Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мая 191 Ето тук я има количката и я има в зелено http://www.slunce-bg.com/productv/216/sprint-plus-2v1-baby-design-2012g-.html Wink Ние от продавалник си я купихме,но е в много много добро състояние Simple Smile
tania_tsvetanova Честита стотица Simple Smile и аз вчера ги минах,започва обратното броене  Sunglasses
Петя честити ти сини гащи,не се ядосвай най-важното е да е жив и здрав пък това е мотивация за 4-то което дай Боже да е девойка,ако ли не както някой друг каза поне снахи ще си имаш и дай Боже живот и здраве внуците ти да са от женски род  Heart Eyes

# 151
Еее, момичета, и аз сега забелязах, че и на мен ми остават 100 дни  Mr. Green

# 152
Здравейте мами, аз днес уж съм по добре, но си трябва времи и почивка явно  Hug
Пете честити сини гащи   bouquet
Аз да ви споделя нещо , четох че си говорите за крампите - схващанията и др., та днес в болницата разбрах , че за такива работи трябва да се ядат много банани и доста помагало  Rolling Eyes Незнам дали е вярно но нищо не ми пречи да пробвам , а и като се замисля знам че в банана има магнезии сигурно за това.
Лека вечер ви пожелавам милички и благодаря за пожеланията  Hug

# 153
Бананите са от добрите източници на магнезий, да  Peace

Абе и аз не мога да ям по много, и аз налитам само на плодове и зеленчуци, пък килограмите си летяяяят нагоре Simple Smile Но така де, явно си е и до ген, не само до лакомия Simple Smile

# 154
Здрасти, мацки!
Днес качествено и количествено опропастих деня. Спах до късно, пропуснала съм си сутрешния филм. После разходка... за първи път така ме мързи. Към 1 след обяд гледам - филмче. Полегнала съм и така до 5. Добре че имам навик да си слагам таймер на телевизора. После до клуба да си взема списанието, че трябваше да ида преди 6 и после разходка... ама толкова мудна и мързелива разходка не е била. Прибрах се по-рано. Голям мързел.

# 155

Амели, и аз уж напоследък само салати и плодове, от къде се взеха тия кг не знам ooooh! Аз даже нямам никакво желание да ям разни манджи и т.н. От началото станаха +7,5 кг.

ние с теб от еднакво тегло стартирахме,нали? От 62 кг.
Аз в първите 4 месеца свалих 4 кг, значи 58. А преди две седмици бях 67. С колко съм плюс всъщност?

# 156
  • Пловдив
Тоя Кипър не го познавам. Изтървала съм мохабета. Joy Хич не ми се вярва ММ да го хареса. Засега се лигавят с Карамфил, Калуди и подобни. Големият продължава да е разочарован, че няма да е Резинвабве. Аз все повече клоня към Константин. Добре звучи с фамилията.
nenimira, супер новини. Чакам те цял ден да кажеш как е минало. Този път ни записа и от предния път прегледа. Сега си гледах сладката муцунка с децата. Много им беше интересно. Особено, че краката си ги е качил най-дребния на главата.  hahaha
Puffy1988, количката е супер, със здраве да си я карате.
veselotof, много сладък Кирчо.
Amelly, 9 кг си качила общо.

# 157
Амели, явно да, и аз от 62 кг почнах, но аз не съм сваляла в началото нищо. Сутринта се измерих 69,5. Абе все си казвам - здраве да е, бебчо да е здрав, ама все ги мисля  Joy Няма угодия  Mr. Green

# 158
Така де, важното е да се чувстваме добре в кожата си (доколкото е възможно Simple Smile ) Имат значение и височината, и началнте килограми... (една позната почна от 96 кг. и не спря да се хвали, че за цяла бременност качила само 9кг - ми то, извинете, ама накъде повече  Mr. Green).

Аз, да задам един въпрос на майките с по-големи деца, че се разрових сега в столчетата за кола. Както бях писала, Боил ми се измъква от столчетата с описана "пет-точкова система на захващане", сега гледам, че има някакви с възглавнички отпред. Някой ползвал ли е такова, има ли отзиви? От една ми се струва по-удобно, че ръцете на детето са по-свободни, от друга - като че ли пък тази възглавница му е пред лицето и ще го дразни? newsm78 Мисля си да командировам старото столче за новото бебе (надявам се, че поне през първата годинка няма да му стигат уменията да се измъква сам от коланите), но пък трябва да купя ново за баткото, та съм се зачудила.

# 159
Аз да ви споделя нещо , четох че си говорите за крампите - схващанията и др., та днес в болницата разбрах , че за такива работи трябва да се ядат много банани и доста помагало  Rolling Eyes Незнам дали е вярно но нищо не ми пречи да пробвам , а и като се замисля знам че в банана има магнезии сигурно за това.

Да, а другото вкусно нещо, бъкано с магнезий е какаото  Mr. Green Бананчета и какао smile3508

Танче, според мен нямаш грижа, след като ти олеква като идеш до тоалетната. Някой май вече беше споменал, че се случва втвърдяване, когато е пълен пикочния мехур  Thinking

Я не ги мислете тия килограми, момичета! Ще ги свалите, така или иначе повечето сте слабушки по принцип  Laughing Кърмене, разходки навън и тичане след проходило диваненце - ще си върнете формата.  Simple Smile А в началото няма и да ви пука сигурно  Laughing

# 160
  • Пловдив
Добро утро!
Пу първа днес  Grinning
ММ ми казва, че не съм дебела ми съм пухкава  Grinning Всъщност е нормално да се качат между 10 максимум 15 кила. Все пак самото бебче ще е някъде към 3-4 кила, 7-8 са околоплодни и тем подобни. Като сложите циците и малко на дупето - нали се разширява ханша си е съвсем нормално. Все пак сме бременни не манекенки. Аз съм +10 вече, като целия си живот не съм мърдала повече от 2 кила нагоре и то последните зими. Току що една приятелка ми каза, че 7-ия месец спряла да качва и после чак към края малко. Мамита с втора и трета бременност при вас как беше първия път, малко успокоение да вкараме в темата с килата.  Grinning
И тази седмица изведнъж като, че ли коремчето стана още по голямо. Хайде и бебчо се събуди вече.
Днес ще е приятен ден за разходка в Пловдив е облачно. Не я пропускайте.
Хубав и усмихнат ден на всички!  newsm57  261uu kyllmg babydust7 newsm36 Misc Ghost ukliam1 newsm35
P.S. На Кирчо наистина му трябва нещо, в което да се гушка.

# 161
Пууу втора:)))
Ето малко успокоение Simple Smile аз например първата бременост качих 18 кг  ooooh! Верно от много малко започнах, но кг си бяха 18. След като родих на 2-3 месец не си личеше, че съм раждала. Сега вече като "по стара" не е ясно дали толкова бързо възстановява, но по-добре да не го мислим от сега, а и как казва kotkincho малкото толкова ще ни изцежда силиците, че и кг ще се стопят и няма да ги мислим толкова  Hug
Lulu25 не мога да бъда полезна, Боби винаги се е возил и е бил кротък на столчетата. Но на Боби сега столчета е много готино за него /че взехме червено и като ферари  Joy но е напълно изправено  и го връзваме с големия колан вече, но преди това си беше с нормалния и не правеше проблеми. Защо не ходите с  баткото той да си избере , естествено с вашия контрол де, но с уговорката без да се измушва от коланите. Като им  се даде избор по-лесно приемат после, защото вече те са си го избрали Simple Smile
Айде хубав ден и чакаме Весе да каже как е Кирчо днеска Simple Smile))
Рая  и ти вече днеска по-спокоино и по-добре,  нали?Simple Smile

# 162
Трети ракети  Laughing Ееее къде са днес всички.
 Дианка, благодаря за подкрепата. Точно тази сутрин се събудих с идеята, че трябва да ям по-малко и се чудех от кое вкусно ядене мога да отрежа. Какво да правя като винаги съм била слаба и ме караха да ям. Че аз диета за отслабване не знам какво е!!! Как сега да се накарам да спра да ям  #Crazy Еми, НЯМА. Само трябва да си сменя размера гащурки  Crazy Mr. Green
  Да бягам да правя закуска Simple Smile

# 163
Добро утро, днес хич не ми се ставаше, не че някой ме кара, ама нулите ме зовът зверски Mr. Green
Вчера и днес разбрах много неща, какво е да имаш киселини  Sick никога не съм имала ама вчера щях да си повърна червата, ситринта пък се събудих с неподвижна дясна ръка, направо не ожех да я разпъна да направя някакво движение бях като саката Crossing Arms
За това пък имаме супер много вятър и облаци и е хладничко и си дремнах с час и половина повече от обикновенно Embarassed
Оплакох се в темата артридно-ревматуидни болки Joy
Депресирате ме с тези килограми #Crazy това ми е най-болната тема аз също почнах с много не по мое желание смъкнах в началото и май се почва качване вече че и коремчето растели расте, а аз си набивам всичко Whistling

Целувки, отивам да сиправя кафе  bouquet

# 164
 Пу пета!  Whistling
 Добро утро поспаланки! Вчера бяхме особено активни, пък днес...
 Тази нощ спах много добре. Кирчо не ни буди. От снощи е на витамини и антибиотик, разтворени във водата, която пие.
 Преди две седмици поръчах от Mothercare бебешки спален комплект с включен обиколник и органайзер. От същата серия и хавлийка и повивалник за легло. Утре ще пристигнат и ще ги видя на живо, но пък много харесвам тези, които имам вече. Може и да ги пусна английските за продажба и да купя още един комплект от тези, които имам. От Tesco и от George очаквам едни бодита потник и бодита с къс ръкав, панталонки, лигавници и чорапки. Изизат ми много по-евтино от всякакви български и тем подобни по нашите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт