Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Майките понякога имат предчувствия за пола на бебето си. Някои от тези предчувствия се оказват верни. Например, една майка може да каже, че е знаела със сигурност, че ще има момче веднага щом види две линии на теста за бременност, и това наистина се оказа вярно. Това е пример за предчувствие, което се сбъдна.
-
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
-
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
-
Какви са препоръчителните мерки за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какво представляват ленените панталони?

Тази нощ пак се схванах , даже и корема ми се схваща. На някоя от вас случвало ли и се? Днес съм на преглед , така че ще попитам, но се чудя дали е нормално 

Аз се надявам преди началото на август да нямаме какво да оповестяваме
, да ви върна и аз жеста с една снимка -
Всяка нощ го получавам и направо умирам от болки докато ме отпусне.Относно веничките,аз имам една по ярка на десния прасец,но тя ми е от мноооого отдавна и никога не ми е създавала проблем,но нагоре над коляното имам такива мънички венички като все едно на мрежичка (незнам как се наричат)и тях ги имам от одавна,но напоследък виждам че се увеличават и стават повече,но иначе нито те ме болят,нито тази долу на прасеца.
А как ще се разпознават пък от другите...хич незнам. Аз както все накриво вървя...Както казват или свирката развалена , или акулата глуха 
А моя "умен" мъж предложи да си ги снимам за спомен
За килцата не смея да кажа. Добре, че не ме теглят всеки път, иначе депресията щеше да е пълна. Ама като гледам съм минимум +10. Щом не се побирам в нищо старо. Окрих страхотно къщно облекло мъжки къси панталонки и широка тениска- голям Айляк
Аз от една ръка не мога да спя, представям си каквото ти е на теб с краката и корема.