Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Още у мъглата ...
И аз ги гледах Малките тайни да бе хубав мъж е спор няма ама ако махне космаците напрао ще е бонбон  Simple Smile Simple Smile

Лека на лягащите  Hug Hug
Да бе защо не ги махне не разбирам,иначе като е облечен няма грешка,и в следващия като го дадат гол до кръста и пфууууу Mr. Green

Да незнам и аз хубав мъж, има визия и тяло ама съблече ли се ... пуловер  Laughing Най мразя космати мъже  Mr. Green

Ми мож да настине човека, ако си го махне пуловерчето, ай сега пък и вие  Laughing Mr. Green
той само кога се снима в няква гола реклама само тогава ги стриже да не изплаши хората след туй пак си ги отглежда докат не го викнат в някоя друга реклама  Mr. Green

Joy Joy, как звучи само - гола реклама - в Playgirl newsm78 Брех не гу е срам - голотии Laughing

# 556
# 557
# 558
Манка Hug за you tube мисля си да не ти е повече от 200 песни плейлиста,пробвай нов плейлист да си направиш,или да не би да я имаш в плейлиста въшросния клип и затова да не ти го добавя,аз нямам проблеми  newsm78

Тц,
Скрит текст:
нещо друго е  newsm78 newsm78 И това е от днес. Направих и нов плейлист. Записа един клип и до там. Утре ще го пробвам пак.

И аз ще ви пожелая лека нощ и приятни сънища.

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥

Уникална песен съчетан с клип Heart Eyes Heart Eyes

# 560
  • Още у мъглата ...
Ох, Кали, твойто много тъжно smile3518

Мойто е по-малко тъжно

# 561

Уникална песен съчетан с клип Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Кали тоя последния си го гледай ти Cry аз не го повтарям Laughing

Манка лека Hug

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не бе къде ще е тъжно твоето,само като видях Емир да крачи и го спрях,щот знам до къде ще ме докара ooooh!

Това не е тъжно,а вашите трябва взимам кърпичките Cry

# 563
  • Още у мъглата ...
Ирка, ето я същата песен /Je t'aime/ само с нашичките txtloves

# 564
Ирка, ето я същата песен /Je t'aime/ само с нашичките txtloves

txtloves txtloves txtloves

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка и аз не го повтарям тоз,един път направих тая грешка,и подсмърчах сума време Cry Cry Габи,аз я пуснах с Езел,защото знам,че е любимия на милата ни домакиня,та рекох дай се подмажа малко Mr. Green  

Heart Eyes Heart Eyes

# 566
Ренка и аз не го повтарям тоз,един път направих тая грешка,и подсмърчах сума време Cry Cry Габи,аз я пуснах с Езел,защото знам,че е любимия на милата ни домакиня,та рекох дай се подмажа малко Mr. Green  
Аз го гледах когато Диди го направи и не повторих Laughing

Дай нещо и сладко кат ще се подмазваш Mr. Green

# 567
Последният клип, който постнах наистина е много тъжен newsm45, но много ми хареса песен затова го споделих, извинявам се spoko...другият път ще пиша, че е тъжно или няма да споделям такива тъжни клипчета, да не ви разтройвам Hug

# 568
  • Още у мъглата ...
Последният клип, който постнах наистина е много тъжен newsm45, но много ми хареса песен затова го споделих, извинявам се spoko...другият път ще пиша, че е тъжно или няма да споделям такива тъжни клипчета, да не ви разтройвам Hug

А, не се притеснявай, Кали, то като видя началото и си знам да гледам или не Laughing

Пък ако ми се риве newsm45, си го гледаме и рива:love:

То повечето сме май така newsm78

# 569
Ирка ,невероятни колажи newsm10

Общи условия

Активация на акаунт