КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 429
  • 666
  •   1
Отговори
# 210
Рут и на мен подпухнала ми се вижда,все едно е плакала.
25сантиметровото "КЛАРНЕ" тая гнусотия незнам как да я коментирам,после не били гнусни мангалите  smile3532 smile3532

# 211
  • Ямбол
Тоя Моро е потенциален изнасилвач.
А Рут нямаше грим просто. Не е подпухнала, напротив даже.

# 212
а другите защо не участваха

# 213
Смял съм се на бисерите на Моро с глас и съм удрял по стената.  Joy Страхотен е. Страшно ме забавлява колко е цапнат в устата.

# 214
Тоя Моро е потенциален изнасилвач.

Абсолютно,даже гнусно каза,че Марина трябвало да я изнасилят,че да си кажела,че тя била къртицата. Sick

# 215
И на мене ми се струва, че Рут е променена.
(не, не съм на ясно как се променя тялото след аборт и не ми се иска да разбирам. Намерихте с какво да се 'хвалите')

# 216
Кой е номиниран тази вечер?  Rolling Eyes

# 217
  • До морето
Пак Тони

# 218
Напоследък не чета и не гледам редовно,поради липса на време.Кой ударил шамар на Вили и защо?

П.П. Айде спрете с тая Жени.Дай да обсъждаме килотите на НиЛото,по-забавно беше.
Жени с която и да си "работа" е направила Визаж,факт е,че е била достатъчно умна да си я използва оная "работа".Повечето си дават работата само за спорта Mr. Green,

# 219
Кой ударил шамар на Вили и защо?

Рут е щяла да я зашлеви, ама са ги рзтървали. По повод злобните клюки по адрес на бременността ѝ.

# 220
  • София
Като говориха вчера за шамара и че заради него е номинирана, имаха предвид шамара, който Вили заби

# 221
Ретро поздрав за всички и най-вече за delinquent - обявяването на Топ 10 на Мис Свят 1995 Simple Smile

# 222
Този Моро много гнусен бе! Sick Снощи щях да се изповръщам направо - хич не съм от хората, които се впечатляват от нецензурни изрази, но неговите са особено гадни, гнусни и унизителни - самото му отношение е такова! Crazy Сори, но нищо смешно не видях в думите му и не виждам защо всички го подеха и продължиха в същия дух! Crossing Arms Шега било, комплимент било - нищо подобно - пълна простотия си беше на един примитивен и злобен човек    Naughty ! ooooh! Жал ми стана за жена му - сигурно верно той й е избил зъбите, както се похвали!  Confused
Пък с нейните изказвания за дрехите на Жени и марката Дойче и Габана умрях от смях! Joy

# 223
# 224
Моро И Валя  Tired -цял ден пиене/препиване и ядене. Вместо да помогнат на гладни или сирачета,те хрантутят тия двамцата 3 месеца,за да им гледаме беззъбите мутри.
Колкото до Жени-за годините си изглежда добре,виждала съм я-хубава е,но не дотолкова,че да ми натякват за 6-тата там в света,,виждала съм поне 10 пъти по-красиви от нея,дори Никол Станкулова е ,много ,много по-красива.  Peace Харесвам в Жени ,че е пряма и директна,трябва да има повече такива хора.
Снощната битка,която гледам сега е може би най-ужасната до сега.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт