Мнения за школа "Междучасие"

• 190 070
  • 679
  •   1
Отговори
# 135
А защо не повдигнете въпроса в школата?
Сега в началото е момента, но не само тук във форума, а при тях... Не могат да се оправдават със случайността, когато фактите са налице. всеки от нас има своите критерии да избере една или друга школа, един или друг преподавател, но условията са ясни и предварително обявени от самата школа и следва да се спазват. Търсете си правата!
 Peace

# 136
shrekie, ами нали *Ирина* сподели че веднага се е обадила и са и предложили връщане на парите. Т.е те са предложили някакво "решение" и са оставили човек сам да си блъска главата. Аз лично не мисля че това е алтернатива за нас и децата, при положение че за да сме избрали тази школа и тези преподаватели сме имали основание.
Дъщеря ми също е впечатлена от Михайлова, но не така стои въпроса със Симеонов - нещо там не се получават нещата, май нищо не му разбира освен вицовете които явно доста се разказват.

# 137
Така е! И аз не мисля, че е алтернатива, но ако въпроса се повдига от единици (а такъв по принцип ни е манталитета, да си траем) е логично да се пробват да и замажат очите с връщане на такса, а не с решение.
Съвсем различно би било, ако освен *Ирина* и други си отстояват правата.
Дали, ако голяма част от дадена група или няколко такива повдигнат въпроса, ще им предложат връщане на пари? Аз лично се съмнявам. В този случай според мен ще намерят решение.
Уви, много са примерите как се бунтуваме във форуми, соц мрежи и т.н., но не където трябва.
 Peace

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:57 от shrekie

# 138
  • София
Аз не искам да ми връщат парите, защото на този етап нямам алтернатива. Освен това в договора ми с Междучасие (ако въобще имам такъв) няма клауза да ми върнат в десеторен размер парите, че да има смисъл.

От тук на сетне ще предупреждавам родителите да внимават. Някои може и да не им пречи големия брой деца, но други биха се ориентирали навреме към други школи. То и аз не съм очаквала група от 12 деца при прехвалена преподавателка, но 20 ми идва вече в повече.

# 139
  • София
Надали има родител,на който да му е безразлично,че групата е набъбнала от 15 на 20 деца примерно.
Лошото е,че това се случва в период,в който алтернативите вече са по-малко.
Не зная с кого комуникирате в школата,но може би е добре да поискате среща с неин управител или собственик.

# 140
  • София
И какво ще стане? Кои деца ще махнат от групата? Нали всички са платили. Кой би искал да се премести в нова група със същия преподавател (ако има време за още една група), ако има дупка между МАТ и БЕЛ?

# 141
Аз не знам какво ще стане, и не това е важното. Би следвало да има ред на записване.

Проблема те трябва да го решат, тъй като те са го създали - поради липса на организация, от лакомия, т.н.
 Wink

# 142
  • София
При нас, при Таня Тонова (4 клас), не съм броила децата, но определено са около обявената бройка. По мое мнение не са повече от 12-14 Wink
Таня Тонова за първа година успява да събере група, може би затова са по-малко децата. В групата на Златилов са 20.

Възможно е! Аз, обаче съм доволна, детето също много я харесва Simple Smile))

# 143
  • Sofia
Здравейте,

Дали можете да ни препоръчате преподавател за 2ри, съответно 3-ти клас. На нас ни предстои да започнем курс при Детелина Найденова, но нямам никаква информация за нея и ще съм признатена за Вашите отзиви !  bouquet

# 144
  • Ланкър, планините Овнерог
Това, че Тонова не събира по толкова деца трябва ли да ме притеснява по отношение на качествата й като преподавател  Thinking ?

# 145
  • София
Това, че Тонова не събира по толкова деца трябва ли да ме притеснява по отношение на качествата й като преподавател  Thinking ?

Не!

# 146
  • София
Аз хубаво ще си отстоявам правата, ама в момента сме с вързани ръце май.
Не искам да ми връщат парите.
Не искам друг преподавател.
Не искам в друг ден и час.
Късно е за алтернатива. Освен да си се възмущавам, друго решение не виждам, за съжаление.
То е, като да си платиш предварително за екскурзия и да отидеш там и да получиш различно от очакваното и платеното. Дори и да ти върнат парите, какво от това? Вече са ти съсипали всичко.
Тук е съвсем същото. Шах и мат.  Wink

# 147
  • София

Не мисля!

# 148
  • Ланкър, планините Овнерог
EliG, Vache, благодаря ви! Едва ли не се притесних.

# 149
EliG, Vache, благодаря ви! Едва ли не се притесних.

А няма защо! Автор на помагала и учебници по математика, в журито на Роман Хайнацки, преподавател в СУ - за мен тя е от най-добрите там. Ако не ни беше неудобно като час, заради други занимания, щях да запиша моята дъщеря при нея.

Общи условия

Активация на акаунт