КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 361
  • 666
  •   1
Отговори
# 270

Това е хит на Деян Неделчев, който почитателите на първото талант шоу у нас Като лъвовете няма как да не си спомнят.

# 271
Браво ido1302 ! Точно това си мислех да постна и аз Simple Smile)))  newsm44

# 272
Този другарски съд, който спретнаха на Икебаната, беше много неприятен. Обикновено такива неща биват спретвани на по-чувствителните и слаби хора, защото по-силните умеят да се защитават и веднага парират всякакви опити за осъждане. Много грозно беше, защото те не искаха да му помогнат, а просто искаха да го разстроят, знаейки че е чувствителен.

# 273
Определено напрежението от края на играта си казва думата и сега вече всеки ще се покаже такъв, какъвто е. Любо ми беше супер симпатичен до този епизод. Аман от хора, парадиращи с това, че са искрени и казват нещата в очите. Това може да се направи и без да си груб и да обиждаш другия. (Както вече го видяхме и от Жени). Любо можеше много по-добронамерено да си изложи вещата критика. Симпатизирам вече само на Икебаната и Тони, които са определно едно ниво над другите по отношение на възпитание и толерантност. Радвам се, че Тони влезе при циганите, за да го видим и в друга светлина. Определно личи една засилваща се психоатака от страна на Любо, Киро, Тодор и Гибона към другите. И последните ми стават все по-несимпатични. Имаше един журналист при Жана, който каза, че от такова шоу излизаш или спечелил, или загубил, съобразно впечатлението, което оставяш у зрителя. И Рут, Донков, Радина и Жени  определено не са от първите. Сигурна съм, че за Икебаната шоуто е вече повече от успешно.

# 274
Определено напрежението от края на играта си казва думата и сега вече всеки ще се покаже такъв, какъвто е. Любо ми беше супер симпатичен до този епизод. Аман от хора, парадиращи с това, че са искрени и казват нещата в очите. Това може да се направи и без да си груб и да обиждаш другия. (Както вече го видяхме и от Жени). Любо можеше много по-добронамерено да си изложи вещата критика. Симпатизирам вече само на Икебаната и Тони, които са определно едно ниво над другите по отношение на възпитание и толерантност. Радвам се, че Тони влезе при циганите, за да го видим и в друга светлина. Определно личи една засилваща се психоатака от страна на Любо, Киро, Тодор и Гибона към другите. И последните ми стават все по-несимпатични. Имаше един журналист при Жана, който каза, че от такова шоу излизаш или спечелил, или загубил, съобразно впечатлението, което оставяш у зрителя. И Рут, Донков, Радина и Жени  определено не са от първите. Сигурна съм, че за Икебаната шоуто е вече повече от успешно.
+1  Peace

# 275
Определено напрежението от края на играта си казва думата и сега вече всеки ще се покаже такъв, какъвто е. Любо ми беше супер симпатичен до този епизод. Аман от хора, парадиращи с това, че са искрени и казват нещата в очите. Това може да се направи и без да си груб и да обиждаш другия. (Както вече го видяхме и от Жени). Любо можеше много по-добронамерено да си изложи вещата критика. Симпатизирам вече само на Икебаната и Тони, които са определно едно ниво над другите по отношение на възпитание и толерантност. Радвам се, че Тони влезе при циганите, за да го видим и в друга светлина. Определно личи една засилваща се психоатака от страна на Любо, Киро, Тодор и Гибона към другите. И последните ми стават все по-несимпатични. Имаше един журналист при Жана, който каза, че от такова шоу излизаш или спечелил, или загубил, съобразно впечатлението, което оставяш у зрителя. И Рут, Донков, Радина и Жени  определено не са от първите. Сигурна съм, че за Икебаната шоуто е вече повече от успешно.
И аз съм съгласна с теб.   Simple Smile Само че на мен Любо ми е антипатичен от самото начало. В моите очи е агресивен позьор, който го дава лежерно-високомерно. А сега показа и комплекса си за малоценност с това присламчване към "богоизбраните". Играе в някакъв собствен филм това момче, в много долнопробен екшън. Киро, Тодор и Гибона са същата стока. А от Икебаната и аз очаквах да е по-лигав, но ми е симпатичен. Понякога се ядосвам, че проявява мекушавост на характера, или по-точно, че не може да я прикрие, а пиявичките като Любо и останалите "мъжкари" от това се хранят. Иска ми се веднъж да ги отсвири с пълно безразличие, защото от това най-много ще ги заболи. Не съм и очаквала дори да поискат да чуят по-старите му песни. Ясно е, че сега се котират само вулгарни простотии, а част от проблема е, че за такива "разбирачи и критикари" времето започва и свършва с тях. Даже не подозират колко са ограничени, а оттам и толкова груби и нападателни. Но глутницата се е формирала и вече напада слабите. После ще си гризат гърлата един на друг - по братски.

dido1302, хубави спомени връща това видео! Laughing

# 276
Икебаната е наистина доста положителен герой в това шоу. Наистина си живее в една такава вселенска хармония (докато не го настъпаха вчера) и обикновено е над нещата. Знае как да се надсмее над себе си, танцува си сутрин рано и е наистина приятно да го гледаш, защото просто е хубав човек. Как си хранеше животните, без да му пречи и да каже нито дума. Жени като се пенявеше, че Величка и Марина пиели от виното и, той с присъщата му интонация и каза- Е и кво ти пука. (това не помогна, де:) Много ме кефи тоя човек ,точно защото не се държи типично за нашите ширини. Когато вчера Любо го засегна, той не му отвърна с типичното - К'ъв си ти, бе..., че да ми говориш за шоубизнес. Ти къде беше, аз като...(Стил Жени).  Разстроиха го, разплака се, но никой не го видя слаб. Имах нужда да има поне един такъв човек в шоуто, за да направи баланса  с агресивните "мачовци", татковци, батковци, които ми е супер неприятно да гледам как се доказват, като се вихрят в мачкане на по-слабите.

# 277
Не успях да гледам целия разговор между Икебаната и останалите,но гледах в началото и съм съгласна с казаното от тях  Peace И на мен ми дожаля за Деян,но не защото го разплакаха-според мен това беше театър  Wink Дожаля ми,защото е тъжно човек с такъв глас и талант да пее за съчки и подобни простотии  Wink А разговора сам със себе си беше леко в повече.От една страна обяснява,че хората са готови на всичко за пари и той е над нещата,но от друга страна и той като всички е в шоуто заради  парите  Laughing
Иначе го харесвам Икебанката,малко в повече ми идва на моменти,но поне е добронамерен и веселяк  Wink

# 278
Не успях да гледам целия разговор между Икебаната и останалите,но гледах в началото и съм съгласна с казаното от тях  Peace И на мен ми дожаля за Деян,но не защото го разплакаха-според мен това беше театър  Wink Дожаля ми,защото е тъжно човек с такъв глас и талант да пее за съчки и подобни простотии  Wink А разговора сам със себе си беше леко в повече.От една страна обяснява,че хората са готови на всичко за пари и той е над нещата,но от друга страна и той като всички е в шоуто заради  парите  Laughing
Иначе го харесвам Икебанката,малко в повече ми идва на моменти,но поне е добронамерен и веселяк  Wink

Съгласна съм с теб, само не мисля че плачът му е театър. Явно е доста чувствителен, много му се е насъбрало и тази коалиция с Вели и Марина му носи само негативи. Първо, че останалите се дразнят, че ги подкрепя и второ, когато на него му е гадно те не са там за него. Вели типично в нейн стил е присъствала на този разговор, изкоментира как го разкъсали, а не си е направила труда да го защити  Peace. Скрие ли се от останалите много знае, а пред тях освен да реве и да мрънка друго не може  Crossing Arms.

# 279
Бре много сте били чувствителни тука е..били го разплакали не знам какво си  Laughing Вие осъзнавате ли, че говорите за мъж и че това ревливо поведение и свръхчувствителност пресоляват леко манджата?  Rolling Eyes Не мога да разбера Любо по какъв начин се големее и звездее при положение, че не е казал нищо с което да се изтъкне той самият? Харесва ли му на Икебаната или не песните му са такива. 20 години бил певец? Е от тея 20 години кой от вас го беше чувал или по скоро слушал (ама сериозно се замислете за това Wink ) преди да пусне "От икебана дървесата..", което стана сравнително наскоро? С кое излъгаха Любо, Киро и Гибона? Кое не е така както те го казаха? Ми просташки са му песните с които натрупа популярност - ФАКТ! Мелодиите са еднообразни - ФАКТ! Има глас и може да пее, а е пробил точно с тези простотии - тъжно, но ФАКТ!  Crossing Arms Бил бохем и бил над нещата ама в същото време вика, че му трябвали ПАРИ като на всички други прагматици дето не хвърчат в облаците и затова е влязъл в това шоу и затова му се налага да слуша коментарите на "четворната коалиция" в базата. И той е drama queen като Величка и Марина нищо чудно, че все заедно ходят лика-прилика са си само дето той не е толкова лицемерен.

Абсолютно Peace
Тук са чувствителни, щото много хора не приемат истината като им се каже в очите - по-скоро я разпознават като нападение или обида и вместо да извлекат поука, се цупят. Детска градина Laughing

# 280
+1  Peace
+ Peace

# 281
И на мен ми дожаля за Деян,но не защото го разплакаха-според мен това беше театър  Wink Дожаля ми,защото е тъжно човек с такъв глас и талант да пее за съчки и подобни простотии  Wink А разговора сам със себе си беше леко в повече.От една страна обяснява,че хората са готови на всичко за пари и той е над нещата,но от друга страна и той като всички е в шоуто заради  парите  Laughing
Иначе го харесвам Икебанката,малко в повече ми идва на моменти,но поне е добронамерен и веселяк  Wink
Напълно подкрепям. С една добавка: човек трябва да си носи отговорност за постъпките, хубави или лоши, в това число и за творчеството. На мен то не ми е забавно, а откровено пошло и просташко. И не ме интересува, ако ще и най-хубавият глас на планетата да има, въпросът е какво прави с него. Пък да направиш простотия и после да ревеш, че някой я е нарекъл така, хайде моля ти се.
Иначе Икебанката е симпатяга с демонстрираната добродушност и чистосърдечие.

Пък онези дето се правят на мъжове, че са си противни, противни са, спор няма, начело с пловдивския всичкоразбирач, Тодор... Въобще то не остана някой симпатичен там, дето да ти се иска да спечели, освен Тони и до някъде Любо. Като при последния не мога да пропусна факта, че за да му хареса жена като Рут, значи нещо не му е съвсем у ред (като тук визирам характера и поведението й, не външните дадености).

# 282
Бре много сте били чувствителни тука е..били го разплакали не знам какво си  Laughing Вие осъзнавате ли, че говорите за мъж и че това ревливо поведение и свръхчувствителност пресоляват леко манджата?  Rolling Eyes Не мога да разбера Любо по какъв начин се големее и звездее при положение, че не е казал нищо с което да се изтъкне той самият? Харесва ли му на Икебаната или не песните му са такива. 20 години бил певец? Е от тея 20 години кой от вас го беше чувал или по скоро слушал (ама сериозно се замислете за това Wink ) преди да пусне "От икебана дървесата..", което стана сравнително наскоро? С кое излъгаха Любо, Киро и Гибона? Кое не е така както те го казаха? Ми просташки са му песните с които натрупа популярност - ФАКТ! Мелодиите са еднообразни - ФАКТ! Има глас и може да пее, а е пробил точно с тези простотии - тъжно, но ФАКТ!  Crossing Arms Бил бохем и бил над нещата ама в същото време вика, че му трябвали ПАРИ като на всички други прагматици дето не хвърчат в облаците и затова е влязъл в това шоу и затова му се налага да слуша коментарите на "четворната коалиция" в базата. И той е drama queen като Величка и Марина нищо чудно, че все заедно ходят лика-прилика са си само дето той не е толкова лицемерен.

Абсолютно Peace
Тук са чувствителни, щото много хора не приемат истината като им се каже в очите - по-скоро я разпознават като нападение или обида и вместо да извлекат поука, се цупят. Детска градина Laughing

Ами това си е ваше мнение.. детската градина мисли обаче, че Деян е достатъчно стойностен човек,за да заслужава поне малко повече уважение, въпреки това с което се занимава, което е направено с ХУМОР.. хора.. незнаете ли какво е това.. Той си пее и прави песните точно както и става всяка сутрин и танцува като куку докато храни кокошките.. той просто си е такъв. защо трябва някой да променя този човек, когато той е просто един бисер, и то с характер, който е достоен за уважение.. дай боже всеки му да има възможността да запази тези качества,които има той, у себе си..
А колкото до това да се казват нещата в очите, аз съм повече от съгласна.. стига да има какво да кажеш и да знаеш защо го казваш. Жалко, че не беше там Рут, много щеше да ми е интересно да чуя нейното мнение..
А и стига сте драматизирали пак цялата история.. Нищо кой знае какво не е станало.. Какво толкова ви дразни, че някой изразихме мнение, че ни е станало кофти от това, че Деян се разплака ooooh!

# 283
Много мъчно ми стана за Икебаната.Много добър и чувствителен човек е,голяма рядкост е да намериш такъв човек днешно време. Tired Нещата ,които му казаха,са така,но можеха да му ги поднесат по различен начин,а не всички да го нападат.

# 284
Айде сега бил стойностен не знам си какъв бил все едно цял живот с него сте живяли и му знаете и майчиното мляко дето се вика. В момента точно вдигате шум за нищо и му се връзвате на пиеските дето ги разиграва от екрана. Вярно че жените обичате мелодрама ама малко от малко не се ли усещате за някои неща? Икебаната е свръхчувствителен ама винаги се изкарва той правия и безгрешен и никой не може да го критикува. Я си припомнете като се беше набрал на Карбовски, че бил го нарекъл гей или нещо такова и тогава с Азис спореха дали бил мъжествен или женствен и въпреки, че цяла България вижда, че е женчо той твърдеше точно обратното и мазната Василка се видя в чудо тогава. Как да обясниш нещо на човек, който не може да приеме истината и се засяга от най малкото нещо колкото и да са прави другите? Не ви ли напомня на някого? Примерно на другата "жертва" в базата Величка?! Същата работа стана сега и с песните му Любо, Гибона и Киро му казаха директно в очите истината ме нещо друго и той веднага взе да се ровичка в дълбините на чувствителната си душичка колко бил неразбран, колко бил онеправдан...смях в залата! Не забравяйте и друго сигурният път към финала в такива предавания често формулата на успеха минава през точно ролята на жертвата и според мен такива като Велислава и Икебаната (въпреки, че за него нищо не е сигурно) ви манипулират много ловко с тези неща правейки от мухата слон. Wink Тея монолози сълзливите и заигравките с камерите са ми ясни...защо не подсмърча само ами тръгна да се обяснява и да философства?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт