Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
E, Пете, тоя твоя щъркел само мъжки ги носи. Видяло се е че ще правиш отбор  Wink Да са живи и здрави, пък що моми ще ти водят вкъщи след време...
 Ще бягам и аз да го видя туи сладко фазанче.

# 121
  • Пловдив
Пете да ти е живо и здраво синчето.  Кой като теб с три юнака. Както казва Мая - какви принцеси пък ще ти водят. Пожелавам ти да си жива и здрава и да видиш какви красиви внучки ще имаш.
След септември ще трябва да тренирате за момиче усилено .  Hug
Най-важното е да сме живи и здрави. Сини или розови гащите са си наши и ще ги обичаме с цялата си майчина любов.
 smile3525

# 122
Пете, честито ти момченце! Много здравичко и послушно Simple Smile Ще си имаш цял отбор юнаци Simple Smile

# 123
Здравейте на всички мацки!
Да не чувам повече за слончето и дебеланки!Като ви гледам по снимките ама толкова добре изглеждащи бременни мацки сте всички! Hug
Аз вчера ви изчетох докато гледах един спящ момък/на братовчедка ми/.Току що се връщам от едното училище дето ще подаваме за първи клас.Още малко и сме вече 3 вкъщи във ваканция  Simple Smile от няколко дена се замислям,кои първо да глася.Дали бъдещия първолак или бебето,то нещата бързо се пазаруват де  и за двамата  Simple Smile Всички ми казваха,че видиш ли това е най-добре,че ще съм си в къщи тъкмо за първолака.Да но май леко натоварено ще ми дойде.Дано се справя,че каквато съм малко разглезена  Flutter
-Petia-,най после се разкри тоя момък.
Възглавница си слагам и аз измежду краченцата  Simple Smile ама обикновенна.Даже и преди съм си слагала,добре  е за кръста ми,Които между другото ми мина засега.Но аз се сетих,кой да спи на отворена врата  Rolling Eyes и сутрин да му е студено.
veselotof ,Кирчо е страхотен.
Amelly,много хубаво одеалцето.
За море и аз искам.Бях се примирила,че тая година може и да не отидем.Обаче ММ каза,може за 3 дни но ще идем.По принцип аз никак не одобрявах идеята за 3 дни,нооо сега съм за  Rolling Eyes Даже от няколко дни ММ ме тормози да съм вземела един ваучер/от сайт за колективно пазаруване/ за Златните.Хотела става ,а и вече сме били в него та го знаем.Сега се чудя днеска да го грабна и бегом на морето  Thinking Инъче ММ има роднини във Варна,но откак сме с дете не сме летували в тях,неудобно  е.От 2 години сме все на Златните или около,че се виждаме и с тях.

# 124
  • Варна
Разбра се цвета на Петините гащи  Mr. Green и най-накрая мога да стана да свърша малко работа .Честит пореден юнак  bouquet .Било ти е писано да си мъжка майка!

Разгледах нещата в Снимка-та.Много са хубави всичките,а Кирчо е голям чаровник  Simple Smile .

# 125
Здравейте, мамчета Hug аз се завърнах от моята почивчица при родителите ми Crazy много добре мина, по цял ден на разходка, бебчо почти не е мръднал Blush дори и на дискотека го водих Joy Не съм влизала от почти седмица, надявам се всички да сте добре, сега ще се върна да чета старата тема, а после и тази. Хубав ден на всички  bouquet

# 126
Петя, да ти е живо и здраво! Кумата ми има 4 момчета - кой от кой по-голям сладур! Влязох от работата, за да проверя резултата и трябва да бягам, че компът ни е един!  Joy

# 127
Еее Пете хайде честити сини гащи. Пък живот и здраве, ако не четвърто, то поне на женски внучета да се радваш някой ден.
Веселото и аз видях Кирчо чак сега. Колко е мъничък само и е много сладък.

# 128
  • Gone with the wind
Пете, сини - сини, кой ти ги дава  Laughing Пък и все си мисля, че като са еднополови ще са по-задружни  Wink

# 129
  • Пловдив
Много сте мили, момичета! Благодаря!  Hug
Задружни са я! Футболен отбор щяли да правят. ooooh! Важното е, че е здраво и прилича на мен. Защото на всичкото отгоре двамата ми юнаци повече приличат на баща си, а големият му е копие направо.  Mr. Green
Този беше третият доктор, който рече че нямам шанс за нормално раждане, особено ако продължи да се храни така добре детето. Така, че ще стискам кълки до около с-ца или 10 дни преди термин и ще лягам под ножа. Сега за името пак разправия. Калин, Костантин или Кристиян. Има време-ще го измисля. Аз съм повече за Калин, обаче таткото нещо се дърпа.

# 130
  • До морето :)
Пете, само още 8 и футболния отбор е готов.  Hug Да ти е жив и здрав бебеока, другото са бели кахъри. Пък и ти завиждам леко за сините гащи, да знаеш!   bouquet

За морето - ще видим кога, идва сутрин или вечер ще се топна аз, не мога без море. Ама ще ме е срам пред хората, като плувам по гръб наистина ще ме мислят за шамандура.  hahaha А и с детето е абсурд аз да се разправям на плажа. С татко си да се гледат, аз от капаните ще им махам.

# 131
Pampers ти обикновенна възглавница ли си слагаш между краката докато спиш?
Питам защото аз съм си харесала в един магазин ето тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429&cat=30
Това е възглавница за кърмене,но на самата опаковка на възглавница е показано как може и бременна да спи с нея като си я слага между краката,аз и на живо съм я виждала и е доста голяма и мекичка и мисля да се снабдя с нея,дори и да не ми е удобно да спя с нея след това ще ми влезне в употреба за бебето я за кърмене я да го слагам да лежи между двете половини за да го придържат
Аз спя с такава възглавница. Не е зле, но очаквах да е по удобно. Тази някак си се събра и сега има дупки точно където си слагам обикновено крачетата, и не е много удобно. Отделно в двата края има едни лепещи, за да се лепнат двата края един към друг, и те ми боцкат. Но пък е по-добре от нищо де.

# 132
Petia, тъкмо имаш мотивация да се решиш и на четвърто Wink То отдавна си се беше показало момченцето, ама мама до последно не му вярва Joy

Да взема отношение за подготвителните контракции - те НЕ са болезнени. Не са с нищо по-различно от това, което и до момента сме усещали като контракция - стягане на матката, което в зависимост от степента може да бъде от съвсем неразличимо (освен ако не се загледаш) до създаващо известно напрежение, но не чак болка.
Така че, shirina, това, което си изпитала най-вероятно е от разтягането на органите - там се получават резки, единични болки, може би като засегнат някой нерв, знам ли. Аз нощем ако се обърна малко по-рязко, неминуемо получавам такава болка. Контракцията, също така, е по-дълга - а особено болезнените, които вече са към раждането, приличат на вълни - усещаш как приижда болката, става все по-силна, достига пика си и после бавно отшумява. Всичко това трае поне минута.

Възглавница аз импровизирам със завивката. Без друго ми е горещо и смотавам почти цялата завивка между двата крака. Удобно ми е така. Нямам никакъв проблем със съня (е, освен кошмарите и честото будене), по-големият проблем е, че никога не ми стига, ама.... след някой и друг месец ще има да мечтая за толкова сън  Mr. Green

Крампи (резките болки и схващания)в прасците също още не са ми са се появявали. Надявам се да е вярно това, което казвате, че при достатъчен прием на магнезий, не се появяват. Аз не взимам редовно, но чат пат като се сетя и хапвам по някое хапченце Simple Smile

За пазаруването определено баткото и аз сме с приоритет Simple Smile Единствено столче за кола може би ще взема в скоро време и то най-вече защото на баткото столчето нещо не е по реда си със захващането и всъщност го държи само коланът на колата през кръста, горната част на тялото не е захваната никъде (защото той се измъква, де, но вероятно има столчета, които така са направени, е да не може да се измъкне newsm78). Направо ми настръхват косите какво би могло да му се случи, ако колата спре рязко...

# 133
Привет сладки тумбачета   Hug
Дундичка Благодаря ти за темичката   bouquet
Ани аз редовно чета и все нещо гледам да пиша, но от време на време се затривам   Hug
Шамс много се  радвам, че всичко при вас с бубата е окс, и няма притеснения, ама ти да си знаеш по-спокойно вече   bouquet
Рая на теб палчета, всичко да се оправи  Hug На мен пулса ми преди да забременея беше винаги 100 , а сега е около 80, странна работа  Joy На теб много ти се насъбра и в работата и се преуморяваше и ядосваше, явно вече си оказа влияние. За това сега активна почивка  Hug
veselotof аз пък чакам всеки ден да прочета как е Кирчо Laughing Така, че имаш си поддръжник тук в мое лице - споделяй Simple Smile)) Аааа и снимки ще има супер:))) Може да му направиш и на него кулаж в процеса на растеж  Joy Да тренираш за бебчо после Simple Smile
Мими и ти нещо си закъсала със здравето. Дано скоро оправиш  Hug
So^Amazing на мен заради кашлицата и стягането на корема ми даде да пия Магнезии моя лекар, но и аз доста често ми  се вдървява корема, особенно ако ми се пика е задължително. Ти пиеш ли нещо? То това го пиша докато чета и ти си писала по-надолу, същата работа и при мен, но аз в допълнение пия и Папаверин но днес като му казах на лекаря, тъй като уикенда ми бяха на често сега не толкова, каза, че 2 пъти на ден Магнерота и Папаверина за да намалеят тези стягания. Аз също за съжаление имам капиляри, които ми  се напукаха и ми ссенее вече крака, а на др крак имам разширени вени, и сега мажа с Пилекс на Хималай , което е билкова и ме отпуска доста.
За кг незнам колко съм, бях преди седмица +3-4 , сега вече може и 5 да са станали.
Кикито добре завърнала се  Hug От малка хаймана като майка й ли ще я правиш , а?Simple Smile))
Ейййй Пете чак малко ти завиждам, то ще бъде цялата любов само за теб  Hug Нека да има мечта номер 4 с розови гащи  Hug
Е аз не пиша и сега всичко на куп Simple Smile
Ама е време и малко да поработя сега  ooooh! Айде хубав ви ден и слънчев.
А морето си го чакаме с нетърпение юли вече / и завиждаме на Памперсче и компания hahaha/   bouquet
Има 5 нови отговора докато напиша  ooooh!

# 134
Пете, ама ще си глезена мама!  Simple Smile Четирима мъже покрай теб ще има да ти угаждат, чувала съм,че момчетата били по-грижовни към майките си, ние момичетата сме по-неблагодарни - тръгнем с някой либовник и не мойш ни види очите повече  Wink

Сонка, взимай го ваучера,ако е изгоден! И ние от три години все с ваучери ходим на почивка, така даже можем да си позволим по две морета в сезон. Миналия месец купих и аз един, след две седмици, живот и здраве, ще го оползотворим. Е, тая година септемврийско море няма да има, но поне една почивка ще направим, най-вече заради Ива. На мен не ми се тътрузи много-много, особено по тая магистрала Тракия, дето в участък от 180 км няма ни клозет, ни храстче...но мъжа ми не се реши да ходи сам с Ива на море.

Мен ме обзе един мързел, едва отидох до сергията за череши. Напоследък само домати и череши ям и вие както говорите за килограми, аз да се оплача,че стомахът ми явно доста е притиснат и му е намаляла вместимостта. Една паничка череши да изям и го усещам препълнен.  На консултацията нито един от двамата доктори не ми мери нито теглото,нито кръвното, обаче ми каза единия,че червата са ми горе съвсем под бюста  Shocked, матката ми е три пръста над пъпа, а къде ми е стомах, дробове и т.н не ща й да знам!

Общи условия

Активация на акаунт