Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
harikliq_222 кажи нещо повече за тези лекции - къде са, каква е темата, със записване ли е, безплатно ли е?
да със записване безплатни са  Peace в Окръжна болница Хирургичен блок в Конферентната зала поне така разрах виж в фасебоок на страничката на  Ла Лече Лига Русе  Peace аз от там разбрах
Темите  са:
* Как започва раждането?
* Новороденото дете и периода на адаптация
* Начало на кърменето
Може ли някой да ме добави в фасебоок групата попитах ,но никой не ми отговори тук трудно се качват линкове Rolling Eyes Rolling Eyes

# 76
harikliq_222 прати ми на лични твоя имейл и ще опитам да те добавя в групата.

# 77
Добро утро, момичета. Лулу, благодаря за инфото - ще ги потърся, докато не съм забравила. Шамс, наистина страхотни новини! Честито! Раясветлина, всичко ще е наред, не го мисли! Петяяя, Петяяя, днес ще вляза от работата, за да не пропусна "несподелената клюка" Joy Памперсче, не ни дразни с този плаж деее! Съседите днес заминаха на моренце, а аз се готвя за работа. Довечера си идва майка ми и ще видя какви дрешки ми е надонесла. Simple Smile Shirina, аз май никак не различавам контракциите и не мога да съм полезна. Но призори нашата Бърколинка така се беше развилняла, че чак започна да хълца.  Joy Сложих й котарака отгоре и той я успокои - почти му хванах цаката Laughing

# 78
RAQSVETLINA сигурно е само претоварване. Оправяй се бързо и си почивай  Hug

Петя Голяма драма с тези гащи, и аз вечерта преди да си легна специално изчетох темата с телефона да видя какви са, а то пак са отложили развръзката  Mr. Green Дано са розови, но да знаеш, че това момичетата много финанси и място отива - то панделки, ластичета, рокли, кукленски дрехи, дрехи за игра, абе не си е работа  Mr. Green Да не говорим, че повечето супер сладки роклички просто няма къде да ги облича, а сега е във фаза - искам блузка с кола  Simple Smile Сега се чудя къде да завра всичко това за да освободя поне едно рафтче в шкафа за младежа  Mr. Green

В болницата аз нощница не съм носила и не видях някой да ползва нещо извън болничните. Нощници сменях по 2-3 пъти на ден, че все се омазвах ту отгоре, ту отдолу, ту някой ме повърне  Blush Раждах в Токуда обаче.

# 79
Здравейте коремчета!
Не съм писала от дни, но ме хвана някаква тежка мигрена и няколко дни само лежах на тъмно. Не вярвах, че ще оживя, но за сега нещата се подобриха. От вчера вече съм си вкъщи и няма повече да ходя на работа. Гледаме се с баткото, но той не е доволен, защото го карам да учи. Mr. Green  Ако има някоя друга мама, която да има мигрена нека сподели как се справя.
RAQSVETLINA, не се притеснявай, аз пия хапче за пулса от години. Сега през бременността ми го смениха и от скоро си увеличих дозата, защото и моя доста се ускорява. С всеки изминал месец е нормално да се   ускорява, защото бебето се вдига и притиска областта около сърцето. Така ми го обясни моята кардиоложка и всеки месец ходя да ме проследява. Трябва повече да почиваме и да                      не се натоварваме, както физически, така и психически. След като родиш всичко ще се нормализира, но не го мисли, а го приеми като нещо нормално.
Гледах количките на Еспиро и си харесах една , която е летен модел за съжаление. Комбинираните са много тежки, определено са комфортни само за бебето, но не и за мен. В нета отворих  сайта на  Кангаро и ми харесаха два модела, но трябва да ги видя и на живо.  
До сега съм + 8кг. и направо не знам какъв тюлен ще влезна да раждам.
Пропуснах да добавя, че и щитовидната жлеза ми е увеличена, но пък изследванията са в норма.   Не знам дали е нормално това.

Лек и успешен ден на всички  bouquet                

# 80
malina07, така е, много място ангажират девойките, затова и нашия тати като чу, че новото бебе е момиче, само кротко каза "Е, ще трябва да купувам нов гардероб"  Laughing

Аз си реших въпроса с мястото с вакуумни пликове за дрехи. Като натъпчеш вътре едно количество дрехи, то се смалява с около 2/3 и така този уикенд освободих половината гардероб на Ива. Вакуумираните дрехи ги закарах на село, но ако нямаш село, според мен може и в маза/ килер да се държат, пликовете са идеално затворени.

# 81
Добро утро от мен мами:) искам да попитам дали сте имали контракции до сега....понеже тази нощ усетих за кратко една срязваща болка ниско долу в дясно и ме удари 4ак в кръста но беше за 2 3 мин и пове4е не се повтори Sad но силно се притесних,дали са били подготвителни Rolling Eyes

С навлизане в 7 месец започват и подготвителните контракции. Притеснителни са, ако са повече от 4 на час. Тогава тичай към АГ.  Hug

ushana, от една седмица не става за плаж. Има слънце, но и леден вятър...

harikliq_222, на 1-ва стрница си пише, че аз съм човека- ФБ  Mr. Green Давай e-mail на лични, ако вече не си го пратила на успехче. Ако си, драсни ми едно ЛС да ти кажа някои напътствия като лош админ  Twisted Evil

Amelly, и аз съм се насочила към такива пликове.  Peace Незаменими са, дори пак в гардероба да ги прибереш дрехите, то мястото което спестяват е много ценно.

# 82
Петя, покрай твоите вълнения и беболина се размърдва като чета, всички сега сме се обединили около тебе Hug
Аз също съм за вакуумните торби, просто в малки пространства няма къде да събереш толкова багаж, и ние ще правим гардероб, ама сигурно юли или началото на август, че искам един антибактериален латекс да ударим преди беболина да се роди Blush
Оф, много е неприятно като имаш неразположения Confused мене ме е страх да си пусна изследвания, че ме е страх от болницата Embarassed

# 83
Здравейте и от мен Simple Smile
Минавам набързо да се разпиша, нямам с какво да се похваля толкова. Вчера кекса ми стана много вкусен, но едва го отлепих от формата и сега на нищо не прилича  Laughing Но ще се изяде.
Петяя, чакаме теее!!!
Амели, и ние навсякъде сме с такива торби - зимни завивки, одеала, зимни дрехи - всичко е прибрано в тях, че мястото ни е кът.
Явно наистина след 6ти месец започва голямото качване, аз имам още +2 кг SadSadSad чувствам се много тежка Sad Дано по-натам да забави ход качването, че не знам сметката накрая каква ще излезе Sad

# 84
 Pampers , няма парцалки в кашона. Сложила съм му няколко салфетки. Дали да му сложа парцалки?  newsm78 . Много ми се ходи на плаж. Това лято май ще пропусна морето Crossing Arms
 Дундичка , ще добавиш ли розови гащи на името ми. Термин 28.09 (за по-бързо откриване).
 Петя , стискам палци за розови гащета!
 Ширина , получавам понякога рязка болка при изправяне.
 За нощниците- майка миналата седмица ми взе нощница за кърмачки. Много е удобна и като съм при майка си ходя с нея.

# 85
За тези вакуумни пликове и аз да се изкажа  Grinning. Страхотни са на два пъти си вземам, но на сутринта издишат, не е истина инъче колко място спестяват, ако са качествени. Миналата година един юрган от селските, тежките, чисто нов, ама не го ползваме и реших да го натикам в такъв плих, е изненадах се - ми той като се вакумира зае 10 пъти по-малко място. Сега ми се искаше на бебчо дрешките да изпера и да изгладя и да ги вакумирам с такъв плик и като се роди чак тогава да ги отворя, понеже ни предстои и на нас ремонт и прахоляци, но много се притеснявам да не случа пак на дефектни пликове.
Петя и аз вчера с такова нетърпение четох темата и като стигнах до твоя пост ми се разтупка сърцето от вълнение ама ццц. Хайде успех днес и както каза някой вчера без гащи да не се връщаш.
Туитито беше питала за обиколките и вчера реших да се измеря 92см, но пък нямам идея колко съм стартирала. Инъче килограмите ми станаха шест.

# 86
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile

Аз от началото на бременността може би съм качила някъде около 10 кг,но аз се меря само като отида на консултация,защото в къщи нямам кантар,което от една страна е добре,защото ако имам ще се меря постоянно и ще се психясам накрая  Joy
Аз изчезвам че дойде майстора да си довършва мазаниците тука  Laughing
 Петя стискам палци да се върнеш с розови гащета  Heart Eyes
Лек и слънчев ден на всички  baby_neutral

# 87
kalliopi аз бях на море за последните празници. Там всичко беше ок, стоях до колената на сянка. От онзи ден обаче почнаха да ме сърбят краката отдолу и да ме болят, в смисъл обратната страна на ходилата. Където са били на слънце. И съм с едни ситни пъпчици. Ще ходя днес на кожен да видя какво ще каже. Ще пиша като имам новини. Но ми прилича на слънчева алергия, която никога до сега не съм имала.

# 88
Pampers , няма парцалки в кашона. Сложила съм му няколко салфетки. Дали да му сложа парцалки?  newsm78 .

Ако нямаш парцали, става и стара кърпа. Нещо мекичко и топло, като спи да се гуши в него.  Mr. Green

успехче, акушерката от ЖК не ти ли мери обиколките? Там ще е записано с колко стартираш. А ти права или легнала се мериш?
Я кажи от къде ги купуваш тези издишащите торби, да не с епрекарам и аз, че искам 10-на да си взема?

# 89
  • велико търново
благодаря ви много,сега съм по спокойна Simple Smile ще видя на 3 юни сме на жк ще и спомена на докторката за тази болка Simple Smile пове4е се стреснах 4е ако продължат тря да палим колата щото сме от търново а ходим в плевен на доктор и да не стане нещо Simple Smile макар 4е пък и имах такова 4увство 4е ще се по4не с подготвителните Simple Smile благодаря отново Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт