КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 253
  • 666
  •   1
Отговори
# 600
А всъщност връзката със снимките ми е следната : ако казва че блудството се е случило някога  в детството и , някак си за мен не е логично на 18 години да " супер мацка " , а на 23 някаква "смотла" , каквато го играе в момента . Ако казва ,че се е случило преди една година например - по бих могла да приема ,че може и да се е случило . Аз просто не и вярвам на Велислава - това си е моето мнение . Тя за мен винаги си намира някой , който да обере негативите вместо нея , а тя да си остане , неразбраната , отритнатата и т.н Дори Жени Калканджиева в онзи скандал , по скоро настъпваше Марина и продължи с нея да се захваща ( тогава Велислава горе-доло като че беше приела извинението на Жени) . В скандала с Рут - Спомняте ли си какво каза Рут , че Велислава съжалявала и и се извинила или нещо от сорта беше ). За мен Велислава е като фурнаджийска лопата .
Било се случило съвсем в детството като се преместила сама при чичо си. Само дето дори и не се е случило, защото те казват, че е имало ОПИТ за блудство и е избягала от тях. Малко го водят все едно сама се е оправяла, а тя и семейство има и сестра, те къде са били по това време? Това също е травматизиращо, ама квото и да си говорим не е изнасилване. Въпреки, сега като го казвам точно се вписвам в поговорката "на чужд гръб и сто тояги са малко". Пък и какво за нея е опит за блудство? Една приятелка таксиметров шофьор се беше опитал да я целуне когато слизаше от таксито, това дали се счита, пък тя доколкото виждам не се е бъгнала така. Дори и да не е Къртицата с миналото й, с държанието й, с всичко около нея, нещо ни баламосват.

# 601
  • España
Здравейте!

От известно време си мисля   newsm78 Колко ли ще е разочарован Тодор ако се окаже,че Кирчо Ефремов е къртицата?
Да,сигурно....още повече,че Тошето с такова настървение го "ОТРОВИ"..... hahaha hahaha
То може и  Веселякът-Батко да "изненада" накрая  newsm78......
Не мога да разбера,к'во толкова се "разделяли" по лагери,коялиции....за мен всички са си като едно голямо "италианско семейство" -ето ,на, имат Батко,Татко,Майка.....на някои майките им даже се споменават по малко "по инакъв начин " от време на време  Mr. Green .....даже и бебенце ще си имат...какво толкова  newsm03....Само Моро и Моровица са "малко карашик"( да влезем  в интонационната среда!),ама те и без това са си в изолатора....при "кларнето".......,

# 602
Къртицата съм сигурна ,че е "избрана" още в началото! Както и съм сигурна,че реално още не се е активирала!  Peace Ако аз примерно бях такава просто щях да си трая,да си изпълнявам мисиите и...като всеки редови участник да си живея "на воля в базата"!  Mr. Green Тоест -тактиката е "липса на тактика" те и без това сами си се провалят понякога, карат се ,спорят,изживяват се като детективи.... Rolling Eyes И така до финала! smile3521
И в този ред на мисли,предлагам да се концентрираме повече върху "символите" , а не толкова върху "действията на участниците"! Wink

Аз вече заради това държание на Велислава,  започвам да си мисля, че тя е Къртицата и много добре си играе играта. Не мога да я свържа в момента с всички жокери, ама това за хамелеона се връзва, пясък- море, кораб- все пак живее във Варна. Де да знам, може и другите да се навържат! Пък и много малко знаем за нея. Когато гледах чуждите предавания жокерите бяха толкова многозначни и толкова далеч от това, което човек би си помислил не на първо, ами на десето място, че уредите за фитнес могат ЕДВА ли не да се свържат с това че постоянно Велислава повтаря как иска да стане по-силна...или някаква такава измишльотина, която никой наистина няма да се сети. Като ги навържат ще звучи логично, ама....

# 603
# 604
Здравейте!

От известно време си мисля   newsm78 Колко ли ще е разочарован Тодор ако се окаже,че Кирчо Ефремов е къртицата?
Да,сигурно....още повече,че Тошето с такова настървение го "ОТРОВИ"..... hahaha hahaha
То може и  Веселякът-Батко да "изненада" накрая  newsm78......
Не мога да разбера,к'во толкова се "разделяли" по лагери,коялиции....за мен всички са си като едно голямо "италианско семейство" -ето ,на, имат Батко,Татко,Майка.....на някои майките им даже се споменават по малко "по инакъв начин " от време на време  Mr. Green .....даже и бебенце ще си имат...какво толкова  newsm03....Само Моро и Моровица са "малко карашик"( да влезем  в интонационната среда!),ама те и без това са си в изолатора....при "кларнето".......,

Joy Joy Joy  newsm10

# 605
Мен специално Тошко много ме дразни! Селски тариката,направо Номер 1!

# 606
  • España
Мен специално Тошко много ме дразни! Селски тариката,направо Номер 1!
А от скоро и"ОТРОВИТЕЛ" не забравяй!  newsm53

# 607
Аз от вчерашното си мнение започнах да се самонавивам за Велислава...Заради видеото, посветено на нея, където за пръв път ми се стори не толкова искрена, заради думите на Тони да не я подценяваме...В крайна сметка ние не знаем как протича кастинга, какви въпроси им задават. Може в някакъв тест да е проличало, че Велислава е претърпяла насилие и тя да го е разкрила в последствие, т.е. да не е искала в началото. В този смисъл може би точно пордукцията след това иска ние да знаем този факт. Зрителят никога, ама никога няма да заподозре жертвата в играта, така си мисля и би било брилянтно. Сигурно и за други участници се е разбрало нещо по-лично по време на кастинга, но само това на Велислава се преекспонира сякаш. Изгледах вчера и визитката и и ми направи впечатление последното изречение - Животът и е като филм, а нейната роля достойна за Оскар...

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 14:36 от quinousmene

# 608
На мен лично изключително неприятен ми беше монолога на Велислава с  камерата снощи , когато Гибона се чудеше кво и става  Mr. Green. За мен тя е страхотен манипулатор . Извънредно комплексиран човек , а такъв човек е готов на невиждани подвизи . Аз лично си имам работа в личен план  с такъв човек - подтискан в живота си и извънредно комплексиран - чудеса може да  направи , ти си приказвай , говори му , няма да се разбереш никога - мозъка полиран , винаги е прав и си знае неговото и всъщото време е абсолютно без задръжки да мине през теб щом се налага

Mдааааа.....Съгласна съм на 100% Peace От ден първи не я харесвам.Нагажда се,иска да бъде харесвана от всички на всяка цена,позволява да бъде мачкана и обиждана...а същевременно съм убедена,че е способна да се защити,но страхът от това,че ще направи лошо впечатление я спира.Манипулатор е,но от тези на които им идва отвътре,без да го правят умишлено,без стратегии.Изключително неприятен типаж за общуване Peace Има много хора,които се лъжат по миловидният първоначален вид,но тук има пластове,които могат да ти завъртят главата.Напълно съм убедена,че тя е от този тип хора,които крият в себе си много агресия и не бива да се подценява,именно поради факта,че е изградена от безброй комплекси.
В предаването "Съблечи си късмета" подозренията ми за нея се потвърдиха.Имаше моменти в реакциите и към близките,в реакциите при загуба на пари..Може да не е Къртицата в Къртицата,но съм убедена,че е къртица в живота

# 609
Аз лично смятам ,че къртицата е най-безкрупулния и безпринципен човек измежду тях . И тъй като жокерите може да бъдат навързани и свързани по стотици начини от стотици хора и всеки човек ще си намери негова собствена логика в това  Mr. GreenА шоуто почти свърши вече , време не остана , а къртицата не е разкрита и няма да бъде и другата седмица си мисля , защото зрителите ще се вторачат в Кирил , играчите в Марина отново - най вероятно . Та аз вече се замислям повече върху психологическата страна на въпроса , кой е къртица- кой е с психиката на къртица и на кого не би му пукало от това ,че е къртица . Психолозите са избрали за къртица  човек , който си има заложено в характера това качество .Освен това смятам ,че това ще е човек с не особен но добро материално положение , защото съчетано първото с второто - става наистина взривна комбинация  Mr. Green.

# 610
Вярно ли е, че Рут е абортирала?!

# 611
  • España
Аз лично смятам ,че къртицата е най-безкрупулния и безпринципен човек измежду тях . И тъй като жокерите може да бъдат навързани и свързани по стотици начини от стотици хора и всеки човек ще си намери негова собствена логика в това  Mr. GreenА шоуто почти свърши вече , време не остана , а къртицата не е разкрита и няма да бъде и другата седмица си мисля , защото зрителите ще се вторачат в Кирил , играчите в Марина отново - най вероятно . Та аз вече се замислям повече върху психологическата страна на въпроса , кой е къртица- кой е с психиката на къртица и на кого не би му пукало от това ,че е къртица . Психолозите са избрали за къртица  човек , който си има заложено в характера това качество .Освен това смятам ,че това ще е човек с не особен но добро материално положение , защото съчетано първото с второто - става наистина взривна комбинация  Mr. Green.
Е да ,де,ама нали,от друга страна в това мащабно предаване "нищо не е такова,каквото изглежда"!  #Crazy
Аз лично хич даже няма и да се изненадам ,ако на Финала, Иван и Андрей заявят,че през цялото време "Къртицата" ни е "гледала" от екрана с всяка една заставка! Визирам "Лицето" от Логото ...примерно.... newsm78...

# 612
Аз лично хич даже няма и да се изненадам ,ако на Финала, Иван и Андрей заявят,че през цялото време "Къртицата" ни е "гледала" от екрана с всяка една заставка! Визирам "Лицето" от Логото ...примерно.... newsm78...

кое лице имаш предвид по.точно?

# 613
  • София
Сега изгледах участието на Велислава в Съблечи си късмета. Та тя не отговоряше на въпросите. Добре, че бяха близките й и късмет. Сама отговори единствено на последния, който беше ужасно лесен.

# 614
  • España

кое лице имаш предвид по.точно?
Онова зеленото на хълма,над който прелитат хеликоптери. Сори,по-точна не мога да бъда в момента...в смисъл да се подкрепя със снимков материал...Но,още съвсем в началото коментирахме,че "този хълм" поразително прилича на човешко лице и то би могло евентуално да е на нашия Къртичок!!! Аз ,както казах по-горе съм много по-склонна да анализирам символите и подадките от екипа на продукцията,от колккото реакциите на участниците! За мен Къртицата "се е включила на автопилот" и ще си лежи до Финала така...пък другите нека да си се дърлят кой провалял мисии,кой бил силен,кой бил слаб и т.н.т! Повтарям- според мен в такава ситуация "най-добрата тактика е да нямаш тактика"!

Общи условия

Активация на акаунт