Мнения за школа "Междучасие"

• 191 791
  • 681
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Как стои въпросът с математическите състезания? Записват ли децата за участие чрез Междучасие или се записват сами?

# 211
  • Вече на светло в София
Как стои въпросът с математическите състезания? Записват ли децата за участие чрез Междучасие или се записват сами?
Кои състезания имаш предвид - Коледно математическо , Великденско и други такива ли?
Школата няма нищо общо с тези състезания. В училище трябва да ги информират и съответно да ги запишат. Ако това не се случва следиш темата за математическите турнири http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731059.0 и записваш детето.
Жасмин, миналата година имаше добре работеща машина на майките, които без жал натоварвахме децата с пробни от други школи Mr. Green И при вас ще проработи, сигурна съм Peace

# 212
  • София
Кои състезания имаш предвид - Коледно математическо , Великденско и други такива ли?
Не тях, разбира се. Говоря за тези състезания, които участват в рейтинга за прием в СМГ. Синът ми е четвърти клас. В момента конкретно ме интересува ЧХ.

# 213
  • Sofia
Здравейте,

Дали можете да ни препоръчате преподавател за 2ри, съответно 3-ти клас. На нас ни предстои да започнем курс при Детелина Найденова, но нямам никаква информация за нея и ще съм признатена за Вашите отзиви !  bouquet
Доста прочетох, но не видях мнение за тази преподавателка. И моята дъщеря от събота е на курс при нея. Става въпрос за 2 клас.

# 214
  • София
Здравейте,

Дали можете да ни препоръчате преподавател за 2ри, съответно 3-ти клас. На нас ни предстои да започнем курс при Детелина Найденова, но нямам никаква информация за нея и ще съм признатена за Вашите отзиви !  bouquet
Доста прочетох, но не видях мнение за тази преподавателка. И моята дъщеря от събота е на курс при нея. Става въпрос за 2 клас.
и моя син в събота ще бъде за първи път при нея, 3-ти клас е.  Peace

# 215
  • Sofia
Специално за 2 клас в сайта на "Междучасие" пише, че групата е до 11 деца, а има и две свободни. Явно не толкова майки се сещат като мен още от 2 клас. Laughing
Групата за 3 клас обаче е пълна, а нагоре конкуренцията расте ли расте.
Аз попаднах случайно на този курс, след като бях ужасно закъсняла за СМГ - август месец всички курсове няха пълни, при положение, че бройката е 28 деца.
Доколкото проследих графика на г-жа Найденова, тя сутрин е в СМГ с 2 клас, след това в Междучасие наобяд с 3 клас и следваме ние 2 клас.
Да видим докъде ще го докараме с амбициите, че каката е по-скоро "езиково" дете, отколкото математическо. Mr. Green

# 216
  • sofia
На четвъртокласниците им издърпват курса от 03,11, на 26,10, заради двете важни за тях състезания.
 Вчера ми изпраха мейл. bowuu

# 217
  • София
Междучасие имат ли пробни изпити за шестокласници по матемтика и/или български?

# 218
Междучасие имат ли пробни изпити за шестокласници по матемтика и/или български?

Да.  Peace  След всеки модул.

# 219
  • София
Жасмин, благодаря!

# 220
  • София
На четвъртокласниците им издърпват курса от 03,11, на 26,10, заради двете важни за тях състезания.

На кои четвъртокласници, обаче... уточнявайте  Wink При кой преподавател сте? В моя мейл няма промяна на курса, само предложение за организирано явяване в СМГ на Черноризеца.
Да не са ме пропуснали? Rolling Eyes
Знам, че при Златилов има промяна, но моята дъщеря е при Тонова.

# 221
  • sofia

На кои четвъртокласници, обаче... уточнявайте  Wink При кой преподавател сте? В моя мейл няма промяна на курса, само предложение за организирано явяване в СМГ на Черноризеца.
Да не са ме пропуснали? Rolling Eyes
Знам, че при Златилов има промяна, но моята дъщеря е при Тонова.

Да , при Златилов сме... Embarassed Heart Eyes

# 222
  • София
Да , при Златилов сме... Embarassed Heart Eyes

Hug Значи за нас няма промяна.

# 223
  • София
Гореща молба

Извинете, моят син вчера е забравил да си запише какво домашно е дал Иван Симеонов за следващата неделя.

Ако тук има родител на дете от седмокласната група - неделя от 16:00 часа, моля да напише.

Синът ми не познава другите деца и не си е записал телефона на нито едно от тях.

Може и в лично съобщение, да не спамим темата.

Моля  Praynig!

# 224
  • София
Sash, дай един мейл на лични, че имам ограничение на компа и пиша сега от тел, което е ужас

Общи условия

Активация на акаунт