Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
 Кирчо е фазанче.

# 106
  • Gone with the wind
Страхотен е Кирчо  Heart Eyes

# 107
  • София
Pampers ти обикновенна възглавница ли си слагаш между краката докато спиш?
Питам защото аз съм си харесала в един магазин ето тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429&cat=30
Това е възглавница за кърмене,но на самата опаковка на възглавница е показано как може и бременна да спи с нея като си я слага между краката,аз и на живо съм я виждала и е доста голяма и мекичка и мисля да се снабдя с нея,дори и да не ми е удобно да спя с нея след това ще ми влезне в употреба за бебето я за кърмене я да го слагам да лежи между двете половини за да го придържат
veselotof Ама някъв декоративен ли е или ще порасте голям фазан  Shocked Питам,защото аз не съм виждала как изглеждат бебета фазанчета Simple Smile

# 108
Pampers, имала съм разширени вени, ама не чак такива. И на мен са ми по наследство. Обаче сега са като корабни въжета  Rolling Eyes
Дали да не си купя такъв топ матрак, за да ми е по-мекичко като спя? Буквално се чувствам като инвалид докато не се поразходя из стаите и ми минава.

veselotof, Кирчо е много сладък  Heart Eyes

Момичета, така ми се ходи на морееее Simple Smile Сега обработвам милото да идем за следващия уикенд в Гърция, понеже на нас ни е на 50 мин. Ако се съгласи, може и да топна крачета в морето Simple Smile

# 109
sweetynel, и аз като теб  нямам никакви хранителни прищевки. И колкото по-топло става, толкова повече ми се ядат само плодове  Mr. Green За подаръците - защо не направиш списък и с-у всяка вещ - име на даващия с оговорка след раждането да ти донесат нещата? Хем ти ще си спокойна и ще си спазваша суеверията, хем другите ще се чувстват полезни. Peace

И аз направих така - списък с всичко необходимо (според мен), по едно копие на двете баби, те го разгледаха и ми казаха кое кой ще купува или ще даде парички ние само да го изберем. Тъй като за тях е първо внуче и много се вълнуват. Много е удобно - можеш да си направиш сметка дори какви средства ти ще отделиш. Но аз нямам суеверия, просто не искам излишни неща и натурия, защото сега при ремонта се оказа, че сме затрупани от неща, които са абсолютно непотребни и трябва да хвърлим или подарим.

# 110
sweetynel, и аз като теб  нямам никакви хранителни прищевки. И колкото по-топло става, толкова повече ми се ядат само плодове  Mr. Green За подаръците - защо не направиш списък и с-у всяка вещ - име на даващия с оговорка след раждането да ти донесат нещата? Хем ти ще си спокойна и ще си спазваша суеверията, хем другите ще се чувстват полезни. Peace

Чудесна идея.Бях много изненадана от приятелка,която веднага се включи и е говорила с други мами,която с каквото може да помага.По едно време се бях отчаяла откъм финансовата част на хубавото събитие.Сега караме с малки стъпки и някак нещата влизат в релси.

# 111
Pampers ти обикновенна възглавница ли си слагаш между краката докато спиш?

От обикновена, по-обикновена  Mr. Green Нямам намерение да давам такива космически суми за обемна възглавница, при положение, че всяка обикновена такава върши дори още по-добра работа както при спане, така и после за кърменето. Peace

sweetynel, ще влязат.  Heart Eyes И ние някои неща ще вземем от приятели, други въобще няма да купуваме, трети ще купуваме поетапно....До септември всичко ще си наредим, пък и с по-скромен бюджет.

Tanishte, ти ли беше питала задаряване на дрехи? Намерих къде може, без да се налага бележка от химическо.

So^Amazing, как няма да се съгласи на море?! Вълните са страхотен масаж и облекчават проблема с вените  Mr. Green

veselotof , Кирчо е толкова рошав и сладък  Heart Eyes

# 112
Pampers, аз вече ги дарих, два чувала с дрехи - олекна ми буквално гардероба  Mr. Green

# 113
 Благодаря момичета!  Hug
 Обикновен фазан е.
 ММ преди месец и нещо купи 3 женски и 1 мъжки фазани (незнам за какво са му), но той ако види или чуе нещо го взима без да мисли. Събраха се яйца и купи инкубатор. Засега се излюпи само Кирчо. Още малко като порасне ще си го гледа навън.

# 114
malina07, така е, много място ангажират девойките, затова и нашия тати като чу, че новото бебе е момиче, само кротко каза "Е, ще трябва да купувам нов гардероб"  Laughing

Аз си реших въпроса с мястото с вакуумни пликове за дрехи. Като натъпчеш вътре едно количество дрехи, то се смалява с около 2/3 и така този уикенд освободих половината гардероб на Ива. Вакуумираните дрехи ги закарах на село, но ако нямаш село, според мен може и в маза/ килер да се държат, пликовете са идеално затворени.

Ей, това с пликовете е идея. Хич не се бях сетила.
Мазата ни е пълна с момичешки умалели дрехи, прашат се в обикновените пликове. Сега ги поразкарах малко поне малките. Заминаха при приятелка  Mr. Green

# 115
  • Русе
Pampers, аз вече ги дарих, два чувала с дрехи - олекна ми буквално гардероба  Mr. Green
А,на мен ми дадоха два чувала с дрехи за момченце ,че и повече и  се чудя какво да купувам та аз имам всичко и са новички дрехите ...може би ще купя малко дрешки Crazy
вчера зълва ми ми донесе едни маратончици на adidas почти не обувани новички и викам на моя мъж нашият юнак ще е пич хаха с маркови маратончици hahaha hahaha hahaha bowuu

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 11:44 от harikliq_222

# 116
  • Варна
Раясветлина,бързо възстановяване! Hug

Петя,ще ни подлудиш вече с това твоето неизвестно Mr. Green .Другият път да не сме те видели без    гащи в цвят  hahaha .Стискам палци и аз за розовко Simple Smile

So^Amazing,кофти за разширените вени.Аз засега не съм се сдобила с такива,но ужасно ме болят кокалите.Като седна и после голямо охкане пада ,докато стана  Crazy .Предполагам,че е от теглото.
А от няколко дена забелязах,че са започнали да ми отичат краката.Абсурд да сложа нещо късо  Rolling Eyes

JB74,честита количка!

Amelly,предложението ти за заглавие е много уместно  Mr. Green  и още веднъж адмирации за майсторлъка ти .

За ФБ ясно,че е Памперс,а за паролата на "снимка" към кого да се обърна,че още не съм ви разгледала покупките(а и Кирчо)  Simple Smile

Puffy1988,аз слагам една възглавница   на гърба,за да не ми се напряга кръста и една между коленете.Идеална работа ми вършат обикновените(но малко по-шишкави  Laughing .

# 117
Bebitka, за парола за снимка-та мисля, че veselotof ще ти даде на лични.
harikliq_222, и в продавалника има доста добри предложения на добри цени, а и помощ от приятелка щом можеш да ползваш - супер. При нас моя приятел държи всичко да е ново, иначе и аз бих взимала така.
За възглавницата - аз си взех една от Икеа за 30-тина лева, идеална е, ползваме я цялото семейство (разбирайте аз, приятеля ми и двете котки  Mr. Green) Иначе бях гледала едни по 80-90 лева, ама ми се струват множко за една възглавница... 

# 118
  • Пловдив
Добър ден, тумбачета! Ша ва замоля да ми турнете един син щъркел на 1 стр.! Имаме си юнак, 802 гр и 30 см. като докторът ме успокои, че ще стане къде 4 кг, ако я кара така.  Mr. Green Прилича на мен, има много хубаво носле, даже лекарят го каза. Сега пак имам дилема за името.  newsm78 Всичко му е наред и се развива прекрасно. Не ми е било писано да имам момиченце, но пък вече имам опит с мъжките, така че съм спокойна. Преведоха ми и болничните-богата съм и мога смело да се оборудвам със сини дрехи и аксесоари. Връщам се да ви чета.

# 119
 Petia , следващият път с розови гащета Mr. Green Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт