Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
 Към новите мами, искащи паролата: първо изпратете вашите лични снимки! Не можели да пишат в темите, пък снимки могат да гледат! Е, няма как да стане драги! В интернет пространството има снимки и картинки на бебешки неща бол. Гледайте си там!

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 19:59 от veselotof

# 211
Здравейте мами и аз съм с термин септември може ли и как да се впиша във вашата темичка?

# 212
Да питам пак някой от Варна ще ходи ли утре на лекция в Mall-a?
Тези лекции в МОЛ-а са губене на време. Едно, че казват много грешни неща, второ че наблягат на рекламата. ooooh!

mamarony, ще стане. Просто сме предпазливи, защото има всякакви лоши хора и с нечисти цели. Като си по-редовна във форума, ще получиш и парола за достъп.

zvezdi4ka*, аз лично съм талант в запълване на времето, че дори винаги имам недовършени неща за правене, които чакат някога да дойде техния звезден миг  hahaha Това за курс/кръжок е много хубаво. Дано намериш Peace

Anni0422, кефи се бебока, защото като седиш на топката и то застава в правилна поза.  Peace И аз си седя на моята като съм пред комп-а  Mr. Green

iliqna89, добре дошла! Пиши на авторката на темата да те включи на 1-ва страница, ако не е късно. АКо ли не - като се прави новата тема. Иначе по всяко време и на всякакви теми си добре дошла да се включиш Crazy

# 213
Благодаря.А коя е авторката? Grinning

# 214
Привет,

За сведение, ако съм залипсвала на някого  Mr. Green от няколко дни се чувствам като копала цял ден, и съответно вчера коремът ми беше на камък, стана ми лошо в офиса (където отидох не да работя, а да си оправя медицинското), лежах сума време и си легнах рано-рано, та днес по бива. Много ли ми идва шофирането, не знам, но така или иначе нищо не мога да направя по въпроса. Да се изкара още месец и ще се кротна...

Аз пароли принципно засега не съм искала, защото не бях на вълна купуване, а и от работата не мога да влизам в снимка бг. Все още не съм се метнала да купувам, но взе да ми става лЮбопитно  Mr. Green Веселото, можеш ли да ми я пратиш?

Моите дертове са с количката, иначе само комплект за изписване ще купя, пеленки, ваничка и май е това  Mr. Green Поне такива са ми намеренията, ама като се познавам и аз не си вярвам  Mr. Green

Столчето ни за кола е http://moetobebe.bg/car_chair/I_II_III/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB% … ecaro-Young-Sport и от него излизане няма, а пък е удобно. Моят син от всякакви други се измъкваше. Сега може сам да отвори закопчалката, но не го прави, а даже ме подсеща да го закопчая, ако забравя, както ми се случи 2 пъти...

# 215
  • София
Здравейте мами и аз съм с термин септември може ли и как да се впиша във вашата темичка?

"Вписването" става като започнеш да пишеш по темите, които се коментират, или за нещо, което те вълнува, нищо друго не е нужно да правиш Wink  А записването на първа страница е чиста формалност, там в момента фигурират никовете на десетки мами, които са поискали да бъдат вписани и не са участвали в дискусиите след това.
Иначе добре дошла и лека бременност Hug

Другите са казали за паролите и аз подкрепям, като смятам, че това важи и за ФБ групата.  Все пак качваме лични снимки, снимки на децата си, нормално е да бъдем предпазливи и да държим да познаваме поне виртуално хората, които ще имат достъп.

Шамс, дано нямаш повече такива дни Praynig  Няма ли кой да те замести в карането на малкия?

# 216
  • Gone with the wind
ЕЕЕЕЕ, Шамс, дано е моментна тази умора и отпадналост  Hug
Точно се зарадвах на добрите новини от прегледа вчера (или беше онзи ден  Embarassed).  Стискам палчета

# 217
Благодаря за информацията....ще се реванширам като повече се включвам.  Wink

# 218
Pampers, не съм ходила до сега на такава лекция ,за това помислих че може да е интересно ,ако успея да отида ще ви докладвам как е минало  Sunglasses

# 219
Ихааа, видях сума ти покупки и Кирчо  Hug Сладурче  Hug

Сега се полакомих и отивам да пиша на Памперс да ме вклЮчи във ФБ  Joy

# 220
Мене ме няма на първата страница  Joy а пиша всеки ден по сто пъти от февруари или март насам newsm78 ама че съм досадна  hahaha
Качих малко снимки, мамите да ме извиняват, че малко пейзажчета качих ама някоя от мамите ме беше питала Embarassed и си позволих, качих и количката и кошчето за кола, само че от интернет, насхите са разглобени и прибрани Embarassed
Шамс, почивка миличка, няма начин Hug
Добре дошли на новите мами  bouquet, бъдете активни и досадни като мен Joy хванала ме е лигата не ми обръщйте внимание Mr. Green
Илиана, кога ти е термина, ама дайте малко повече информация, не се скръндзете Crossing Arms
Петя, твоите момчета какво искаха момиче или момче преди да разберат какво е Flutter

# 221
Ох момичета,
Сега се понамазах и какво да видя, на лявото си бедро имам 2 стрий.
Точно там пък не го очаквах  Crossing Arms уж съм качила 6 кг а се почна,ами като кача 15   newsm78

# 222
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към мамите в болничен. От утре съм една седмица болничен, в който трябва да си мажа краката и да ги дигам. Дано се изчисти този обрив и това подуване, че да си изкарам още малко на работа. Иначе бебка е добре, явно е тръгнала вече да се завърта, и е застанала напреки на целия корем. Дано се завърти докрай.
Добре дошли на новите момичета.

# 223
  • Русе
harikliq_222, ако е удобно, да питам защо ти е казал, че си за секцио?
ами защото напрежението било голяма пък той не каза със сигурно каза,,ще видим как върви детето ''
 newsm78 newsm78 newsm78 не мисли,че ще издържа психически
знам ли и аз се учудих

# 224
Добре заварила...имам въпрос към мамите който си имат по големи деца....още в началото на бременноста ми лекарката ме гледа няколко пъти и се съмняваше за близнаци....каза че ще видим по нататък....сега ми се струва че ме ритат от ляво и дясно...случвало ли ви се е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт