Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 747
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
pyrshi, мен и физически и емоционално ми се отразява бременността, като се има в предвид, че съм по природа адски притеснителна. Но ще потърпя още малко до 10,06.

# 76
всичко ще е наред Simple Smile 10.06. , ей къде е, мила.... януари как ще дочакаме, без да откачим Grinning Grinning Grinning

# 77
Олеее, не знам до януари какво ще правим, то ще бъдат едни трепети вълнения- хубави, разбира се -за всички ни... Grinning

# 78
аз днес реших , че 6 с. и 2 дни са предостатъчно да регистрираме пулсациите.
прегледаха ме и с коремния и с вагиналния  -НИЩО!!! нищо не трепва!!! един мощен рев последва, до толкова, че даже мъжът ми си заряза работата да ме успокоява. Отидахме при друг лекар и там всички видяхме - пулсче....
Hope Stevenson, лекарят, който ми намери пулсчето на излизане ми каза, че ако е писано нещо да се случи с бебето аз няма как да го предотвратя.  9 месеца да лежа по гръб, няма да го спася. Природата го пази . Ако е решила тя-ще се роди, ако не - по-добре да не се ражда.....
Много философски звучи ... аз днес го изживях....
Винаги търсете второ мнение!!!

Честито за сърчицето Simple Smile))
Иначе да кажа, че аз хич не съм съгласна с хипотезата за естествения отбор. Щях да имам второ дете сега, ако не битуваше схващането, че "така е по-добре". Има много неща, които могат да се направят. Просто не може да се направи всичко и на всяка цена...

# 79
Благодаря Simple Smile всички ще туптим мощно скоро!!!

и аз ако я подкрепях, нямаше да търся второ мнение. Много неща могат да се направят, разбира се....

# 80
matevska, видя ли, че всичко е наред  Hug
pyrshi, честито!   bouquet  Липсата на симптоми нищо не значи! Аз също нямам. Всички раждали около мен ми се смеят като се запритесня, че съм безсимптомна - въпрос на организъм Simple Smile

# 81
  • гр.Варна
Честито matevska Hug  bouquet  bouquet
Момичета,аз явно съм стояла на течение или климатика ме е ударил в гърба и съм със зверски плексит....така ме боли под лопатката на гърба Shocked Rolling Eyes Rolling Eyesчак снощи не можах да спя!Надявах се болката да поотмине,но уви!Блаженни са вярващите:(
Някой знае ли бабини рецепти за това?Не ми се ходи на лекар,а и какво ли ще ми изпише.....аз си пиех преди мовалис и милгама и ми минаваше,но те са абсолютно противопоказни при бременни...
На всичкото отгоре ходя и на зъболекар,защото ми падна част от пломбата на 1 зъб.Оказа се,че имам огромен кариес под пломбата и трябва доста пилене,а много боли.И там трябва да ми слагат упойка,но се пазя,че в момента се оформят органите на бебче и ме е страх да не му навредя...
Въобще съм цъфнала и "вързала"Simple Smile))))
Лека и спокойна нощ! Hug Hug

# 82
mama_na_kiki, можеш да масажираш болезненото място с парче лимон/десетина минутки/ Много неприятно  Rolling Eyes бързо да минава  Hug

# 83
Добро утро и от мен! изчетох ви и сега мога да докладвам.
Имам си плодно сакче, отговаря на 5-6 седмица, въпреки че в амб. лист докторката писа 4г.с..
Следващ преглед на 14.06., за да чуем сърчице. Praynig
изписа ми неофолик 2х1/ от една година насам вземам по 1 таблетка сутрин/,
едно хомеопатично за стимулиране на задържането, днес като го купя ще ви напиша името
/нещо като сепия го чета от рлецептата/
утрогестан капсули 2х1
Питах и дали има смисъл да правя ЧХГ заради миседа от миналата година - каза, че едва ли ще покаже нещо по различно от вагиналния ехограф.
Така, че съм обнадеждена и стискам зъби до 14.06.
Седмицата ми започна страхотно! Успешен ден на всички!  Hug

# 84
Добро утро. Тази нощ спах малко по-добре и на сутринта не ми се ставаше.

Хубав ден ви пожелавам с хубави емоции.

# 85
mama_na_kiki дано да се оправиш по бързичко  Peace за бабешки лек при настинка знам хубав масаж и после да си поспиш както ти е затоплено мястото/по принцип със спирт или ракия ,но в никакъв случай сега докато си бременееш/ може да ползваш бебешко олио. Simple Smile
jj77 това,че си имала мисед миналата година въобще не го мисли,моят  беше съвсем скоро и  имах някакво вътрешно чувство,че всичко ще е наред  и е така дай боже и за напред да е  Praynig

# 86
Добро утро и от мен.Пожелавам ви един усмихнат ден без лоши неразположения и лоши мисли:-)  bouquet  bouquet  bouquet

jj77 честити добри новини. Все так хубави новини да има в темичката.И само хубави новини да има и за самата теб. Стискам ти палци

Да ви призная тайничко  благородно ви завиждам - незная как ще издържа до 07,06,2013 за да знам че и моето бебче е добре. Мъжът се шегува с мен че е наред той да има близнаци в рода ха-ха, а аз само като помисля и се хващам за главата - но както се смеем с него каквото или каквито и да са няма да ги върнем :-
Четох че за някой мами вълнението е малко по-малко и по-различно с второто. Аз пък място не мога да си намеря от щастие и така се вълнувам сякаш ми е за първи път особено и като гледам как малкият препуска си ги представям в двоен размер.
Вчера питах баткото иска ли братче или сестриче бебе с което да може да си играе като порасне, а той се замисли и каза "да мама ходи купи бебе газина ( в превод магазина)" е умрях от смях

mama_na_kiki дано се оправиш по-бързо много е неприятно да те боли така-аз незная но няма ли някой хомеопатичен крем за тази цел

# 87
  • UK
Добро утро и от мен Hug
днес без малко да повърна  Mr. Green докато си мия зъбите ooooh! закуската със зор я изядох, пак по същата причина ooooh!а кафето не мога да го помириша дори, гадост Sick
jj77 много хубави новини, честито! Hug pyrshi, честито!   Hug
Мама на Кики аз пък май съм чувала обратната теза, че на зъболекр и въобще упойки можело да се ходи в първите месеци, ама не съм сигурна, че е така
newsm78

# 88
2-3 дена се изгубих и сега не мога да ви дочета.
Добре дошли на новите.
Честито на всички които вече са видяли точиците.
Стискам палци на всички с проблеми - дано си задържат малките точици  Hug

Аз съм добре, като изключим апетита  Whistling От сега си похапвам стабилно, мъжо ме бъзика че трябва да ям за двама, ама после кой ще сваля кг. Че с дъщерята отидох да раждам 95  Embarassed

По- назад сте говорили за морски почивки. Аз ходих на море в средата на 8-я месец  Mr. Green Попътувахме към 250км. Въпреки че бях като кит и даже ме беше срам да се съблека, си изкарах много приятно  Peace Тази година също няма да пропуснем. Смятаме след рд на малката 02.08 да отидем на моренцето  Mr. Green И вече нямам търпение. Много обичам морето и така ми се ходи...

Някой по-назад беше писал че от сега гледа колички и легла. Аз какво да кажа като си имаме детски магазин и сама си работя - постоянно от такива неща съм заобиколена. До сега ми беше лесно - давах съвети на клиенти, ама като става въпрос за мойто, малкко по-различно идва - не може какво да е  Peace

Желая ви само положителни мисли и емоции Peace Аз отивам за закуска, че нещо все да стърже  Embarassed

# 89
Благодаря на всички за подкрепата! Аз май нямам какво да направя, освен да чакам и да си пия но-шпа, което вчера забравих, фолиева киселина и биозин мама, просто за всеки случай... На трети юни вече ще видим.

Мама_на_Кики, ние вкъщи се мажем с Перскиндол, но не знам доколко се препоръчва при бременност; съдържа етерични масла, не съдържа ибупрофен като повечето такива гелове.

Общи условия

Активация на акаунт