Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Gone with the wind
Пете, само още 8 и футболния отбор е готов.  Hug

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 136
Привет и от мен Heart Eyes
Рая оправяй се бързо  bouquet
Успехче  и аз не знам от колко стартирам,а и до момента само аз в къщи си го меря Laughing добре че е форума да науча Wink
На мен от самото начало нищо не ми се е прияждало,а сега само на праскови налитам Embarassed
veselotof пиши за Кирчо ,много е интересно Hug
Пете честит stork-boy имаш опит Wink
Аз съм с предупреждение да лежа Cry не изцяло но .. сега ще пада мързелуване Confused
Амели супер е одеалцето,аз не знам къде ми е стомаха ама ям като малко коте Laughing
Ани по едра ли върви госпожицата?

# 137
Ехеее, само от сутринта не съм влизала и имах да чета 100 страници Joy
Петееееее, не ме чуваш аз като ти казвам, че с тоя сън Антон ще е мъж детето няма кой да чува Crossing Arms Hug аз пък винаги съм искала син, ама уви гените на моя са по-силни и е момиче, поне за сега де Embarassed а че исках да ти кажа радвай се, че генетично момчетата са на майката имаш сулни гени Mr. Green
Кирчо е вече част от септемврийските бебета само дето е майско, ама нищо в тая тема е записан Naughty
Аз пък се уморих с конфитюра от ягоди и сега почивам в бг мамма Heart Eyes
Бързо мамите дето ни четат само да се отчетат, няма само ние тука да се оплакваме като стари баби Joy
А щях да казвам за вените нормално е от увеличения обем на кръвта и налягането на краката да се получат разширени вени, дигане на високо и студени бани и консултация с доктор, казват че после минават ама мене не ми се вярва Whistling

# 138
Здравейте момичета,записвам се в новата тема.Като ви слушам как се оплаквате се чудя бременна ли съм  newsm78 На мен всичко засега ми е ок килограмите са +5 и с нервите съм много добре,само дето отвреме навреме някой хора ме дразнят с приказките си:че едва ли не последните месеци от бременноста са като филм на ужасите и после като родиш все едно живота ти свършва  ooooh! Ама аз има казвам да си гледат работата.  Thinking

# 139

JB74 , откъде купихте количката?

Количката я купихме от един голям специализиран бебешки магазин във Виена.
veselotof ако искаш ще потърся линк към магазина и ще ти пратя. На мен ми е на около 40 минути с кола от Братислава (където живеем сега). Предполагам, че ги има и в БГ.

Момичета, относно разширените вени на краката - аз ги мажа моите с едно кремче (balsam) на Dr.THEISS - "Микровенен балсам-грижа за мрежовидни повърхностни вени". Не мога да кажа доколко помага, предполагам, че ако не го мажех щеше да е още по-зле.

# 140
JB74 , помислих, че е купена от България. Има ги и тук.
 Взех гащеризончетата. Купихме и на Кирчо някакви витамини и антибиотик за растеж. Ще ги разтворим във водата, която пие.

# 141
Ей, момичета, опасна работа сте!
Днес на най-хубавото време сте се разписали и няма изчитане. Ние пък прекарахме 4 часа навън и сега съм гроги.

Раясветлина, стискаме палци да се оправиш бързо и да се прибираш вкъщи. И стига вече с тая работа, тя няма свършване нивгаж Simple Smile

So Amazing, и аз напоследък се събуждам сутрин със стегнат корем... Веднага пия прахче магнезий да облекчи. Иначе и аз се подпирам с възглавница нощем, но точно както каза Лулу като се обърна по-рязко и направо ме пронизва я от ляво, я от дясно. Не знам какво се случва, изведнъж така, както нямах никакви оплаквания особени. Но карай, надявам се да е временно.

За веничките, аз си ги имам още от студентка, но с първата бременност докторката ми много ги мисли и накрая ме прати да ходя на съдов хирург за всеки случай. Ми отидох в 3-та градска, само не ми се изсмя човека... И мен ме беше срам за тая глупост да пружа краци пред коскоджа ми ти хирург, ама срам, не срам... поне после докторката ми беше спокойна Simple Smile Реално този лекар ми каза, че нямат особена оправия, като мине бременността да се мажа с крем за повърхностни разширени вени. Аз така се и мазах след това, нали се сещате...
А на консултацията с кардиолог, която се провежда в Щерев преди раждането, той пък ме прати да ме гледат на ултразвук, защото си имам едно сърдечно шумче от малка. Аз си знам, че е нищо, ама не - отивай. И така, голямо ходене падна... Но пък си спокоен, че нещата са що годе под контрол Simple Smile

Крампите - миналия път бяха повече. Този път почти няма и много се кефя. И краката още не са започнали да ми се подуват, явно номер 2 не млати много белтъци  Laughing Малко вече пръстите на ръцете са ми се подули, та пак трябваше да махна халката. Пак ергенувам! (само дето с едно в количка и едно в шкембето  hahaha   )

Пете, честит ти пореден мъж, розовите гащи остават за номер 4  Mr. Green

Веселотоф, много е симпатичен Кирчо, ама и вие добре се грижите за него!

Хайде засега това от мен!   bouquet

# 142
Добър ден, тумбачета! Ша ва замоля да ми турнете един син щъркел на 1 стр.!
Дерзай! Остава ти успокоението, че тея твойте юнаци ще имат само щерки и ще се радваш не на 1, а на цели 6 девойки след някоя и друга година  Mr. Green А за името що така игнорирате новата ТВ звезда - Кипър?!  hahaha

# 143
  • Gone with the wind
ААААААА, Памперсче - той стана Кипър след като го прекръстиха от Салвадор  hahaha
Тогава много се смях, понеже и малкото от Етажна собственост - и то Салвадор - та, Пете - явно сега това е много модерно име, помислете по въпроса  smile3533

# 144
 newsm44 Аз да се похваля, прегледа мина бързо, а мойта шийка милата държи положението. Дано все да е така до септември. Поразпитах относно болките и контракциите. Аг каза, че е нормално да имаме болки и неразположения, стига да не е постоянна и много силна болката. Вече бебчовците шавали и това дразнило матката, както и други неща... Скастри ме за килограмите, ама аз побързах да се заоправдавам, че спрях цигарите, че лежа, че хората така ми се радват.  Mr. Green После по най-шашавия начин се метнах на кошарата...абе шоу. За мое съжаление не чух нищо за килограми и сантиметри на бебо. Ама здраве да е - другия месец. Направо камък ми падна от сърцето. Заслужавам едно китайско таз вечер- майната им на килограмите.
  Ееее, Пете, сетих се за сериала "Трима братя, три сестри"  Mr. Green
  Сега гледам снимки и се кефя на Софийската среща. Браво много сте готини.
  Веселото и аз искам да знам какво става с Кирчо, голямо е пухче.
  И аз искам вече да пазарувам , ама ММ мрънка, че било рано. Аз обаче заговорничих с мамето и тайно ще пазаруваме другия месец  hahaha Иначе, за да си начеша крастата имам вдно розово боди и чорапки. Иначе от каките количка и кошарка. Само дето племенниците все мъжки, ама .... айде мойта беба ще е с унисекс неща.
  Дундичка , като гледам твойто коремче, все едно мойто  Laughing Даже сега съм с подобен потник в праскова.Хеххее
  Пуфиииии, ще ти крада количката. Е много ми харесва. Боядисай ми я в нежно зеленко и ми я пращай  Crazy
  ПС: и аз искам боди ягодка!!!

# 145
Аз тъкмо се прибирам от разходка, изядох една торба череши и съм доволна от живота, няма как да е по-хубав  Mr. Green
Амели, и аз уж напоследък само салати и плодове, от къде се взеха тия кг не знам ooooh! Аз даже нямам никакво желание да ям разни манджи и т.н. От началото станаха +7,5 кг. Дала съм си лимит мааааксимум 15 кг, не че ако ги мина ще мога да направя нещо де  Joy
Мая 191, браво за прегледа - важното е, че всичко с бебче е наред. И при мен не се изсилват да казват мерките, ама аз всеки път си питам  Mr. Green
kotkincho, сутрин и на мен корема понякога ми е твърд, но аз го отдавам на това, че ми се ходи до вц, защото след като отида всичко е ок, сега ме замисли дали не са някакви контракции  Thinking

# 146
Здравейте бременелки Simple Smileаз така да подхвърля пък да видим дали ще има поддръжнички-да спретнем една сладоледена среща на софийските мами.

Петя честит да ти е синия щъркел,важното е да са ни живи и здрави.Аз в началото все за момиче мислех,ама си казах да не се настройвам,че може да не позная....и не познах,вече двама доктори казаха мъж ще е.Сега по парковете все по момченцата се заглеждам и не се чувствам никак разочарована.То бебо е толкова дълго чакано,че ....

И аз се разписах с череши днес Laughing

# 147
Здравейте мамиии  Hug
Да се запиша и аз в новата тема с добри новини. Бях на 4Д преглед,бебо е супер,расте си :0
От самото начало си скри лицето с ръчичките и не щя да го снимаме,но доктора го издебна  Mr. Green
Мисля,че прилича на милото ,има същия нос  Rolling Eyes
Но пък пишока му се видя целия,барабар с топките  hahaha
Всичко е както трябва,върви обаче по-височко,така каза док ,ама ММ е 2 метра  Laughing
Много се радвам,даде ми диск,снимки,всичко Simple Smile
Аз отивам да се вихря в кухнята по тоя случай  Sunglasses
На мамите с болежки - настройвайте се положително,много помага,ще се отпуснете и ще мине всичко  Peace
Кирчо е як  Joy

# 148
Здравейте и от мен.Чета ви ама не сваржам да пиша .Та да кажа какво се случва и при нас.Бебо все по - силно рита и се обръща .С нетърпение чакам 11.06 за преглед и да видим колко е пораснал слънчецето ни.И от мойта лява гърда покапва ама рядко.Та стига съм писала , а да се връщам да ви чета.Хубав ден  Simple Smile

# 149
Здравейте  коремчета!
Остават ми 100 дни newsm44
Петя честито  stork-boy
Мен тези дни  ме е хванал голям мързел и само ви чета, не ми се пиши нещо.

Желая ви лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт