Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Памперс и двата пъти торбите ги взех от практикер, но не помня дали бяха и двата еднаква марка. Инъче на консултациите до сега никога не са ме мерили или теглили. Единствено акушерката ме пита всеки месец колко тежа и така си записва. Явно се предполага, че повечето си имат кантари и се теглят редовно на тях. Консултацията всеки месец до сега е протичала само с видеозон и вземане на кръв заради ниския хемоглобин.

# 91
Добро утро  Hug

Момичета, много се схващам докато спя  Cry Тази нощ пак се схванах , даже и корема ми се схваща. На някоя от вас случвало ли и се? Днес съм на преглед , така че ще попитам, но се чудя дали е нормално  Confused А от горе на всичко , днес забелязах , че имам ужасни разширени вени на единия крак. Целият е посинял.

За килограмите, аз съм +8., а имам чувството , че съм +18  Rolling Eyes

За вакуумните пликове да кажа. Много са ми удобни, аз предимно ги използвам за пътувания , защото много пътуваме. Супер практични са и наистина спестяват доста място.

Петя, стискам палци! Да се отчетеш след прегледа! Simple Smile

Аз отивам да домакинствам малко. Довечера съм при доки, дано всичко е ОК с бебо. Ще се отчета след това  Peace

# 92
Добро утро мами и от мен:)Като ви чета и направо почвам да се чудя.Качила съм вече 10 кг,но док каза,че и малкия мъж върви по-голям,вече тежи 750 гр.Ако караме с тези темпове...Най-странното е,че противно на бременните не ми се дояждат особено много неща-повече плодове..салати е да...и шоколад EmbarassedПри нас ремонтите приключиха най-сетне и сега...Не смея да купувам нищо за бебо,не смея и да гледам....суевверие ме гони яко.Иначе около мен баби,приятелки, вече започнаха да уреждат какво ли не-креватче,количка,дрешки. Предупредила съм ги,че не искам да виждам нищо за сега.Започвам да се чудя сама на себе си и на странностите си Rolling Eyes

# 93
Ооо, докато се усетя и новата темичка набъбнала, хайде и аз да се разпиша.   Wink

Относно килата, вече съм +13 и съм като танк; Кокалите ме болят посред нощ и особено сутрин; от легнало/седнало положение понякога искам помощ за да си надигна туловището.  preggo

Да се похваля - вече купихме и първата сериозна придобивка за бебо - Количка (направо порше), модела е Стекке и е с много части. Има и една на макси кози дето се слага в колата и върху която се слага едната част (от количката) за придвижване с кола. Целия комплект е супер!  1stroller

Получих и разни подаръци от колегите (в последния ми работен ден) - машинка за стерилизиране на шишета и някакво приспособление за гимнастика на бебето - слагаш го да лежи в едно кръгло (подобно на одеялце) и отгоре му се въртят разни играчки да го занимават. Идеята е че то се кефи и мърда ръчички и крачета (демек прави гимнастика)  dance

# 94
So^Amazing
Задължително ги покажи на док,схващането вероятно е заради вените.Аз по същия начин и мах няколко венички,после се появиха едни като точенца и посиня.Наложи се да лежа и сега до края трябва да карам с чорап-казаха,че е тромб и като се роди бебо трябва операция.Момичета не подженявайте проблема с вените

# 95
  • Gone with the wind
цоп и аз тук  - благодаря за хубавата темичка  Heart Eyes

Не е ли много рано за вестителки newsm78  Аз се надявам преди началото на август да нямаме какво да оповестяваме Laughing
.

И аз това си помислих като прочетох идеята за вестителките. Да стане поне средата на юли, че преди това си е живо дърпане на дявола за опашката.
Тутито, и аз си мисля, че ще родя някъде средата на август, но още ми се струва мноооооого далеч  Laughing

За килата - ми не съм се мерила от месец - свърши ми батерията на кантара и все не се сещаме да купим  Embarassed Утре съм на лекар и ще видим как е положението в сравнение от март.
Вчера се поолях с динята (изядох 1/4) и грам не се замислих, че е сладка, та да видим какво ще излезе с кръвчицата, която ми точиха сутринта  Rolling Eyes

Веселото, много се забавлявам с разказите за Кирчо  Heart Eyes Ще ни покажеш ли снимчици?

Пете, чакам розови новини  Hug

# 96
 Памперс , ще те послушам.
 Успехче , мен ме теглят, мерят ми и кръвното. Вкъщи имаме кантар, но не смея да се претегля, защото ще се ядосам.
 Амейзинг , и при мен се получават тези схващания.
 JB74 , откъде купихте количката?

# 97
sweetynel и аз имам нещо като спукана вена долу на прасеца  Rolling Eyes Мастилено синьо петно.
Не знам дали си внушавам, но като пия магнерот и ме отпуска. Така направих сутринта. След като се събудих заради схващането , пих магнерот и ме отпусна..., но за кратко.  newsm78

veselotof, ама и корема ли ти е като схванат? Дали пък не са контракции заради схващането?

# 98
 Амейзинг , като стана от леглото и имам схващане някъде под гърдите и е много неприятно. Като се раздвижа и ми минава.
 Ku40 , ще го снимам и кача в албума, но по-късно. Ще пиша тук като кача снимките.

# 99
Айде стига с тия болки,де!!!! Да вземем да сменим заглавието с нещо артро-ревматоидно  Mr. Green

То и аз не оставам по-назад, исках да ходя на панаира на книгата, обаче ме стяга от сутринта корема и не смея да излизам. И аз не мога да различа какво се случва- бебето ли се движи и натиска или е нещо друго, буквално е стягане и втвърдяване на определено място, което трае минута-две и после отпуска и после се случва на друго място. Не е болезнено.

Сега понеже много ме похвалихте преди месеци за плетките ми  Blush, да ви върна и аз жеста с една снимка - бебешко одеало , току-що завършено.
Това е плетено от остатъчни прежди, но много ми хареса идеята и мисля сега да почвам още едно в други цветове. Вдъхнових се за модела от един килим на квадратчета, който моя позната е купила за детската си стая. Килимът е в нюанси на бежово- кремавото и сега второто одеало, дето мисля да почвам, ще го правя в такива цветове, за разнообразие с малко жълто и зеленко.

# 100
  • София
И аз имам проблем със схващането на краката нощем Sad Всяка нощ го получавам и направо умирам от болки докато ме отпусне.Относно веничките,аз имам една по ярка на десния прасец,но тя ми е от мноооого отдавна и никога не ми е създавала проблем,но нагоре над коляното имам такива мънички венички като все едно на мрежичка (незнам как се наричат)и тях ги имам от одавна,но напоследък виждам че се увеличават и стават повече,но иначе нито те ме болят,нито тази долу на прасеца.
Сега на 5-ти съм на лекар и ще спомена на лекарката ми за тези постоянно схващания,уж пия мегнезий пък ще видиме дали и друго ще ми предпише.
Относно вакумиращите се пликове и аз имам няколко такива и си ги ползвам успешно,майка ми ги беше купувала от Kaufland и се оказаха хубави,но мисля скоро да се снабдя с още няколко,защото няма да са излишни.
Мен на всяка консултация ми мерят обиколката на корема,но нямам спомен предния месец колко беше,та сега ще видиме на 5-ти като я премери и сравни с предишния път.
Туко що дабавих в Снимка.бг и аз снимки на нашата единствена покупка за сега-количката ни  1stroller

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 10:53 от Puffy1988

# 101
 Хей, мацки, от половин час не мога да наваксам.... Изчета ви и хоп пак  Crazy  
 Памперсче, като чуя за контракции и ми се повръща вече. Намразих я тая дума  Sick А как ще се разпознават пък от другите...хич незнам. Аз както все накриво вървя...Както казват или свирката развалена , или акулата глуха  Mr. Green
 Лулу, радвам се че си си намерила. Предполагам , че си много сладка така  Flutter
 Днес реших и аз да се премеря, та да не остана по назад. Имам френски мерки 90-90-100. Като трупче съм , а за бразилското дупе и Джей Ло може да ми завиди. За сега няма да го застраховам. Обаче как свикнах да имам цици... Незнам един ден как ще се разделя с тях. Ще е голяма мъка  ooooh! А моя "умен" мъж предложи да си ги снимам за спомен  hahaha За килцата не смея да кажа. Добре, че не ме теглят всеки път, иначе депресията щеше да е пълна. Ама като гледам съм минимум +10. Щом не се побирам в нищо старо. Окрих страхотно къщно облекло мъжки къси панталонки и широка тениска- голям Айляк  Crazy
  На мамите с неразположения и болежки- много бързо оздравяване и това да е за последно.
  Петя, и аз не съм те забравила!!!!Казвай бързо какво е бебето, че ме гложди любопитство!
  Браво бе, за 10 мин 6 нови отговора.

# 102
 Амели , одеалцето е страхотно.
 Кирчо е сниман и добавен в албума  Laughing

# 103
  • София
Амели , одеалцето е страхотно.
 Кирчо е сниман и добавен в албума  Laughing
Кирчо е много сладък,ама той какво пиленце е защото аз май съм пропуснала момента когато си казала  Embarassed

# 104
Момичета, много се схващам докато спя  Cry Тази нощ пак се схванах , даже и корема ми се схваща.
Уф, ужасно е това със схващането.  Tired Аз от една ръка не мога да спя, представям си каквото ти е на теб с краката и корема.  Hug Ти преди имала ли си разширени вени или сега ти се е появил проблема? Питам, че на мен са ми по наследство и само си оглеждам краката за синки. Стискам плаци на прегледа всичко да е ОК Hug
Това с корема може да е от спането. Аз като легна на една стрна и увисва, от там ми се схващаше болезнено в горната част. Откакто сложих възглавница да подпира нямам този проблем. Дори в съня си се обръщам с нея на другата страна и продължавам да спя  hahaha

sweetynel, и аз като теб  нямам никакви хранителни прищевки. И колкото по-топло става, толкова повече ми се ядат само плодове  Mr. Green За подаръците - защо не направиш списък и с-у всяка вещ - име на даващия с оговорка след раждането да ти донесат нещата? Хем ти ще си спокойна и ще си спазваша суеверията, хем другите ще се чувстват полезни. Peace

JB74, честити ти придобивки! Да ги снимаш и покажеш в албума!

veselotof, отивам да видя Кирчо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт