Мнения за школа "Междучасие"

• 191 796
  • 681
  •   2
Отговори
# 225
В сайта на "Междучасие" са обявени дати за пробните изпити за 7 клас в края на първи модул.

# 226
Моля споделете докъде са децата 7 клас с материала по БЕЛ и математика. Имаме намерение да участваме в пробните изпити като външни лица, но все пак искам да знам ориентировъчно докъде сте с материала.
Благодаря предварително

# 227
  • София
Нашата група свършва с разлагане, точно като в училище. И другите групи в неделя почнаха с нас, така че и те са до там.

# 228
Ние сме при Т.Тонова 4 клас от 16.00ч. и тъй като днес не бяхме на курс, дали може да ми кажете какво е дала за домашно.

# 229
Нашата група свършва с разлагане, точно като в училище. И другите групи в неделя почнаха с нас, така че и те са до там.

Грета Ей , благодаря за информацията   bouquet. А по БЕЛ какво е положението?

# 230
  • София
Почнаха Немили Недраги в последните 10 мин вчера. Не вярвам да им дадат на изпита, по-вероятно ще е само на На Прощаване.

# 231
Ние сме в съботна група, 6 клас. Има ли някой друг родител на 6-класник в тази група?

# 232
Почнаха Немили Недраги в последните 10 мин вчера. Не вярвам да им дадат на изпита, по-вероятно ще е само на На Прощаване.

Грета Ей, благодаря ти много  Hug за информацията. Аз записах днес сина си и за двата пробни изпита (БЕЛ и мат). Чакам с нетърпение да се стресне след излизане на резултатите  #Crazy.

# 233
  • София
А дано се стресне и моят. Почти не им дават домашни на курса, а аз на това разчитах, трудно ми е аз да го накарам да седне да решава. Ако така продължават, мисля да го отписвам от математиката.

Други недоволни от обема на домашните по МАТ?

# 234
Детето е недоволно, но заради многото домашни (всеки път се дават по над 20 задачи), аз пък съм много доволна от това  Laughing

# 235
  • София
Ние сме при Т.Тонова 4 клас от 16.00ч. и тъй като днес не бяхме на курс, дали може да ми кажете какво е дала за домашно.
Аз ще ти кажа довечера Simple Smile
Взели са 'Неизвестните правила", имат 3 стр. домашно от лилавата читанка, но довечера ще видя, за да не те объркам.
Дъщеря ми каза, че на 10 ноември г-жа Тонова иска родителите с децата на занятието. Вероятно ще говори в края на първия модул за някои неща.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 15:09 от Vache

# 236
А дано се стресне и моят. Почти не им дават домашни на курса, а аз на това разчитах, трудно ми е аз да го накарам да седне да решава. Ако така продължават, мисля да го отписвам от математиката.

Други недоволни от обема на домашните по МАТ?

Според щерката Златилов дава малко домашни, обаче сигурно е субективно, защото в училище им дават много големи домашни.
Понеже в училище са по-напред с материала (те са със засилено изучаване на МАТ), та казва, че на школата само преговаря, няма проблем с домашните.

# 237
  • София
Инна, решавали са Неизвестните правила, като от стр. 19 са решили 1 задача. За домашно имат всичко останало, т.е. стр. 19, 20 и 21. Като погледнах изглеждат обяснени добре.

# 238
Инна, решавали са Неизвестните правила, като от стр. 19 са решили 1 задача. За домашно имат всичко останало, т.е. стр. 19, 20 и 21. Като погледнах изглеждат обяснени добре.
Hug Сърдечно благодаря за цялата информация, относно домашните и срещата с госпожата !   bouquet

# 239
  • София
Hug Сърдечно благодаря за цялата информация, относно домашните и срещата с госпожата !   bouquet
Няма защо, предполагам, че следващата неделя ще ги подсети пак. Успех на Черноризеца!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт