КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 357
  • 666
  •   1
Отговори
# 255
Нали трябва да не загубят чалга-зрителите.
Аз не знам дали "Къртицата" има много чалга-зрители след като Азис,Николета и Емануела ги няма,но може би заради Константин,който само си правеше реклама на заведението ,като не свали фланелката с името му 3 дена(дано поне я е прал или има 10-ина такива бройки за седмица),е имало такива фенове да го гледат и Хоп пак фолк певачка!   А би ми било толкова забавно да видя вътре Денди примерно. Но има и много други.

# 256
Николета не е чалга или изобщо каквато и да е певица въпреки, че има една песен или за да бъда точен - опит за песен там с Ванко 1 оная глупост.  Mr. Green Или имаш предвид, че е представител на чалга културата?  Laughing Иначе и мен ме дразнят тея гости като наистина няма абсолютно никакъв смисъл да влизат било то от чалга или каквато и да е друга сфера. Ако искат някой да им помага да търсят къртицата да им пуснат Миглена за 1 седмица и да я карат да си признае кво е отговаряла на оня тест със седемте верни.  Rolling Eyes

# 257
Рут може и сама поства също, като илиза за участия, не виждам проблем. Според мен никой е базата не е чак пък съвсем изолиран от света, особено популярните хора, които излизат явно често.

Тя самата беше споменала, че си ползва телефона.

# 258
Николета не е чалга или изобщо каквато и да е певица въпреки, че има една песен или за да бъда точен - опит за песен там с Ванко 1 оная глупост.  Mr. Green Или имаш предвид, че е представител на чалга културата?  Laughing Иначе и мен ме дразнят тея гости като наистина няма абсолютно никакъв смисъл да влизат било то от чалга или каквато и да е друга сфера. Ако искат някой да им помага да търсят къртицата да им пуснат Миглена за 1 седмица и да я карат да си признае кво е отговаряла на оня тест със седемте верни.  Rolling Eyes
Николета си е "чалга" отвсякъде-не е фолк певица,но вида й,държанието й ,феновете й...
Нормален човек нито би я харесал,нито би и подражавал. И продължават да канят за гост звезди пак фолк певци/певици без особен умствен капацитет.

# 259
Любака си показа зъбите и клъвна лицемерната Величка и моя кандидат за къртица - Икебанката.  Mr. Green Само не знам тая драма за песните му защо се е получило така? В действителност станаха известни защото са просташки така беше с Хиподил навремето, Уикеда, Черно фередже, Джанго Зе и т.н. тъжна действителност, което не говори добре за нас българите като слушатели, но това е положението! Не виждам за кво има се спича толкова? Що не са му известни другите песни ами точно за съчки, дъртаци, т..аци и прочие простотии?!  newsm78

# 260
На мен пък ми е тъжно за Икебаната. Какво право имат Любо, Киро или който и да било да му дават професионални "съвети"? Нито знаят как му се е стекъл животът, кариерата, нито нищо. Tired И то с такъв наставнически тон, все едно говорят на 15-годишен, а не на 50. Tired Искрено ме подразниха.

# 261
  • при Дядо Коледа
На мен пък ми е тъжно за Икебаната. Какво право имат Любо, Киро или който и да било да му дават професионални "съвети"? Нито знаят как му се е стекъл животът, кариерата, нито нищо. Tired И то с такъв наставнически тон, все едно говорят на 15-годишен, а не на 50. Tired Искрено ме подразниха.

Абсолютно съм съгласна.И на мен ми стана тъжно Sad можеха да му го кажат с друг тон,те така назидателно му говорят...поне до колкото чух де,не съм гледала целия разговор.

# 262
Поне му го казаха в очите, не да се крият.

На мен 'излянията му' ми бяха чисто театро. Всички си говорят на ум, само той пред камерите..
Не забравяйте, че Икебаната е шоумен, може да прави каквото си иска с хорското мнение. Достоен кандидат за къртицата.

# 263
По принцип сте прави за позицията им че не е от най обективните ама да не се залъгваме..Дори и да беше сред тях някой компетентен и успял човек в музикалният бизнес едва ли би казал нещо по различно. Икебаната вика не бил се поддал на пошлоста...е извинявай ама тея неговите песни са си баш пошли и просташки за какво трябва да създава драми и да се прави на Лайза Минели?

# 264
Горката Икебанка..  Cry как го разплакаха.. абе там верно изтрещяха вече всичките.. седнали да разправят на певец, който от поне 20 години е певец как да си оправя кариерата.. мен пък точно това ме кефи, че не робува на някакви болни амбиции.. той си се кефи на успеха в ютуб и сигурно и си има тук таме участия.. аз така го разбирам, че той не на всяка цена е решил да прави камари пари и да се увлича изцяло в някаква кариера.. доколкото знам по половин година си живее на Филипините.. и щом като развеселяват хората какво като са му просташки песните Shocked лично аз преди една седмица три дена подред си тананиках съчки събирам:))) кефи ме Peace

# 265
Стана ми мъчно за Икебаната. Той затова се сприятели с Вили и Марина. Че и на диалект говори. Сродни души, събраха се.
Звезделеещите много ми опротивяха. Барабар с Любо, и той звезда.
А Киро с неговите болежки- не мога да го понасям. Болните да излизат.

# 266
Любо и той стана от ''големите'' вече.Повръща ми се от това колко са жестоки хората.Разплакаха го чак...

# 267
  • София
Според мен в случая мъжете не прекалиха с Икебаната. Казаха си каквото си мислят. Странно е човек да си мисли, че тези му песни са с висока стойност. Самият Деян се жалваше, че сериозните му песни не ставали известни, направил тези безмислените и станали. Те и преди са му казвали, че пее добре. Просто му харесват повече сериозните неща и му дадоха съвет да мине натам.

Като цяло обаче мисля, че си позволяват повече спрямо Вили и ме дразнят като почнат, въпреки че и тя не ми е любимка определено.

# 268
Бре много сте били чувствителни тука е..били го разплакали не знам какво си  Laughing Вие осъзнавате ли, че говорите за мъж и че това ревливо поведение и свръхчувствителност пресоляват леко манджата?  Rolling Eyes Не мога да разбера Любо по какъв начин се големее и звездее при положение, че не е казал нищо с което да се изтъкне той самият? Харесва ли му на Икебаната или не песните му са такива. 20 години бил певец? Е от тея 20 години кой от вас го беше чувал или по скоро слушал (ама сериозно се замислете за това Wink ) преди да пусне "От икебана дървесата..", което стана сравнително наскоро? С кое излъгаха Любо, Киро и Гибона? Кое не е така както те го казаха? Ми просташки са му песните с които натрупа популярност - ФАКТ! Мелодиите са еднообразни - ФАКТ! Има глас и може да пее, а е пробил точно с тези простотии - тъжно, но ФАКТ!  Crossing Arms Бил бохем и бил над нещата ама в същото време вика, че му трябвали ПАРИ като на всички други прагматици дето не хвърчат в облаците и затова е влязъл в това шоу и затова му се налага да слуша коментарите на "четворната коалиция" в базата. И той е drama queen като Величка и Марина нищо чудно, че все заедно ходят лика-прилика са си само дето той не е толкова лицемерен.

# 269
Достатъчно е Любо да свие сърмите на Велислава, да изтъкне и изпъкне Рут.
Велислава крещи нещо на Рут като е на въжето, за да се справи по- добре, според Любака няма нужда.
За Икебаната- на 35 съм и съм чувала хита му. Това че някои по- малки от мен го свързват само със съчките- техен проблем.
И само той си призна че му трябват пари, евала, другите са над тези неща. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт