Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз ви пожелавам лека с тази песен,наистина Любовта невъзможна,защото си обичаше до края Емир Heart Eyes Heart Eyes Лека нощ Hug Hug    Ето,давам веднага Mr. Green   Mr. Green Mr. Green

# 571
Ии гечелер от мен   Hug  Kissing Heart

# 572
Последният клип, който постнах наистина е много тъжен newsm45, но много ми хареса песен затова го споделих, извинявам се spoko...другият път ще пиша, че е тъжно или няма да споделям такива тъжни клипчета, да не ви разтройвам Hug
На мен точно текста на песента ми подейства Cryако не знаех какво се пее със сигурно нямаше да има ефект Laughing на мен не ми пречи слагай си Laughingаз от всичките им клипове този и още един неповтарям Peaceдругия е с финалната тъжна песен Peaceс другите нямам проблем Laughing

# 573
Ирка  bouquet  bouquet  bouquet

Лека Hug

Лека и от мен Hugса ша гледам на Булка серяла Laughing

# 574
  • Още у мъглата ...
Лека Ирка Hug Ренка Hug Жес Hug

Лека и от мен Heart Eyes

Сладки сънища, тя Ирка и буквално ги заслади с тортичките smile3521

Пък после Аляска Mr. Green

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох аз се  върнах да ви покажа снимка на Ренка,като малка Хахаххахахах познайте какво си похапва,ей сега ще ви подсетя 
Скрит текст:
  Ох сама стоя и се хиля,направо вече и документ имам от диспансера Mr. GreenИ по темата Naughty
Пак лека ви казвам Joy Joy Joy

# 576
Ирка, Hug мерси за сладичкото...добре ми дойде преди лягане Grinning

Лека Ирка, Рени, Габи, Джеси,  Hug

Лека и от мен, сладки сънища! Hug

# 577
  • Още у мъглата ...
Ох аз се  върнах да ви покажа снимка на Ренка,като малка Хахаххахахах познайте какво си похапва,ей сега ще ви подсетя 
Скрит текст:
  Ох сама стоя и се хиля,направо вече и документ имам от диспансера Mr. GreenИ по темата Naughty
Скрит текст:

Joy Joy
Ох, каква муцунка Joy Joy

Кали, лека Hug

# 578
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy Joy
Ох, каква муцунка Joy Joy

Кали, лека Hug
Joy Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet

# 579
Булка,гледай  Mr. Green аз пък си лягам вече Емир ме чака  Mr. Green

# 580
Добро утро и успешен ден на всички.

# 581
 Peace Момичета Благодарение на НадуФка  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
изгледах вече целия първи сезон/преди БТВ  smile3534 / и сега намерих сайт,където са качени сериите от следващия,с бг субтитри,но надробени на по 15 минути,понякога не зареждат нормално,та молбата ми е ако някъде има качени нормални сериите драснете на ЛС  Praynig

# 582

Добро утро съкровища  Hug
не съм от най възпитаните да поздравявам редовно, да отразявам всеки и да пожелавам лека нощ, а и не е по темата  Mr. Green но ако имах възможност всичките ще ви доведа тук на почивка, защото сте ми баш драги дружки
Айде хубав ден до довечера може би  Hug

# 583
Добро утро  Hug

Петрова,за кафенцето   bouquet

Ани,оха,много е хубаво,иска ми се да затворя очи и като ги отворя да съм там-ама нема  Grinning

Ne da , има качени в data серии.  Peace

Хубав ден на всички!

П.С. Какво стана с туита,май този път нищо не се получи.Ей веднъж реших да туитвам и то да не стане работата  Laughing

И като сте говорили за пуловерчета и подобни ето още един екземпляр.Аз си го харесвам Simple Smile

Емре с кучето си Мо Simple Smile

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невраче,то и аз не съм от най-възпитаните,ама ме удря музата от време на време Mr. Green
ೋ Добро утро, прекрасен ден! ೋ Невраче,Романтиче,Петрова Hug Hug Hug
Доброто настроение сутрин е добро начало за
един успешен ден....
И както е казано, ако денят ви започне с усмивка
има голяма вероятност и така да завърши!Аз ви желая щедър, позитивен и усмихнат ден! Hug Hug
Романтиче,май,май нищо не стана с нашето туитване,що така,уж всички искат да ги видят заедно пак,пък ударихме на камък,явно не са разбрали много хора,аз даже в туита на Беяз шоу писах,имаше въпрос кой искате да ни гостува,и познайте аз кой посочих Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт