Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Tanishte - Много ти благодаря! Аз от толкова дебнене кога и ние ще направим 100 баш днес пропуснах. Дам.... и ние започваме обратното броене.
Та по тоя повод вчера купих бяла пуФкава прежда и една кука, днес цял ден се дзверя в youtube за интересна плетка - смятам да започна с одеалцето.
Amely ти май беше майсторката по преждите, ако има и други мамита плетачки, я кажете 400 гр прежда и кука 3.5 дали ще станат за едно одеалце метър на метър. То верно, че зависи от плетката де ама аз да си питам...
За мамитата, които ще ходят в НДК чакаме отзиви и впечатления.
Другите ще дебнем промоциите за първи юни.  Grinning

# 301
силви ,виж тук ще ти стане ясно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0,
Tanishte,ние скоро си взехме съдомиялна и не зная как съм карала до сега без нея -обожавам я ,но за бебето няма да я ползвам мисля че е по добре на ръка и после в микровълновата  Simple Smile

# 302
Здравейте, коремчета!
Най-накрая и аз да се запиша в новата темичка. Благодаря, Дундичка!
Аз продължавам с лежането, вече 2 месеца и половина. За такава динамична личност като мен това е истинско мъчение, но за бебчето ми съм готова на всичко! Вече взеха да ми се изчерпват идеите с какво да се занимавам докато лежа... Ставам от време на време, но и двеминутно ходене ми докарва контракции, затова не смея да рискувам.
Честито на мамите преминали стоте дена! Скоро и аз ги наближавам! Радвам се на всеки изминал ден.
Ние имаме сушилня и е мн удобно особено като се заредят дъждовни дни през студените месеци. С есенно бебче, мисля, че ще е от голяма полза.
Аз от няколко месеца имам тъмна линия на корема, нарича се още линея негра. Някой друг има ли я?
Добре дошли на новите бремелинки!
Петя, и аз заедно с другите съпреживявах какви ли ще са гащите... Честито! Ще си обградена от гооолямо мъжко внимание  Heart Eyes

# 303
Здравейте финни мамчета!
Аз днес от сутринта съм по кафета  Rolling Eyes Сега тъкмо си взех ваучера за море.Значи от 22.06 ще дефилирам по пясъка  LaughingДа ви се оплача,че от 2 дни все се намира някои да ми" развърже кесията "с нерви  #Cussing out
Днес ни е тържеството за завършване на детската градина   Party Time
На 6.06 си записах час за фм,да видим бебка.Ще ида с детето,че ММ не искал да идва.
На нас за приспиване ни действаше ръката ми.Ама и проблем с заспиването не сме имали.И досега сме си доста поспаливи.

# 304
  • Русе
Здравейте,момичета !!!!!!! Hug
Последно време доста ме мързи отдала съм се на лентяйство  Whistling Whistlingзнам ли защо?
днес си и порефтуних ....незнам всеки ме дразни като каже...е какво ,че е бремена голямо чудо ..ни как сме се справяли сами (близките ми) е да де но баба ми и е била до гъза ...на лела и майка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms много се обиждам
чудя се бебо, кога ли ще се обърне с главата надолу newsm78 newsm78 newsm78
DianaR относно плетенето е супер хоби Flutter но аз съм голяма невротия и кривотия ,че не ми е до това
Tanishte
относно съдомиаялня и аз съм за ...много смотано с тези чинии целия ни ламинат подгизва ooooh!,
 мисля да си пусна някой филмче  smile3521
 newsm28 1dishesда се захващам
ха..последно време така ми се допива биричка  с мезенце че откачам Laughing Laughing Laughing
и сладолетче ванилия страхотен е ..и да ви кажа като прочето съдържанието му той бил от СУХО МЛЯКО е за това ме напъва да го ям  smile3520
днес като се гледах оле,и в лице съм напълняла та така де.От фимна мацка ...Меченце  Grinning
Тук имам цирк тези дни в квартала и ми се ходи странно ... hahaha hahaha hahaha

# 305
  • София
Привет отново!  Ама много пишете днес, не мога да ви настигна!

За съжаление д-р Марков се оказа прав (както винаги май) - десният ми бъбрек задържа урина.  Засега нищо няма да се прави по въпроса, но докторката очаква с нарастването на бебето да стане по-зле, можело и да се наложи стениране (или там както се казва, нещо като дрениране) Confused  Та...стискайте ми палци да не се стига да там Rolling Eyes

За изписването на 30+градусова жега от неонантологията в Токуда ми искаха задължително боди с къс ръкав, отгоре цяло гащеризонче с дълъг ръкав и шапка. Казаха ми че бебето е седяло в майката на 37градуса температура и му трябва време за да се адаптира към по-ниската външна  Crazy Първите дни я обличах така (само че с потник отдолу), ама то и времето се поразвали.
Иначе на изписването също ревна, беше голям стрес докато я закараме вкъщи с колата, не знаех дали столчето ѝ е добре, пък моя много се притесни докато караше, хем ни е близо оттам.

Същото беше и при мен, само дето бебето ревеше от глад.  Да ви кажа, не съм чувала да изписват бебе по къс ръкав...
Нашата педиатърка също ме съветваше първите седмици да обличам бебето по описания начин.  Чак след като стана на около 20-ина дни и настанаха големите жеги, я поразсъблякох.
Наистина е най-добре да си подготвите комплект от няколко части, а при изписването акушерките ще ви кажат кое е най-подходящо да се облече.

Сушилнята е чудесен помощник, особено през зимата.  Аз не я пускам твърде често, май ме е страх да не повредя повечето дрешки, че са я с някоя картинка, я нещо от по-фина материя, но за повечето неща върши чудна работа.  Досадно е да работи 3 часа, но е по-добре от дрехи, съхнещи в хола 3 дни Crazy
А съдомиялната ми е най-добрият приятел вкъщи Mr. Green  Аз без съдомиялна никъде не отивам да живея вече  Crossing Arms

На моето дете белите шумове не му действаха.  Но пък имам приятелка, която изгори 2 сешоара, докато бебето поотрасне Mr. Green

# 306
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз от вчера съм в "Майчин дом" защото сутринта прокървих съвсем леко и дойдохме и ме приеха за наблюдение.Взеха ми кръв и урина за изследвания,гледаха ме на ехограф-вътрешен и външен,вчера ми преляха една банка магнезий,както и в момента ми преливат,ходих и на ЕКГ.От тогава не съм кървила,даже днес и секрет ми взимаха и казват че всичко е наред единствено дето кръвното ми е съвсем малко по високо,но казаха че е нормално.Аз се надявах днес да ме изпишат,но уви няма да е днес та се надявам поне утре да е,защото тук е ужас.Колебаех се къде да раждам живот и здраве тук или в окръжна,но от тук се отказвам.Добрече днес ММ ми донесе лаптопа,че иначе изкукуригваш,няма нито ТВ  в стаята нито нищо.Това е от мен за сега,сега се връщам да ви чета че мнооооого сте изписали Simple Smile

# 307
Пак здравейте. Аз имам сушилня и миялна - мнооого съм доволна. Дори съм ги купила от магазините за втора употреба, така че не са зверски суми. Всичко си слагам в сушилнята и откакто следя материя и програма - няма проблем. Иначе доста вълнени дрехи отидоха при 5-годишни деца.  Joy Пералня и сушилня са отделни - една до друга. Но би могло да се сложат и вертикално - стига да сте високи, а не с моя ръст.  Joy За миенето на бебешки неща в миялна - дори се препоръчва - от високата температура се дезинфекцират. За лентичката - може и аз нещо да бъркам. Памперсче, видях, че и ти си на 101-ия ден - значи "повредата е в моя телевизор" - хихи! Да ви кажа днес как ми падна кръвното рязко.... Цялата плувнах във вода, изкарах акъла на колежките си, викаха лекарката... Когато ми го премериха - 90/55! А напоследък все държах 120/80. Та днес заради времето явно падна рязко. Пийте айрян със сол!

# 308
Пиет много благодаря  Hug сега ще по прочета , че външно и по функции и опции много ни хареса , дано да не сме се излагали да има хубави коментари , ако не тарсенето продължава.
За сушилните и аз съм с 2 ръце  ЗА , но нямаме никакво място , където да я сложим.Дори за печката на дърва трябвжа да махаме шкафове ,за да освободим място. Cry

# 309
Здравейте и аз да се запиша в темата, че много съм изтървала. Отивам да ви чета Simple Smile. Отдавна не съм писала и със сигурност не ме помните, но ще съм активна вече. Като наваксам с четенето пак ще пиша.

# 310
Здравейте мами,и аз да се запиша в новата темичка,то вие сте изписали... Grinningаз влизам на бързо тия дни да не ви изтърва,но все не ви изчитам до края,нали заради ремонта ви чета от таблета а там връзката е бавна Twisted Evilнашия ремонт му се вижда края,ама после за чистенето Cryтия дни не се спирам и бебо нещо е супр активен,докато се притеснявах ,че не шава-сега не се спира,и моят корем се втвърдява от време на време дано не е нещо притеснително и не ми се е скъсила пак шийката,че нещо не остава време за почивка Embarassedаз чак другия петък съм на среща с беб Mr. Green
За дреките за изписване мисля да комбинирам боди с къс или дълъг ръкав според времето и гащиризонче тънко,шапка задълж.,пелена.
забравих какво друго исках да ви пиша Embarassedхубав ден на всички  bouquet
докато пишехте бяха побликувани 6 нови отговора Shocked

# 311
  • София
А, аз нещата на детето до ден днешен не ги мия в миялната и сигурно и скоро няма да започна, като знам какво остава по съдовете.  За нея ползвам само препарат за бебешки съдове, от известно време на Бочко, и много внимавам да ги изплаквам добре.  Не че тя вече не яде в нашите чинии и с нашите вилици, а и по ресторанти, но поне по нещата, които са си лично нейни, да няма толкова химия.
Ама аз и омекотител не слагам на нейните дрехи...  Пък няма да споменавам колко време гладих всичко нейно Embarassed

# 312
Иеееееееее вече си имам лентичка. Пиет много благодаря още веднъж. newsm44 newsm44 newsm44

# 313
Mamarony, извинявай ако ти изглеждам мнителна, но има ли причина името ти да се променя неколкократно от mamarony на andjelina ?????????

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 15:38 от LemOn

# 314
Привет тумбачета  Hug
Добре дошли на новите бъдещи мамета   bouquet Лека и безпроблемнна до финал  Hug И аз да кажа повече писане от ваша страна и нямате грижи с нас, ние сме много готини и задружни, но ни трябва време  Hug Аз например и аз не съм публикувала нищо във снимка, защото нищо не съм купила още, но си крада идеи  hahaha а и се радвам на другите покупки на девойките, и най-вече на Кирчоооооо  Joy Много е сладичък Веселото да ви расте пуФкав и здрав Hug
DianaR и на мен ми харесва втория модел кошарка Peace
silvi26 аз не мога да бъда полезна с количките, че не съм гледала каде какви има, че ще си ползваме от баткото старата, но тази която вие сте харесали определено е мн добра и има всичко, дано имате успех  да я видите на живо и да ви хареса  Hug
Kristisha мила лежане и пак лежане, много неприятно, но всяка една минута си залужава  Hug Шамс и ти пази леглото, явно с това друсане с колата няма да стане.
Аз точно от онзи ден забелязох, че започва леко да ми се появява линията на корема и щях да ви питам и аз , дали имате вече   Thinking
Сушилня нямаме, но ако имаше къде да сложим мисля, че бих си взела  Peace
sonka супер за морето, а и края на юни ще е точното време нито топло нито студено sun А за ядосването - разбирам те, в работата тази седмица щях да ги  #2gunfire Много са сладки на тези завършвания и голяма емоция, след малко и аз заминавам на нашия батко за последния открит урок по английски, а утре му е последния ден на детска, как минава това време  ooooh!
harikliq_222 не им обръщай внимание, а пък и аз винаги съм казвала, че да си поплачи човек е даже и полезно, да изкара негативното от себе си  Hug а ти в кои квартал си, че сега в Зоната до Мол Стамболиски вдигнаха едно малко циркче, а аз съм в Зона Б-19 и сме  си на две крачки с теб  Hug А някои от новите мами беше, че е в Св.Троица квартала, аз там в парка отгледах Боби, така, че и за там съм за разходки, ама сигурно след месец като не работя вече Simple Smile
Sleeping Beauty ееее много кофти с този бъбрек  Whistling Дано да не се усложнят нещата и да си изчака беб да се появи и да се нормализират  Praynig
Пуфи и ти какво закъса , ааааа. Абе важно сега да стабелизират и утре в къщи и пази леглото явно.
А и Рая днес трябваше да се пребира от болницата.
Йоанка и ти с тези обриви, направо вече много ми станахте, момичетааааа, я се вземайте в ръце. Разбира се говоря си така, естествено че не зависи от вас, ще стискаме всички палчета тук да се възстановявте бързо   bouquet
Ето и ushana ме стряска сега, бой ще има вече  hahaha Наистина тепърва с тези жеги вече и промени с това време трябва да внимаваме, и повече вода, а и профилактично по едно айрянче на ден за мацките с ниско кръвно май ще си трябва.
Това го пиша от час - два вече  newsm78 А имах и други неща май да казвам, ама айде като се сетя, че никои няма да ме изчете вече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт