Мнения за школа "Междучасие"

• 189 792
  • 679
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Благодаря за отговорите  Hug
Аз искам само БЕЛ, защото по математика мисля, че подготовката в училище и тамошната школа е достатъчно.
А защо не погледнете и в:
1. Школа "Милениум" /в център "Лозенец" - намира се на 5 минути от 107 ОУ - провежда се веднъж в делничен ден/ http://www.uchebencentarmillenium.com/index.php/7klass/#L
2. УЦ "Просперитет и развитие" /на много удобно място е - може да се стигне от 107 ОУ с трамвай 10- провежда се 2 пъти седмично също в учебни дни/ http://www.prosperity-rise.eu/news.php

# 406
  • София
Master, благодаря! Ще погледна  Wink

# 407
  • София
Симеонов не е добър за подготовка за матурата по математика.

Забавен е и за деца с  голям интерес към математиката би бил от полза. Но в 7ми клас повечето от тези деца са в СМГ или ПЧМГ.

Съвсем лично мнение, не се заяждам. просто знам начина му на преподаване и не е много удачен за 7ми клас.

по БЕЛ- синът ми беше при Весела Михайлова и съм много доволна от резултата.

# 408
  • София

Забавен е и за деца с  голям интерес към математиката би бил от полза. Но в 7ми клас повечето от тези деца са в СМГ или ПЧМГ.

Съвсем лично мнение, не се заяждам. просто знам начина му на преподаване и не е много удачен за 7ми клас.

по БЕЛ- синът ми беше при Весела Михайлова и съм много доволна от резултата.

Аз също така мисля за Симеонов. Наблюденията ми са косвени. Има нестандартно мислене и предлага нестандартни решения на задачите. За матурите това не е необходимо  Wink Може би ще е от полза за много напреднали деца, търсещи интересни решения.

# 409
  • столицата
А за Златилов имате ли наблюдения? Подходящ ли е за подготовка за изпита след 7 клас?
Знам, че не е в Междучасие, о явно тук има много запознати родители, минали по този път.

# 410
за сина ми Симеонов е бог, няма какво друго да кажа, освен че съвестно си решава всички домашни, че и отгоре и ходи с нетърпение на школа.

# 411
  • София
за сина ми Симеонов е бог, няма какво друго да кажа, освен че съвестно си решава всички домашни, че и отгоре и ходи с нетърпение на школа.
Е, то за повечето деца е такъв  Wink Тук въпросът беше доколко методите му на решаване на задачите вършат работа за НВО за всички деца, а не по принцип. Аз още когато дъщеря ми ходеше на математика в 4 клас чух от доста родители, че този преподавател не е за всяко дете.

# 412
  • София
Това е и моето мнение, и не е косвено, а съвсем пряко. Синът ми е в 5 клас, ходи на курс в СМГ /не че има значение къде точно/ при Симеонов. От декември не е написал 1 цифра в тетрадката, домашни няма, ако има - те не се проверяват и той не ги пише. Няма сборник, по който да работят, не се следва училищния материал - бил "тъпо" подреден. Раздава някакви листове със задачи и там започват да ги решават, докъдето стигнат. Останалите дали са за домашно - не е ясно. И най-важното - не разписват задачите. Даже някои не ги "дорешавали" и моят набързо изкопира този манталитет - важното е да знаеш как се решава, а "бакалските сметки" можеш да си ги довършиш, не са важни. Да, ама той не може да разпише една задача от-до, просто никой не го е научил как.

Ако има сборник мога да настоявам да решава допълнителни задачи по него от раздела, който са взели. А сега - аз търся задачи по учебния материал, карам го да ги решава, обяснявам неясните, проверявам ги...а на курс ходи, за да научи някой нов виц.
Не искам да кажа, че няма никаква, никаква полза от курса, но реално аз уча с детето, избирам задачи и ги обяснявам. Е, не всичките, явно някои ги е научил от Симеонов.

При моят син не се получи това прослувуто "запалване" по математиката, което се спряга веднага след името Симеонов. Знам, че като цяло мнението е еретоично, но аз няма да рискувам в следващите години с него.

# 413
ПО БЕЛ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО ВЕСЕЛА МИХАЙЛОВА

# 414
  • София
За моя син също не беше удачно преподаването на Симеонов. Вероятно е подходящо за деца с афинитет към математиката, които искат да развиват таланта си, но за подготовка на средностатистически ученик за формата на НВО не става.
Иначе и детето ми ходеше с голямо удоволствие при него, но резултатите бяха плачевни.

# 415
  • София
По времето на сина ми Симеонов освен това закъсняваше редовно по много, защото преподаваше и на други места. Иначе е готин тип, супер забавен.

Златилов е по-обран, доста възрастен и обяснява добре. Изисква дисциплина.

# 416
голямата ми дъщеря беше абсолютно влюбена в Симеонов и предполагам, че е направила много с негова помощ
но познавайки малката, след няколко години не бих я записала при него

на предишни страници беше писано за Тодоров по БЕЛ /този от английската/ - не съм доволна, губеше им времето, а и накрая цялата група допусна една и съща грешка на матурата; училищната учителка по бел беше на друго мнение, но аз настоях да се слуша Тодоров

# 417
на предишни страници беше писано за Тодоров по БЕЛ /този от английската/ - не съм доволна,

И ние в началото на 7 клас избрахме Тодоров, но нещо не се получи. На първия пробен резултатите бяха ниски (под средното ниво). Отказахме се от него.

# 418
  • София
Здравейте,
Интересуват ме курсовете по математика в тази школа, дали минават/покриват същите сборници, както в курсовете в СМГ?
Гледам, че има преподаватели които водят и в СМГ и в тази школа? Ако е така, просто бих се насочила може би към школата, ако наистина децата там са по 12-15 а не 28-10 както е в СМГ.
Моля за съвети на преминали родители/деца по пътя на подготовка, целта е не само подпомагане материала за училище, но кандидатстване в СМГ след 4ти клас.
Благодаря предварително  bouquet

# 419
Здравейте,
Интересуват ме курсовете по математика в тази школа, дали минават/покриват същите сборници, както в курсовете в СМГ?
Гледам, че има преподаватели които водят и в СМГ и в тази школа? Ако е така, просто бих се насочила може би към школата, ако наистина децата там са по 12-15 а не 28-10 както е в СМГ.
Моля за съвети на преминали родители/деца по пътя на подготовка, целта е не само подпомагане материала за училище, но кандидатстване в СМГ след 4ти клас.
Благодаря предварително  bouquet
за 3 и 4 клас учебните материали и подхода са същите. Децата в първите модули са 12-15, а в последните остават по 5-6.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт