КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 360
  • 666
  •   1
Отговори
# 240
Ами,да-Пр-ката й поддържа страницата й във фейсбук.
Аз мисля,че сега последователно ще излязат Марина,Велислава,за Рут не съм сигурна кога,но накрая ще останат само мъже-един от тях ще е Къртицата и мисля,че другите ще знаят вече със сигурност кой е. Или няма да го издават до края или ще го разгадаят,и представете си ,ако го разгадаят(издадат) преди финала,тогава ще трябва да изберат нов къртичок  и останат ли трима и един от тях да е Къртицата-ще е много забавно!
А той Гибона сам си го каза на Моро-"Мен няма как да ме изгонят преди финала".  Peace Финалната петица е-Икебаната,Донков,Киро,Гибона и Тодор. Тони повечето не го понасят,така че той ще излезе преди тези петимата. Макар,че аз мисля,че Тони е много готин,умен,интелигентен,но не се вписва в колектива от скандалджии,селско-говорящи и пийНяци Simple Smile
Най-интересен би ми бил двубоя на тест между Тони и Гибона,защото втория не харесва първия и все се мъчеше да го насади за Къртицата,и ако играят един срещу друг ще спечели Гибона,тогава най-ясно ще си проличи,че той е Къртицата.

# 241
  • España
Аз пък не мога да разбера какво толкова обидно има в имета Величка?!   Crossing Arms Ми България е пълна с Велички,Иванки,Пенки,Гинки,Донки и т.н.т. все стари хубави български имена на достойни жени!!!!
А що се отнася до ЖК и конкурсите за красота..... newsm78....отделни държави вече започнаха да изтеглят своите представителки,защото е сексистко,недостойно и първосигнално да се оглеждат като кобили на Хайван-пазар изкльощавели полу-деца полу-жени! Освен това красотата ,като естетическо понятие е доста субективна и в този смисъл не може да бъде общовалидна! Коя е най-дългата река в света -да; коя е най-млекодайната крава в стопанството-да,ноооо....коя е най-красивата жена....  newsm78 newsm78 ... Освен това,дето се вика ,грозни жени няма....има само такива,които не могат да се "нагласят"   newsm03 !Така че ,прословутият успех на Женя ,в този смисъл,не мога да го възприема! А иначе,че е развила печеливш бизнес-евалла,дето има една приказка! Но,това "че си вървял откъм осветената страна  на тротоара" ,не ти дава право да съдиш ,още по-малко да нападаш !!!

# 242
И накрая като останат Киро, Тошо  и Гибона и тихичко се раберат да не издават къртицата, ако например е Киро и да си разделят парите като излезнат Laughing

# 243
Аз пък не мога да разбера какво толкова обидно има в имета Величка?!   Crossing Arms Ми България е пълна с Велички,Иванки,Пенки,Гинки,Донки и т.н.т. все стари хубави български имена на достойни жени!!!!
Естествено, че името не е обидно, нито е обидно да те наричат с него,  но ако се казваш така! Нейното име е съвсем друго и те го преиначават нарочно с цел да покажат "селски" произход - обидно е самото им отношение - с него те целят да я засегнат, да я изкарат по-простовата, по елементарна!

Една и съща дума може да е обида и комплимент - разликата да е само в интонацията и в контекста!

# 244
И накрая като останат Киро, Тошо  и Гибона и тихичко се раберат да не издават къртицата, ако например е Киро и да си разделят парите като излезнат Laughing

Ами това е съвсем възможен сценарии. Те могат да се разберат, като са на мисии. Ще насочат вниманието към този, който не е. Публиката  няма да познае кърта. И накрая един от тях победител, а другия къртицата. Прибират паричките и по живо, по здраво.
Аз не съм гледала нищо от чужди издания. Как е там?  Успява ли публиката да разпознае, кой е къртицата?

# 245
Рут може и сама поства също, като илиза за участия, не виждам проблем. Според мен никой е базата не е чак пък съвсем изолиран от света, особено популярните хора, които излизат явно често.

# 246
Ако зрителите познаят къртицата, то автоматично парите отиват за един от тях. Така, че на тези които останат - трима, четирима ще им е по изгодно да открият къртицата и да приберат половината му пари. До колкото разбрах тези пари които са за групата , накрая остават за последния оцелял от групата. А парите на къртицата са спорни- дали ще ги вземе къртицата, дали половината ще му ги отмъкнат от групата или ще ги вземе един зрител...
Така излиза, че ако знаят кой е къртицата да го изобличат към края и да прибавят една хубава сума към тая която са изкарали.  Simple Smile

Рут сама каза, че има много концерти напоследък, така че какъв е проблема да напише едно изречение в интернет.

# 247
Сега изгледах  предаването от снощи.Това със змиите и после заравянето беше кошмарно  Sick
Чудя се дали наистина някой гласува за това кой е Къртицата  newsm78  и ако е така съм супер изумена от факта,че в началото Вили водеше  Whistling Няма как да изберат за къртица един толкова лабилен човек,при всеки един разговор в който я нападат за нещо -тя плаче,а пулса и като я заровиха беше повече от красноречив  Peace За умствения и капацитет не си заслужава изобщо пък да говорим  Wink Ако накрая напук на всякаква логика се окаже,че тя е Къртицата,то това момиче е наистина за Оскар  Laughing

# 248
Ако се окаже Велислава кърта ще я призная и нея и предаването  Mr. Green.Аз пък не видях,кой знае какво в тая мисия със заравянето,даже тази ми е една от най-лесните,поне за мен де,аз нямам такъв страх и за мен не беше нищо особено,като гледам и за тях не беше...доста от мисиите им се провалят,а тази беше една от най успешните.

# 249
Аз пък не мога да разбера какво толкова обидно има в имета Величка?!   Crossing Arms Ми България е пълна с Велички,Иванки,Пенки,Гинки,Донки и т.н.т. все стари хубави български имена на достойни жени!!!!
Естествено, че името не е обидно, нито е обидно да те наричат с него,  но ако се казваш така! Нейното име е съвсем друго и те го преиначават нарочно с цел да покажат "селски" произход - обидно е самото им отношение - с него те целят да я засегнат, да я изкарат по-простовата, по елементарна!

Една и съща дума може да е обида и комплимент - разликата да е само в интонацията и в контекста!

Напълно съгласна съм,сякаш нарочно го правят.А и тя на няколко пъти им каза,че е Велислава.

# 250
Страшно беше за тези,които имат такива страхове  Peace за мен е ясно,че реално няма какво да стане,имаха кислород и паник бутони.Обаче,когато те е страх просто не мислиш логично и оттам идва и  паниката  Peace

# 251
Сега изгледах целия вчерашен епизод...Направи ми впечетление страхотното представяне на Тони,започва да ми става много симпатичен.И Рут,която накрая прегърна много силно Велислава,забравяйки за всички дразги и проблеми,само я успокояваше.

# 252
Вчера не ви четях..коментирахте ли  Десс..нали щеше да влиза Thinking

# 253
Вчера не ви четях..коментирахте ли  Десс..нали щеше да влиза Thinking

Ще влиза в четвъртък.  Те не се спряха с тия гост звезди,само прибират сума пари да преспят 1-2-3 вечери там и "Чао"-напълно безмислено е. Tired Поне да вкарат някой умен и интелигентен човек,който да ни помогне с доводи за това Кой е Къртицата,а не хора,които не знаят коя е столицата на Италия и мислят,че Милано е държава.(образно казано,тъй като не помня точните дестинации)  Naughty

# 254
  • Ямбол
Нали трябва да не загубят чалга-зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт