,  Hug този колаж много добър, бре! За миг му повярвах, добре че знам всяка сцена от АФК наизуст и се сетих, че позата на Ча е от кадър във филма. [/b]

# 139

Докато вие тука си пишете, аз снощи бях с Ча на рожден ден.  Twisted Evil Mr. Green Праща ви много здраве.  Wink

Hug Joy JoyБлагодаря Hug

Наде благодаря Hug

Пепи  bouquet добре си си дошла Hug

# 140
Киара,  Hug ние се чудим къде си, а тя нашата на купон с Чаги била. Е хубава работа, защо не ни извика и нас!?  ooooh! Mr. Green
Колажът наистина е доста сполучлив.  newsm10

# 141
  • In a surreal moment!
Момичета -  де да бях и малко медиум, да знаех къде  и кой с кого поне 24ч по-рано ,ехее...
Чи глей тогаз как щяхме да бъдем там изотзадзе на снимките ококорени, чорлави  и захилени, нали?!? Grinning

littlexsecrets - Нищо не може да ни спре ,стига да поискаме. Нито е кой знае колко скъпо ,нито непостижимо. Дори среща с когото поискаме може да се уреди, сигурна съм, още повече като предстои 2 сезон официално да се излъчи в БГ. Сега е момента. Пък и след това, що не. Хазал ще е в Америка ,ама останалите са си в Истанбул. Сигурно ще им е приятно, нали все пак за това я работят тази работа, без феновете не може!  Wink  Пък ние сме от най-заслужилите фенУвИ все пак!  Mr. Green

# 142
Икси,  Hug еее браво на теб, както каза Снежи като Шерлок Холмс си.
Трябва и ние някой ден да отидем до този клуб да го видим става ли или не става.  Laughing И може Чаги да го заварим там.

Утре, 21:00 часа да не забравяме да туитваме.  Peace

Рая,  smile3501 запризива!Аз нямам туитър,ама вие,които имате го направете  Praynig /разбира се,ако желаете/  Peace Praynig
И едно от прекрасните клипчета на Ренката/Ренате  smile3508  love001http://www.dailymotion.com/video/xybn7a_emir-feriha-i-want-to-know-what-love-is_shortfilms#.UaJFGNJBR8A

# 143
  • В света на мечтите... ❤
Още малко грозотийки от мен преди да изчезна за днес

# 144
Икси,  newsm10 много си права, няма невъзможни неща. Да кажеш, че Истанбул е много далеч, а той е толкова близо. Все едно пътуваш от София до морето, горе-долу толкова е разстоянието. Стига да поискаме можем да постигнем много неща.  Peace Аз честно казано много се надявам актьорите от АФК да направят среща с феновете си тук или пък някой от нашите журналисти да ги покани.. толкова бих се радвала да ги видя всичките.  Heart Eyes Дай Боже да стане.  Praynig

Снежи, утре в 21:00 ще съм на линия и ще помагам.  Peace Дано да успеем.  Praynig

Дани,   bouquet поздравления за хубавите колажи.

# 145
Киара  Hug Аз те мисля,а ти на купон с наш Чаги  Grinning

# 146

Хич не ме мисли, екстра съм си.  Wink Hug

# 147

Хич не ме мисли, екстра съм си.  Wink Hug

Йе,само това да се чува  smile3521 newsm10

Не мога да разбера какво искат да кажат с тези стрелки  newsm78

# 148
Привееет,
Аз да се запиша докато все още сте в началото Simple Smile Темата отново е прекрасна!

Рени,
Скрит текст:
Да ти е жив и здрав абитурента, хубавец и половина, много успехи му желая занапред !
Илда,
Скрит текст:
Да ви радва все така и вашето момиче, успех  и желая

Уффф ще гледам да ви прочета после на спокойствие, че сега от тел ме хващат бесовете!!!!

# 149
Добър вечеееер   Hug и чао засега ще дойда по късно че гости again ,отново,за пореден път  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт