Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро!

Радвайте се на момента и стига сте мислили за килограми.  Ако се храните нормално и не се тъпчете с какво ли не (което е така при повечето, като ви чета), значи не можете да направите нищо по въпроса с наддаването.  Аз миналия път качих 18 (поне на толкова спрях да се меря), но ги свалих бързо след това.  Не съм правила нищо нито за да ги кача, нито за да ги сваля след раждането...

веселото, аз отдавна споделих, че поръчани от Англия дрешките от Мадъркеър и подобни сайтове излизат много изгодно, а са с много по-добро качество.  Ще чакаме да видим твоите покупки, като дойдат Peace

Лулу, а ако пристегнеш коланчетата пак ли си измъква ръцете?  Лора също го прави, ако са по-отпуснати коланите, затова ги държа по-стегнати.  Сигурно не и е съвсем комфортно, но поне е сигурно Rolling Eyes  Не мога да помогна със столче за по-голямо дете, мога да споделя какво е нашето, изключително удобно е, защото има опцията да се завърта към родителя и детето се поставя много лесно.

Ставам, че ММ пуфти и си чака закуската Laughing

# 166
Здравейте момичета,записвам се в новата тема.Като ви слушам как се оплаквате се чудя бременна ли съм  newsm78 На мен всичко засега ми е ок килограмите са +5 и с нервите съм много добре,само дето отвреме навреме някой хора ме дразнят с приказките си:че едва ли не последните месеци от бременноста са като филм на ужасите и после като родиш все едно живота ти свършва  ooooh! Ама аз има казвам да си гледат работата.  Thinking

Че си трябва време за настройка и от майката и от бебенцето си трябва  Simple Smile

При всички положения няма по-хубаво нещо от това като те гушне едно такова малко сладко човече и те гледа с толкова обич все едно ти си най-великия човек на земята  Mr. Green

# 167
Аз тъкмо се прибирам от разходка, изядох една торба череши и съм доволна от живота, няма как да е по-хубав  Mr. Green
Наслаждавай му се с пълна сила още 99 дни, че после шефът идва и няма да те оставя на мира  hahaha

За бананите и какаото се хващам и аз. Ако не помагат, то поне са вкусни  Mr. Green Забелязах, че ме заболява крака, само ако се изтегна силно, иначе не. И цяла нощ спейки като се обръщам внимавам как си изпъвам краката  hahaha

И тук е едно мрачно и хладно, а аз няма какво да обличам в това време и само му се нервирам. Искам си слънцето и жегата. Аз съм топлолюбиво и не вирея добре на облаци и студ/хлад.  Mr. Green

# 168
Аз, да задам един въпрос на майките с по-големи деца, че се разрових сега в столчетата за кола. Както бях писала, Боил ми се измъква от столчетата с описана "пет-точкова система на захващане", сега гледам, че има някакви с възглавнички отпред. Някой ползвал ли е такова, има ли отзиви? От една ми се струва по-удобно, че ръцете на детето са по-свободни, от друга - като че ли пък тази възглавница му е пред лицето и ще го дразни? newsm78 Мисля си да командировам старото столче за новото бебе (надявам се, че поне през първата годинка няма да му стигат уменията да се измъква сам от коланите), но пък трябва да купя ново за баткото, та съм се зачудила.

Нашето е това : http://moetobebe.bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%20%D0%B7%D0%B0%20%D … llas%202-fix-3986
Като го вземахме беше нов модел с един от най-високите показатели на Адак тестовете за сигурност.

Малката си е свикнала с него, но го ползва от 9-месечна, че тогава ѝ умаля кошницата - измъкваше се от нея и се наложи спешно да вземаме столче в следващата категория.
Като по-малка се размазваше на възглавничката отпред и си спеше сладко сладко  Mr. Green Сега вече я ползва като масичка, реди си там разни неща  Mr. Green

Няма много свобода за действие - така че твоето момче може и да не иска да го слага, но пък възглавничката е до към 18кг или 4г, след това се маха и се закопчава само с коланите. Недостатък е, че спарва лятото, особено докато се охлади колата (трябва да имате климатик задължително), но ММ и без това надува климатика все на макс, та поне детето не може да настине  ooooh! И не се накланя много, не става за спане на дълъг път, но моята така или иначе не спи.

За килограмите съм споделяла май вече - предната бременност качих 15, като до 9ти месец бях само +10. 9ти месец качвах по кило на всяко вдишване  ooooh! Без да ям почти нищо друго освен плодове и зеленчуци. Чувствах се много зле обаче от качените килограми- бързото качване си е шок за организма, а и се появява целулит и стрии. Сега много внимавам какво си хапвам, но сега например постоянно ми се прияжда нещо, докато с предната бременност нищо специално не ми се е дояждало.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 09:53 от malina07

# 169
Добро утрооо Simple Smile Аз си изядох сутрешната порция плодове и сега почвам да пускам перални и да оправям из нас, но първо викам да надникна при вас Simple Smile
veselotof, и аз ги гледах нещата на mothercare, но доставката до България не е ли към 30 паунда  Thinking Ти от сайта ли ги поръчваш? Иначе много ми харесват.
Pampers, наслаждавам му се с пълна сила  Mr. Green само ми липсва половинката, но няма как:) Банани и аз преди много си хапвах, сега съм на вълна череши, ягоди и кайсии.
Аз със схващания нямам проблем, но гърба яко ме боли като се събудя, докато се раздвижа съм като зомби.
Днес времето е идеално за чистене  Mr. Green Аз започвам Simple Smile

# 170
здравейте бъдещи мами,ако може и ние да се цопнем при вас,първо да ви се представим аз съм майка на една прекрасна принцеса на 1.4 месеца която в началото на септември ще става кака на своята предполагаема сестричка,от Бургас сме
а сега да се връщам да ви чета,ако мога ще помагам на който има нужда Hug Hug Hug

# 171
 Танище , не е 30 паунда доставката. Заплащам по 3лв. на килограм.

# 172
Добро утро ! И тук е мрачно и хладно Sad
Вчера си взех резултатите , хемоглобина е в норма Heart Eyes имах си хас след толкова пастет hahaha
Ммм какао и бананчета -добра идея.
Цитат
Наслаждавай му се с пълна сила още 99 дни, че после шефът идва и няма да те оставя на мира  
даа вчера гледах боди с надпис "Аз съм шефа в къщи!" hahaha
sexylove86 Добре дошла   bouquet
Мислех да пиша още ама ..изчезна,после пак Joy

# 173
  • До морето :)
Добро утро! Днес голям сън, ама малката нещо се опитва да се разболее. Киха, носът ѝ е запушен и гласът е променен. Сега ще видя какво ще я правя.  ooooh!

За килограмите - имам 1:1 с предната бременност. Всичко ми е едно и също. Сега съм +8 някъде, но спрях да качвам. Миналия месец нищо не съм качила. И предния път така беше. Качвах с бясна скорост до 6 месец и после по малко. Накрая +13, което не е кой знае колко много. След 2 месеца нищо ми нямаше на килограмите.

# 174
veselotof, а с посредник ли поръчваш? Защото гледам сега разни неща и от Tesco, много изгодни има, но не доставят до БГ.

# 175
 Пиша ти на ЛС.

# 176
Здравейте момичета, аз вчера ходих на кожен заради този обрив който ми излезе на краката след морето. Според лекарката е от това, че ми се подуват краката много дето стоят по цял ден надолу и от пътя до морето. Предписа ми да ги държа високо и да ги мажа с нещо. Притесних се, че лекарството за мазане не е за бременни, или поне така пише, та следобед имам час при моята АГ да видим и тя какво ще каже. Та явно не е слънчева алергия, което за мен беше учудващо.

# 177
Поздрав и от мен Simple Smile

Благодаря за мненията за столчетата Simple Smile Моето сега е на Бертони 0-18гпо принцип е удобно, че има и полегнало положение., имам и кошница - изобщо малкият е обзаведен  Mr. Green Ще взимам май за големия направо такова, което се връзва с коланите на колата, а тези двете ще останат за бебето.

Ние днес се видяхме с малкия човек на 4Д-то при Томова. Всичко си му е точно, отговаря си до ден на седмиците, не си е изгубил пишката своевременно (много внимавах да не се подстригвам, да не взема да му я подстрижа  Joy ) Само винаги съм се чудела как успява да застане така, че от една и съща страна на корема гледат главичката му и му броят пръстчетата на краката, а от другата - гледат сърчицето. Помня, че и Боил винаги беше така. Ама явно стоят с краката на главата Simple Smile
На последните прегледи като го гледам вечно си смуче пръста, да се надявам да не му остане същия навик и като се роди Simple Smile

За наддаването на мен пък с предната бременност до шести-седми месец почти не ми личеше, че съм бременна, не помня точно килограми, но да кажем са били към 5-6кг, след което осми и девети месец като се почна едно качване....хем беше пак така април-май, пълно с плодове и зеленчуци, не съм се тъпкала. И аз приключих някъде +17-18кг (от 53 станах около 70), не ги свалих много бързо, но затова пък без никакви диети. Тази бременност я почнах от 54, засега качвам повечко, но пък мисля, че си ям съвсем нормално - изцяло се вслушвам в сигналите на тялото си. Ям това, което ми се яде и тогава, когато ми се яде (с предната четях какво било полезно, какво не и уж се опитвах да си нагласям диетата, ама то ако ядеш всичко, което е полезно, ще станеш 100 кила Simple Smile ). Вчера си пуснах и изследванията, всичко ми е в норма, бебето е в норма - това ме навежда на мисълта, че засега стратегията е добра Simple Smile Пък това, че не си харесвам фигурата в  момента - еее, ще го прежаля  Mr. Green

# 178
Добро утро коремчета.Аз също да кажа за мойте килограми започнах с 43кг а сега съм 56,5кг и се чувствам като гюленце.Никога не съм била повече от 50кг и то за малко съм ги задържала.Но пък всички , които ме познават казват , че така съм била по-красива и по-женствена ,имала съм дупе, гърди, бедра и т.н. Коермчето вече е 91 см предполагам че е нормално и многооооо му се радвам Simple Smile .

# 179
Здравейте мацки   bouquet
Аз днессе чувствам наистина по-добре  Embarassed, въпреки мрачното време .
Надявам се утре да ме изпишат вече, в къщи ми е най-добре и най-спокойно  Wink
Лек ден от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт