Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 091
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Честит празник, Пандичка!
Паничка, не знам ... може кистата  и миналия път да е била там, макар че тогава нищо не ми каза, да не я е видяла... Сега като окопотих си спомням, че спомена нещо и като непукнат фоликул.
В петък пак съм на преглед и на пълни изследвания и ако тогава вече има нещо притеснително ще потърся и 2-ро мнение, че не мога да живея в паника.

# 496
Когато усещам тежест или болки се страхувам страшно много, може би защото все чувам в отговор от докторите, че болките не са естествено нещо при ранна бременност, може би защото ми е първа бременност, а може би защото от две ембриончета остана 1 /след кървене/ ... Sad  Ако имате други по-оптимистични отговори на това защо болят коремчетата ще се радвам да ги чуя !

# 497
Честит празник, Пандичка!
Паничка, не знам ... може кистата  и миналия път да е била там, макар че тогава нищо не ми каза, да не я е видяла... Сега като окопотих си спомням, че спомена нещо и като непукнат фоликул.
В петък пак съм на преглед и на пълни изследвания и ако тогава вече има нещо притеснително ще потърся и 2-ро мнение, че не мога да живея в паника.

Това което знам е, че е възможно растящият фоликул да не се пукне, а да продължи да нараства - и по същество представлява яйчникова киста. От друга страна, възможно е след  пукането на фоликула да настъпят промени в жълтото тяло на което също му казват киста.

# 498
  • софия
Честит Рожден Ден, Пандичка!
 newsm59  smile3525
Много успехи ти желая, лека бременност и най-прекрасния подарък през януари да го "разопаковате"!
Весел празник!

# 499
Честит Празник на Пандичка! Да имаш най - вкусните крачета за целуване на малък пандичко през януари. А до тогава да ставаш все по-хубава, по-мирна и весела мама и съпруга.  Hug  bouquet

Поздравче за теб и всички други да си останем вечно млади, ако не друго заради децата ни.

# 500

Панди, честит рожден ден! Желая ти една много красива и спокойна бременност и едно сладко малко бебешорче! newsm51

# 501
Пандичка честит рожден ден! newsm59 Tada  bigdance2  Желая ти лека и безпроблемна бременност  preggo и един пухкав бебешор newsm30     newsm38 Gift Gift Gift

# 502

Пандичка , Честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти спокойна и щастлива бременност, леко раждане и
прекрасно бебче през януари   ylinfant

# 503
Пандичка, ЧРД!  bouquet
Момичета, като е станало дума за дискомфорт, искам да попитам кръст обажда ли се у някоя? Ей, не помня как съм била с предходните бременности, ама с тая от всичко се уморявам по-лесно, от всичко ме е страх и във всичко се вглеждам! Ей на, днес ме е защракал нещо кръст (малко се преуморих) и сега се чудя имала ли съм такова усещане и преди. На вас случавало ли ви се е?

# 504
Честит Рожден Ден Пандичка,   bouquet
Бъди здрава, щастлива и лека бременност! Весел празник!

# 505
Честит рожден ден Пандичка!!Жива,здрава и много успехи.Най-леката бременност и едно прекрасно бебче ти желая : nbirthday newsm59  bigdance2  love001

# 506
Пандичка, ЧРД!!! Да си жива и здрава, прекрасна мама! Да си обичана и обгрижвана! Трупай обич, грижи и мечти, за да ги дадеш на най-сладкия вързоп след 8 месеца  Hug

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 13:51 от irchick

# 507
miika, и мен ме наболваше кръста вчера и онзи ден. Даже затова се засилих да отида на лекар най-накрая. Забравих обаче за болките и въпросите около тях след като разбрах, че имаме сърчице  Embarassed
Казах на шефовете. Просто - уникални! Такава радост, такива усмивки   jumpuu  jumpuu  jumpuu няма такива душанчовци  Heart Eyes Казаха, че ще чакат 3-ти месец да се черпим  Heart Eyes

# 508

Пандичка,Честит празник!

Да сте живи и здрави и ти,и цялото семейство!
                                                 Желая Ви най-прекрасния подарък през януари!
                                                                                 Hug

# 509
Панди, честит рожден ден мила. Бъди жив и здрава, пожелавам многооо късмет и усмивки и щастливи моменти, особено Януари 2014  newsm59   bigdance2 Tada

ПОООООДАРЪЪЪЪКААА  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт