Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Майките понякога имат предчувствия за пола на бебето си. Някои от тези предчувствия се оказват верни. Например, една майка може да каже, че е знаела със сигурност, че ще има момче веднага щом види две линии на теста за бременност, и това наистина се оказа вярно. Това е пример за предчувствие, което се сбъдна.
-
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
-
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
-
Какви са препоръчителните мерки за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какво представляват ленените панталони?
Да са живи и здрави, пък що моми ще ти водят вкъщи след време...
Ще си имаш цял отбор юнаци 
Инъче ММ има роднини във Варна,но откак сме с дете не сме летували в тях,неудобно е.От 2 години сме все на Златните или около,че се виждаме и с тях.
.Било ти е писано да си мъжка майка!
много добре мина, по цял ден на разходка, бебчо почти не е мръднал
дори и на дискотека го водих
Не съм влизала от почти седмица, надявам се всички да сте добре, сега ще се върна да чета старата тема, а после и тази. Хубав ден на всички
Важното е, че е здраво и прилича на мен. Защото на всичкото отгоре двамата ми юнаци повече приличат на баща си, а големият му е копие направо.
А и с детето е абсурд аз да се разправям на плажа. С татко си да се гледат, аз от капаните ще им махам.
). Направо ми настръхват косите какво би могло да му се случи, ако колата спре рязко...