Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
RAQSVETLINA, почивай си и се оправяй бързо. И дано нямаш повече неразположения до края  Praynig

# 61
Специално изчетох всичко от кора до кора, да видя Петините гащи какви на цвят се оказват, а то пак няма  Mr. Green Петяяяя, туй твойто бебе по-проклето и от мойта мадама, дето сума време не щеше да се покаже, че и си крие лицето с ръце  Joy Стискам палци за утре, но щом е толкоз инатливо, сигурно ще е девойка  Joy

Аз също бях на преглед днес. Новините са само добри - шийката се е затворила и е с добра дължина, гъби няма, инфекция тоже, бебка е 29 см и 600 гр. Докторът не смята, че е нужно да се изследвам за диабет, тъй като бебка си е в нормата, водите също, а аз съм качила непълни 2 кг  Mr. Green Даде ми още 2 седмици болничен, не знам дали после ще реши да ме връща на работа, но ми каза засега да си кротувам и полежавам, че да напреднем със седмиците. Аз така или иначе продължавам да си карам детето на училище и да го взимам - общо 120 км, но между каранията си полягвам и почивам, така трябва да изкарам месец Юни.

Толкоз от мен. Дундичка, мерси за темата и мога ли да те помоля да ми добавиш розовите гащи?  Hug

# 62
Благодаря за подкрепата момичета   bouquet, дано всички сме добре  Praynig Hug

# 63
а аз съм качила непълни 2 кг  Mr. Green

Еха, ти май си рекордьорка Simple Smile С бебе 600гр от тях, и още толкова околоплодни води, абсолютно нищо по теб самата Simple Smile
Само мога да завиждам (и не смея да се кача на кантара да видя как са ми повлияли почивните дни и трапезите като бяхме на гости:) )

Забравих да ви се похваля, че си намерих от ленените панталони - супер удобно нещо, и стилно седи, и хладно държи и е съвсем леко, много съм доволна Simple Smile И много благодаря за идеята Simple Smile

# 64
RAQSVETLINA пожелавам ти да се оправиш бързо!
И на мен ми е много тежко - качила съм 13 кг и от вчера започнаха да ми оттичат краката. Започва се  preggo

# 65
  • Пловдив
RAQSVETLINA, щом си взела мерки всичко ще е наред. Почивай сега и това е. Медал, че си работила до последно никой няма да ти даде.
Шамс, то детето не е виновно. Моята АГ каза мъж, обаче аз не вярвам, докато не се види на хубав апарат. Утре ще видим вече. Браво за хубавите новини около теб.
Лече-Буболече, аз съм свикнала вече да ми казват момченце ще е, така че-кво да правим? Ще ми давате по някоя мома да ѝ се радвам чат-пат.
shirina, аз ям само глупости и пак съм качвам по кг на месец горе-долу. Да не е вода наистина?  newsm78 Тегли се сутрин, на гладно.

# 66
Аз идвам да ви се оплача мами, днес ми стана много лошо и направо при док. отидох , както ви казах от едно известно време пулсът ми варира 110  чак да 120  Confused та ме оставиха за няколко дни в болница  кардиолог ми изписа едни хапченца биолекта и така, утре ще излязат кръв и урина и така Embarassed
Нещо се стреснах днес момичета  Hug и с две думи до края ще бъда на болничини  Hug
лека вечер ви пожелавам   bouquet

Почивай си и всичко ще си влезе в норма  Hug

# 67
Лулу аз и въобще да не кача, пак ще съм ок, че си имам резерви  Mr. Green

Петя, то ясно, че не е виновно, аз така си приказвам  Mr. Green

Раясветлина, бързо да се оправяш  Hug

# 68
 Добро утро момичета!
 RAQSVETLINA , оправяй се бързо!
 Вчера излизахме за два часа и спрях на Кирчо лампата. Като се върнахме целият трепереше. Много е кекаф. Купихме му и сложихме поилка. Сега го дебна дали може сам да пие вода. Извинявам се, че ви занимавам само с него, но няма нищо интересно около мен тези дни.
 Вчера поръчах едни гащеризончета и днес ще ги взема.
 Бебо го усещам тези дни много рядко.

# 69
Ехо, ранобудните, къде сте? То напече вече слънцето за плаж   grinning039

Не бях  влизала скоро в албума със снимки, ама от последните ви придобивки ме засърбяха ръцете и аз да хукна по магазините  Mr. Green Фаворит ми е на ку4о ягодката.  Heart Eyes Много хубави неща сте си взели/ са ви подарили. Да си ги ползвате с бебчетата със здраве!

Аз днес ще имам гости - три дружки и съм много развълнувана по този повод. Нямам търпение да дойде обяд и да ги посрещам. До тогава ще спрягам глагола мотам се и ще си почивам, че до малките часове нощес писах едно домашно и сега вместо да спя пак ставам по график  Mr. Green

veselotof, дай на Кирчо малко захар да кълве(ама малко) да се подсилва. А някакви парцалки сложихте ли му в кашона да се сгушва в тях като му е студено?

Усмихнат и ползотворен ден и на Петя дребното да разтваря кълки вече, че ще ни умори от несподелена клюка.

# 70
  • Русе
RAQSVETLINA пожелавам ти да се оправиш бързо!
И на мен ми е много тежко - качила съм 13 кг и от вчера започнаха да ми оттичат краката. Започва се  preggo
Peace Peace Peace Peace
Здр, Таниа приятно ми е Вики!!!!!!!!!!!!!
 и аз съм качила колкото теб почти,но моите крака не са отекли още  Flutter да се надяваме,че няма да имам такива проблеми,но не се тревожи нормално е това и моята зълва беше така и си има един боборанчо дундо якичкия Жорко много симпатично детенце  smile3501 hugсамо за гушкане е той
Мале, оставт ми 90 дни и моето пиленце ще го видя колко бързо минават дните Shocked идва най -тежкото  юни юли,и август  preggo sweating sweating sweating

# 71
  • велико търново
Добро утро от мен мами:) искам да попитам дали сте имали контракции до сега....понеже тази нощ усетих за кратко една срязваща болка ниско долу в дясно и ме удари 4ак в кръста но беше за 2 3 мин и пове4е не се повтори Sad но силно се притесних,дали са били подготвителни Rolling Eyes

# 72
Добро утро!

Шамс, гащите са добавени  Mr. Green
sweetynel, добре дошла! Теб също добавих на първа страница  Wink
-Petia- , продължаваме да стискаме дружно палци за  stork-girl Laughing
shirina, и мен ме съмнява дали не е вода или повреда в кантара. Аз, дето ям като за последно повече от 2 кг не съм успявала за седмица, а 4 звучи невероятно  newsm78

На мен ми предстои днес домакинстване и после мързелуване. Нямам желание вече и за разходки, дано скоро излезна от тая "дупка", в която съм затънала  Close

# 73
  • Русе
Добро утро от мен мами:) искам да попитам дали сте имали контракции до сега....понеже тази нощ усетих за кратко една срязваща болка ниско долу в дясно и ме удари 4ак в кръста но беше за 2 3 мин и пове4е не се повтори Sad но силно се притесних,дали са били подготвителни Rolling Eyes
 newsm78 newsm78 знам ли питай доки може и да не е контракции не се плаши  Hug

# 74
harikliq_222 кажи нещо повече за тези лекции - къде са, каква е темата, със записване ли е, безплатно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт