Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Севлиево
По повод на отговора на мъжа ти Кайлис, като родих и докторката ме пита...Не питаш какво е? ...Отговорих и...Знам че е момче, няма смисъл да питам. Имах предчувствие, имах и сънища, но и ехографа беше добър.

# 526
Пандичка,       newsm59

Бъди здрава, много обичана и спокойна жена и майка!   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти една прекрасна бременност, изпълнена с положителни емоции и приятни вълнения.  Joy txtloves balloon hug newsm68 newsm44 newsm51 newsm03 newsm53 preggo
И нека годината ти завърши с едно здраво и спокойно бебче!
 Hug

@matevska: да, аз имам куче - черен лабрадор, много див, игрив и въобще пълен с енергия. Как мина прегледа днес?

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 17:22 от Riela

# 527
Пандии    nbirthday  bigdance2  ura Tada bdbaloni happy bd hbday Kissing Heart

# 528
  • София
Момичета, искам да ви попитам вие всички ли сте омъжени? Защото аз не съм. И ако има такива от вас, които са наясно, моля ви да ми кажете има ли някакво значение в случая и как е по-добре за детето? Не ме вълнуват неща от типа, че някой си щял да каже, че детето ми е извънбрачно, а по-скоро от гледна точка на облаги или дали ще ми създаде това някакви затруднения за помощи, детски градини и т.н. Или пък може да е предимство. Ако няма нищо тревожно, точно сега не ми се занимава да храня 200 гладни роднини с кебапчета. Иначе и говорихме с моя приятел да отидем да се подпишем, но после ще ни се разсърдят родителите, че не са били поканени на сватбата. Ако  ги поканим, няма да ни се размине с едното подписване, ще трябва рокля, костюми, цветя... абе познавам си ги поне моите и знам, че няма да мине номера.

# 529
Никакво значение няма, освен приказките на роднините.

Всъшност има значение само при раздялата и издръжката.....може да се иска по голяма издръжка както за майката така и за детето , както и да се обитава съвместното жилище до навършване на 18 години на детето.....това е ако сключиш граждански брак. Плюс разни други административни облекчения, но не навсякъде.

# 530
Моето детенце, което съм почти 100 процента убедена , че ще е момченце/ чувство просто, а и преди да видя две чертички сънувах, че сме на село с мъжът ми и седим вкъщи с една чеяена количка, а вътре момченце и се изправя да се надвесва над количката и мъжът ми мрънкаше : -дръж детето, че ще го изпуснеш, на другият ден се събудих и си викам ееех кога ли..., а съм била бременна вече, още помня чертите на лицето на детенцето и , че беше мом ченце  Heart Eyes/   Та термина ми е рожденният ден на мъжа ми. От неговият род, брат му има две дечица и двете са Януари  Mr. Green Mr. Green Има някакъв Ябуарски ген в техният род.  newsm78

Някъде бях чела, че жената най лесно забременява около своят рожден ден.....ама това с Януарските бебета в рода ни разби всякакви теории  Mr. Green
И при мен е станало точно покрай РД  Laughing

Пандичка честит рожден ден и от мен  newsm59 nbirthday

# 531
И в нашия род преобладават зимни бебета - аз, дъщеричката ми, братовчеда им, леля ми ... всички сме Декември! Един братовчед Ноември и сега бебока Януари .. Просто пролетта подтиква към бебеправене  Joy

# 532
Всички се опрашват  newsm62 newsm63

# 533
  • UK
Пандичка  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada newsm18  bigdance2  costumed034 Tada

Много ми се гади хора Sick как се справяте вие?

# 534
Коконка, и на мен хич не ми е готино ... само да мине 12 седмица (дано да е дотогава Praynig) и ще се съвземем  Heart Eyes При мен май вече нищо не помага ...  Sick

П.П.  Запазих си час за ранна фетална на 10.07 , но при Марков, а толкова много исках при Томова .. просто почивали точно тогава, когато аз съм в определените седмици за изследване (егати късмета, а? #Cussing out) И при двамата съм ходила - от Томова останах очарована просто, но уви ...  Confused

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 18:09 от toridim

# 535
Ние не сме женени, но пък смятаме да се подпишем септември месец. То така си бяхме решили още преди да знаем за бебо. Няма да има сватба, булка , младоженец ...и т.н. И двамата не си падаме по тези неща, пък и нашите са съгласни. Наясно са че живеем на квартира и мислим да си купуваме жилище скоро, така че нямам излишни нерви и пари за 200 гладни. Mr. Green

# 536
Матевска и аз имам куче ( лабрадор ), което страшно много обичам и ми е супер гадно, че не мога да му обръщам внимание и да си го разхождам като преди. Виждам го, че е много тъжен, но няма как. Много е див и игрив, обича да  ми скача и да ми се лигави и поради тази причина се пазя от него.

# 537
Цветно: същата работа е и при нас. И аз се пазя, че той скача много от радост, а си е 30кг.
Ето го до мен се е строил вече и чака да излизаме, а мен така да ме мързи, но ... тръгваме  Simple Smile

# 538
Момичета, ние с мъжа ми също не сме женене и пак си ми е мъж и аз съм неговата жена. Страшно много се обичаме и съм далече от мисълта за сватба. Не са ми такива мечтите. Заедно сме от няма и една година. На 20.06 ни е годишнината. Любов от първи поглед. Живеем от половин година заедно и с всеки изминал ден го обичам все повече. Детето ни ще има и баща и майка, не някакво Свидетелство за брак. И с него и без него, детето според мен е най-важното да има СЕМЕЙСТВО. Другото е подробност. Не съм против сватбите, даже много обичам да ходя, но не са за мен.

# 539
Riela, нашият е 40 кг. И общо взето никой вече не иска да го пазхожда освен мен, но да съжаление аз пазя леглото. А пък едва ли ще е добре да ве дърпа и тегли в моето състояние.

Общи условия

Активация на акаунт