Мнения за школа "Междучасие"

• 191 807
  • 681
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В сайта на "Междучасие" са обявени дати за пробните изпити за 7 клас в края на първи модул.
Много благодаря, Марти и Маги, за подсещането! Не знам дали щяха да им кажат, пък и дори и да им кажат не знам дали моят кандидат-гимназист щеше да ми предаде инфото или удобно да си замълчи  Mr. Green

# 241
В сайта на "Междучасие" са обявени дати за пробните изпити за 7 клас в края на първи модул.
Много благодаря, Марти и Маги, за подсещането! Не знам дали щяха да им кажат, пък и дори и да им кажат не знам дали моят кандидат-гимназист щеше да ми предаде инфото или удобно да си замълчи  Mr. Green

казали са им още предишната седмица кои са датите, а преди две ги бяха предупредили, че наближават  Whistling
за моята девойка - тази събота бел, следващата - мат.
Саш, ако някой е премълчал, утре също имат занятия  Laughing

# 242
  • София
Всичко беше много добре, когато детето ми донесе официално писмо, в което бяха указани датата, часът и мястото за пробен изпит за конкретното дете, както и телефони, на които може да се правят промени. Е, възползвах се, тъй като часът за изпит по Мат. съвпадаше с курса по БЕЛ в друга школа.

Какво беше разочарованието и на детето, и моето, като разбрахме, че са ни дали грешна дата по телефона и изпуснахме изпита!!! Добре, че има още дати...

# 243
  • София
А тези, които са плащали по банков път, да са забелязали, че Междучасие имат  нов IBAN?

Аз съм недоволна от изпита по МАТ по друга причина: нашата група беше на изпит, съставен от Симеонов и неговите групи явно са били по-напред с материала. Струва ми се по-разумно всеки преподавател да си съставя задачи.

# 244
  • София
А тези, които са плащали по банков път, да са забелязали, че Междучасие имат  нов IBAN?

A! Аз не съм. През е-пей копирах данните от лятото и пратих парите. Потвърдиха ми, че да ги получили.  Rolling Eyes Сега гледах и в секцията за 4 клас си е същия от лятото

# 245
  • София
Аз определно съм платила през май на друг, но не са спрели детето от школа.  Не смея да плащам на стария IBAN, Нищо де, ще ги питам.

# 246
Здравейте,
от Междучасие ми се обадиха, че Златилов вече няма да води курса си за 4 клас по здравословни причини и ще го замести Дима Слабакова.
Някой има ли впечатления от нея?

# 247
  • София
Я кажете, защо има разлика в цените за втория модул?

# 248
  • sofia
Здравейте,
от Междучасие ми се обадиха, че Златилов вече няма да води курса си за 4 клас по здравословни причини и ще го замести Дима Слабакова.
Някой има ли впечатления от нея?
Можело и в някоя от останалите групи да преместват деца, но аз и там / освен В.Данова / нямам впечатления.  Tired

# 249
  • Ланкър, планините Овнерог
Я кажете, защо има разлика в цените за втория модул?

Ако за първия си платила лятото, си имала отстъпка за ранно записване.

# 250
  • София
Да , лятото платих. Но останах с впечатлението, че отстъпката е за цялата такса.

# 251
Да , лятото платих. Но останах с впечатлението, че отстъпката е за цялата такса.

Тц, само за първия модул е.
А от кога до кога трябваше да се плати втория? И за 6кл за математика и БЕЛ колко общо се връзваше?

# 252
  • София
Сега до 16ти. 328 май за двата предмета общо, ако детето е посещавало миналата година, иначе около 350.

Всъщност това е за 7ми клас, за 6ти може да са повече занятията в модул. Виж си мейла, те предупреждават.

# 253
Сега до 16ти. 328 май за двата предмета общо, ако детето е посещавало миналата година, иначе около 350.

Всъщност това е за 7ми клас, за 6ти може да са повече занятията в модул. Виж си мейла, те предупреждават.

Явно има разлика, защото ми се мотае в главата, че трябваше в началото на декември да плащам. Ще се наложи да изровя писмото, което ми дадоха при започването.

# 254
  • София

Явно има разлика, защото ми се мотае в главата, че трябваше в началото на декември да плащам. Ще се наложи да изровя писмото, което ми дадоха при започването.
и при нас е началото на декември, но ние стартирахме на 12 октомври  Peace

Общи условия

Активация на акаунт