Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 081
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Севлиево
Пандичка, честит рожден ден и от мен! Живот и здраве най хубавия подарък ти пожелавам през януари!
Ние с мъжа ми ще сме рожденници около термина, така че ще очакваме изненада тогава, само здраве да е. Иска ми се да си има своя дата детето, но каквото е рекъл Господ.

# 511
  • София
Пандичка, честит празник и от мен!!!!  baloni Да си жива и здрава и да родиш прекрасно бебче.
Момичета, за болки в корема но-шпа! То предотвратява контракциите на гладката мускулатура, а болката е точно от контракциите на матката. Те пък не са съвсем желателни в случая. Затова си пийте но-шпа:).
Относно обезкосмяването, аз на триъгълника не мога с бръснач, само кола маска. Как да действам сега??? Ако почна да се бръсна, после кола маската ще ми излезе през носа първия път. О, ужас Sad Rage

# 512
  • София
Ние с мъжа ми ще сме рожденници около термина, така че ще очакваме изненада тогава, само здраве да е. Иска ми се да си има своя дата детето, но каквото е рекъл Господ.
Брат ми се роди на рождения ден на баща ми Simple Smile))))

# 513
Моето детенце, което съм почти 100 процента убедена , че ще е момченце/ чувство просто, а и преди да видя две чертички сънувах, че сме на село с мъжът ми и седим вкъщи с една чеяена количка, а вътре момченце и се изправя да се надвесва над количката и мъжът ми мрънкаше : -дръж детето, че ще го изпуснеш, на другият ден се събудих и си викам ееех кога ли..., а съм била бременна вече, още помня чертите на лицето на детенцето и , че беше момченце  Heart Eyes/   Та термина ми е рожденният ден на мъжа ми. От неговият род, брат му има две дечица и двете са Януари  Mr. Green Mr. Green Има някакъв Ябуарски ген в техният род.  newsm78

Някъде бях чела, че жената най лесно забременява около своят рожден ден.....ама това с Януарските бебета в рода ни разби всякакви теории  Mr. Green

# 514
  • София
Моето детенце, което съм почти 100 процента убедена , че ще е момченце/ чувство просто, а и преди да видя две чертички сънувах, че сме на село с мъжът ми и седим вкъщи с една чеяена количка, а вътре момченце и се изправя да се надвесва над количката и мъжът ми мрънкаше : -дръж детето, че ще го изпуснеш, на другият ден се събудих и си викам ееех кога ли..., а съм била бременна вече, още помня чертите на лицето на детенцето и , че беше момченце  Heart Eyes/   Та термина ми е рожденният ден на мъжа ми. От неговият род, брат му има две дечица и двете са Януари  Mr. Green Mr. Green Има някакъв Ябуарски ген в техният род.  newsm78

Някъде бях чела, че жената най лесно забременява около своят рожден ден.....ама това с Януарските бебета в рода ни разби всякакви теории  Mr. Green
Ами то януарския ген идва от там, че явно либидото им се засилва през пролетта  Mr. Green

# 515
Прахче, пожелавам ти най-прекрасното момченце  Heart Eyes
Синът ми, мъжот и свекър ми са родени през 5 дни - всичките в един месец. Явно наистина има месечни гени по родовете  Laughing
babyface76  , нашите са заченати по Коледа - Нова година  Laughing

# 516
Пандичка,    newsm59  

Много, много здрава и много обичана! Една много лека бременност и най-хубавия финал - страхотно бебче! Весел празник и НАЗДРАВЕ!!! Simple Smile

# 517
Пандичка Simple Smile Много здраве и щастие!

Аз на преглед ще ходя, а на вън се заформя буря  Grinning

# 518
Извинете за спама .. Някоя от мамите има ли куче ?

# 519
  • Севлиево
Сънищата, ако се научиш правилно да ги разгадаваш са много показателни. Аз мислех че ми е рано да сънувам това бебе, но го сънувах, беше момиче. Сънувала съм бебето на братовчедка ми в ноща преди да иде на ехо да му видят пола на бебето и познах.

# 520
Момичетааа, боли ме корема... Долу в дясно. Усештам го като пронизване. Преди 2 часа пих но шпа. Мога ли пак да пийна сега или да изчакам още.

# 521
  • София
Момичетааа, боли ме корема... Долу в дясно. Усештам го като пронизване. Преди 2 часа пих но шпа. Мога ли пак да пийна сега или да изчакам още.
Не знам дали може през 2 ч, но пий по 3х2 щом те боли.

# 522
Момичета, и почивка трябва ако не се чуствате добре  Peace Не разчитайте само на лекарства, ако има неразположение  Hug

# 523
  • софия
 Grinning Момичета, и аз сънувах, че имам бебе ( момченце) някъде малко след като съм забременяла. По принцип не си помня сънищата, но този беше някак по "ярък" и запомнящ се и често след това ми се въртеше в главата и.. и въпреки че не очаквах и лекарката ми беше казала, че няма как да стане.. все ме глождеше и се чудех означава ли нещо ..Simple Smile Е явно за сега ДА!

# 524
Пандичка, честит празниик! Здрава, усмихната с лек и безболезнен финал и пухкава топчица накрая! Иначе аз предчувствия нямам, с бъдещата как когато бях бременна ММ беше изчислил статистически, че ще е момиче и до последно така казваше. Като видяхме пола му се обадих да му кажа и го питах "Искаш ли да знаеш какво е?", А той ми отвърна "Аз нали ти казвам от първия ден, че е момиче, няма да ми кажеш нещо ново"..Аз тогава нямах предчувствие, и сега нямам - явно съм много безчувствена

Общи условия

Активация на акаунт